Jump to content

Το Motorola Moto G Power 5G (2024) εμφανίζεται σε renders


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια συμφέρουσα πρόταση αποτελεί το Moto G Power 5G που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2023 με το Dimensity 930 SoC και κάμερα 50MP. Δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η Motorola τον διάδοχό της, αλλά χάρη στο OnLeaks, ξέρουμε πώς θα μοιάζει στον προκάτοχό του, καθώς ο χρήστης που διέρρευσε την είδηση μοιράστηκε renders του Motorola Moto G Power 5G (2024), αποκαλύπτοντας τη σχεδίασή του.

Το Motorola Moto G Power 5G (2024) φέρει μια οθόνη με μικρή οπή όπως ο προκάτοχός του, αλλά είναι μεγαλύτερη από την οθόνη του Moto G Power 5G (6,7″ έναντι 6,5″). Γύρω από το πίσω μέρος, το Moto G Power 5G (2024) διαθέτει δύο κάμερες που βρίσκονται σε ένα ορθογώνιο υπο-πλαίσιο με φλας.

Υπάρχουν επίπεδα πλαίσια σε αυτό smartphone έχει επίπεδα πλαίσια. Στη δεξιά πλευρά υπάρχουν τα κουμπιά έντασης ήχου και το πλήκτρο on/off, τα οποία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων και στα αριστερά είναι η υποδοχή κάρτας SIM. Στο κάτω μέρος βρίσκεται η θύρα USB-C, που ενώνεται με μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, ένα κύριο μικρόφωνο και ένα ηχείο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται το δευτερεύον μικρόφωνο.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Motorola Moto G Power 5G (2024) έχει διαστάσεις 167,3 x 76,4 x 8,5 mm, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα άλλο για το smartphone. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε περισσότερα για αυτό καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...