aaaaztek84 Δημοσιεύτηκε October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2023 (edited) Παίδες καλησπέρα. Θέλω μέσω hotspot (έχω το κλασσικό ρουτερακι της Huawei) να βάλω μια κάρτα ελπίζω με απεριόριστα αν όχι με αρκετές εκατοντάδες gb ώστε να κάνω ένα δίκτυο σε χώρο που δεν υπάρχει υποδομή για σταθερή τηλεφωνία. Υπάρχει κάποιος πάροχος που να δίνει κάτι τέτοιο? Δηλ μόνο data. Δεν έχω θέμα αν είναι 200 η 300 ευρώ το χρόνο η 6μηνο η 3μηνο. Βρήκα μόνο από Γερμανό αυτό https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Που δίνει 15 gb για 12 μήνες. Κάτι ανάλογο ψάχνω αλλά με περισσότερα αυτό δεν φτάνει ούτε για αστείο Edited October 28, 2023 by aaaaztek84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Παίδες καλησπέρα. Θέλω μέσω hotspot (έχω το κλασσικό ρουτερακι της Huawei) να βάλω μια κάρτα ελπίζω με απεριόριστα αν όχι με αρκετές εκατοντάδες gb ώστε να κάνω ένα δίκτυο σε χώρο που δεν υπάρχει υποδομή για σταθερή τηλεφωνία. Υπάρχει κάποιος πάροχος που να δίνει κάτι τέτοιο? Δηλ μόνο data. Δεν έχω θέμα αν είναι 200 η 300 ευρώ το χρόνο η 6μηνο η 3μηνο. Βρήκα μόνο από Γερμανό αυτό https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Που δίνει 15 gb για 12 μήνες. Κάτι ανάλογο ψάχνω αλλά με περισσότερα αυτό δεν φτάνει ούτε για αστείο Φίλε μου, καλησπέρα. Παίρνεις νουμερακι what's up και ενεργοποιείς κάθε βδομάδα το πακέτο των απεριόριστων. Κάθε βδομάδα το πακέτο κοστίζει 6.5 ευρώ, τουτέστιν 26 ευρώ το μήνα. Απλά πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε βδομάδα, μόλις τελειώσει το τρέχον. Ψαξτο στην ιστοσελίδα να διαβάσεις ακριβώς τους όρους του προγράμματος. Μέχρι πρόσφατα ήθελες δύο sim γιατι δεν σε άφηνε να το ενεργοποιήσεις παραπάνω από δύο φορές το μήνα στο ένα νούμερο, άρα έπαιρνες δύο και τις εναλλασες. Τώρα πλέον δεν το χρειάζεται πλέον, το κατάργησαν αυτό το "αγκάθι". Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦίλε μου, καλησπέρα. Παίρνεις νουμερακι what's up και ενεργοποιείς κάθε βδομάδα το πακέτο των απεριόριστων. Κάθε βδομάδα το πακέτο κοστίζει 6.5 ευρώ, τουτέστιν 26 ευρώ το μήνα. Απλά πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε βδομάδα, μόλις τελειώσει το τρέχον. Ψαξτο στην ιστοσελίδα να διαβάσεις ακριβώς τους όρους του προγράμματος. Μέχρι πρόσφατα ήθελες δύο sim γιατι δεν σε άφηνε να το ενεργοποιήσεις παραπάνω από δύο φορές το μήνα στο ένα νούμερο, άρα έπαιρνες δύο και τις εναλλασες. Τώρα πλέον δεν το χρειάζεται πλέον, το κατάργησαν αυτό το "αγκάθι". Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλά για να συμπληρώσω, στο λινκ που έβαλες, δεν είναι μόνο τα 15 gb για ένα χρόνο. Πιο κάτω έχει έναν κατάλογο με κοστολόγιο για 200 gb πχ 20 ευρώ το μήνα. Δεστο καλύτερα αν σε βολεύει κάτι τέτοιο, αφού λες έστω εκατοντάδες gbΣτάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Παίδες καλησπέρα. Θέλω μέσω hotspot (έχω το κλασσικό ρουτερακι της Huawei) να βάλω μια κάρτα ελπίζω με απεριόριστα αν όχι με αρκετές εκατοντάδες gb ώστε να κάνω ένα δίκτυο σε χώρο που δεν υπάρχει υποδομή για σταθερή τηλεφωνία. Υπάρχει κάποιος πάροχος που να δίνει κάτι τέτοιο? Δηλ μόνο data. Δεν έχω θέμα αν είναι 200 η 300 ευρώ το χρόνο η 6μηνο η 3μηνο. Βρήκα μόνο από Γερμανό αυτό https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&fname=&fvalue= Που δίνει 15 gb για 12 μήνες. Κάτι ανάλογο ψάχνω αλλά με περισσότερα αυτό δεν φτάνει ούτε για αστείο https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-home-xwris-stathero/c-200129/Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-home-xwris-stathero/c-200129/Sent from my iPhone 14 Pro using TapatalkΠότε το έβγαλε αυτό. Τουμπανακι φαίνεται το ρουτερ Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Μια χαρά παίζει.Εχει καιρό που κυκλοφορεί το προγραμμα αυτό.Στην Κρήτη τα μισά airbnb με αυτό παίζουνSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts