papajohn Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 αν ειναι αληθεια αυτο http://msmobiles.com/news.php/6269.html εχουμε καλα νεα:rolleyes: :rolleyes: :w00t::drool::love::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 :w00t::drool::love::up: εσύ και δέκα σειρές smilies να έβαζες μετά από αυτό το νέο, λίγες θα ήταν.:lol: με την τιμή που το πήρες και τον κόπο που έκανα να σε πείσω θα έπρεπε να πετάς!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 τα νεα τα εχουμε το λογισμικο ομως θα δοθει public η θα ειναι επι πληρωμη? αν και σε τετοια περιπτωση εργοστασιακης ρομ με καλυψη εγγυησης κλπ αξιζει τα λεφτα πραγματικα:)πληρωνω πληρωνω δημητρη:p :p :D :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Δημήτρη ο δεύτερος Τιτάνας βγήκε από το κουτί του και αύριο κατηφορίζει προς Χαλκίδα μεριά. ο 2ος τιτανας εχει αρχισει ηδη να αναπνεει:rolleyes: εντος ολιγων ωρων θα εχει παρει τον δρομο της επιστροφης για τον ιδιοκτητη του :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μόλις είδα ότι το μωρό μου αναπνέει. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Ο Δημήτρης έκανε το Θαύμα του:chair: Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haik Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Κανένα νέο για την ελληνική έκδοση που θα έβγαινε; Όχι τπτ άλλο ο δικός μου αναπνέει γερμανικό οξυγόνο και εδώ κοιμάται..:( Παράθεση When money talks the world listens.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Κανένα νέο για την ελληνική έκδοση που θα έβγαινε; Όχι τπτ άλλο ο δικός μου αναπνέει γερμανικό οξυγόνο και εδώ κοιμάται..:( εκει ειναι :) http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=3893 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 εσύ και δέκα σειρές smilies να έβαζες μετά από αυτό το νέο, λίγες θα ήταν.:lol: με την τιμή που το πήρες και τον κόπο που έκανα να σε πείσω θα έπρεπε να πετάς!!! Ετσι ειναι. Πιστευω να το χαρει το εργαλειακι του ο φιλος Γιαννης. Ειναι διαμαντι ;) Υ.Γ Οπως του ειχα πει, το 4350 θα παρει αναβαθμιση σε WM6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ετσι ειναι. Πιστευω να το χαρει το εργαλειακι του ο φιλος Γιαννης. Ειναι διαμαντι ;) Υ.Γ Οπως του ειχα πει, το 4350 θα παρει αναβαθμιση σε WM6. I love P4350! I love v@gelis! I love psybill! I will love WM6! :lol::p:D ΥΓ. Δε μου λέτε, αυτα τα upgrades γίνονται απο το σπίτι φαντάζομαι έτσι? Μη τρέχουμε μέχρι την Αιγίου Πελάγους, έχει και κίνηση..! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 I love P4350! I love v@gelis! I love psybill! I will love WM6! :lol::p:D ΥΓ. Δε μου λέτε, αυτα τα upgrades γίνονται απο το σπίτι φαντάζομαι έτσι? Μη τρέχουμε μέχρι την Αιγίου Πελάγους, έχει και κίνηση..! :D Χαχαχα. Ναι, απο το σπιτι. Ξεκινησε να ακονιζεις τη USB σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδια, οσοι ενδιαφερεστε, δοκιμαστε την LVSW(2007/04/08) RUU_Hermes_WWE_3.24.0.4 . Φαινεται να ειναι η καλυτερη WM6 ROM που εχει κυκλοφορησει για τον τιτανα. Ταχυτατη, σταθερη (σε πρωτη αναγνωση - μονο με το bluetooth μου κανει κατι μυστηρια), μονο με τη μπαταρια του θελω να δω πως παει. Αληθεια φιλε Zaharakis, ποια ROM εχεις τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδια, οσοι ενδιαφερεστε, δοκιμαστε την LVSW(2007/04/08) RUU_Hermes_WWE_3.24.0.4 . Φαινεται να ειναι η καλυτερη WM6 ROM που εχει κυκλοφορησει για τον τιτανα. Ταχυτατη, σταθερη (σε πρωτη αναγνωση - μονο με το bluetooth μου κανει κατι μυστηρια), μονο με τη μπαταρια του θελω να δω πως παει. Αληθεια φιλε Zaharakis, ποια ROM εχεις τωρα? βαγγελη τωρα εχω την νεα απο την htc :lol: καιρο την περιμεναμε να μην την τιμησουμε μιας και ηρθε επιτελους :p παντως για μενα μεχρι στιγμης πολυ καλη wm6 ειναι η black wm6 2.02 του CUSTEL.. πολυ γρηγορη και πολυ σταθερη με ολα τα καλουδια μεσα ;) γενικα στην σειρα των black wm6 εχουν κανει πολυ καλη δουλεια τα παιδια:!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 βαγγελη τωρα εχω την νεα απο την htc :lol: καιρο την περιμεναμε να μην την τιμησουμε μιας και ηρθε επιτελους :p παντως για μενα μεχρι στιγμης πολυ καλη wm6 ειναι η black wm6 2.02 του CUSTEL.. πολυ γρηγορη και πολυ σταθερη με ολα τα καλουδια μεσα ;) γενικα στην σειρα των black wm6 εχουν κανει πολυ καλη δουλεια τα παιδια:!: Συμφωνω. Η black 2.02 ειναι η επομενη που σκοπευω να φλασαρω. Αν δω καλυτερη αποδοση στη μπαταρια, θα κρατησω αυτη (αν και υποψιαζομαι, οτι για τα ασχημα νουμερα, ευθυνεται το A2DP fix, που κανει τον επεξεργαστη να μην ησυχαζει στιγμη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Συμφωνω. Η black 2.02 ειναι η επομενη που σκοπευω να φλασαρω. Αν δω καλυτερη αποδοση στη μπαταρια, θα κρατησω αυτη (αν και υποψιαζομαι, οτι για τα ασχημα νουμερα, ευθυνεται το A2DP fix, που κανει τον επεξεργαστη να μην ησυχαζει στιγμη). ακριβως φιλε...δουλευει συνεχως πανω απο το 45% κανει δεν κανει τπτ...κοιτα το στον task manager και θα το διαπιστωσεις.... για ελληνικα αν θελεις βαλε τα λενγκ για τον τιτανα και ασε μονο το πληκτρολογιο να σου μεταφραζει.ειναι κορυφαιο το τηλ ετσι! για ρυθμισεις regional μιλα? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ακριβως φιλε...δουλευει συνεχως πανω απο το 45% κανει δεν κανει τπτ...κοιτα το στον task manager και θα το διαπιστωσεις.... για ελληνικα αν θελεις βαλε τα λενγκ για τον τιτανα και ασε μονο το πληκτρολογιο να σου μεταφραζει.ειναι κορυφαιο το τηλ ετσι! για ρυθμισεις regional μιλα? Ναι, εχεις δικιο. Τον τσακωσαμε τον ενοχο (ηδη το αντιστοιχο service εφαγε πορτα) :lol: Σου στελνω ενα πμ για τα υπολοιπα, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδιά θέλω δημόσια να πώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Zaxaraki :superman: που επανέφερε το TyTN μου εν ζωή όταν η θέση της αντιπροσωπίας για την βλάβη αυτή ήταν αντικατάσταση board.:fool: Το board κοστίζει €478!:dizzy: Δημήτρη περιμένω το καλοκαίρι να σε φιλοξενήσω στην Χαλκιδική. Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 .:fool: Το board κοστίζει €478!:dizzy: 508ε με εργατικα περικλη....508ε:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 508ε με εργατικα περικλη....508ε:( Μπραβο Δημητρη!! :D :) Πως τα καταφερες αληθεια ? :rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Μπραβο Δημητρη!! :D :) Πως τα καταφερες αληθεια ? :rolleyes: Ο Δημήτρης εκτός από σπάνιο φαινόμενο ως προς την τεράστια διάθεσή του να βοηθήσει, έχει πια εξελιχθεί και σε ...γκουρού του φλασαρίσματος, του πειράγματος, και των WM γενικώς ! Έτσι τα κατάφερε :D (Δημήτρη ξέρω ότι δεν σ'αρέσει να τα λέμε έτσι δημοσίως, αλλά... "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι" φίλε ! ;)) nixx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LL_NEO Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 για ελληνικα αν θελεις βαλε τα λενγκ για τον τιτανα και ασε μονο το πληκτρολογιο να σου μεταφραζει εννοείς ότι υπάρχει τρόπος να παίζεις με ελληνικό πληκτρολόγιο σε WM6 Τytn? Για δώσε περισσότερες Info... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Αυτο τι ειναι βρε παιδια? http://www.zenzui.com/products.html Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 εννοείς ότι υπάρχει τρόπος να παίζεις με ελληνικό πληκτρολόγιο σε WM6 Τytn? Για δώσε περισσότερες Info... Ενας τροπος ειναι με τα leng που προτεινει ο φιλος Zaharakis κι ενας αλλος (που χρησιμοποιω εγω σε ολα τα "ξενογλωσσα" ppc) ειναι το αριστο Aekmap. Με ενα shortcut που οριζεις εσυ, εναλλασσεσαι σε ελληνικο (πεζα), ελληνικο για μηνυματα (κεφαλαια, 160 χαρακτηρες) και το κλασικο λατινικο. Για το εικονικο πληκτρολογιο εχω διαλεξει το επισης αψογο Resco keyboard pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LL_NEO Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 To aekmap το εχω υπόψη μου, αλλά είχα την εντύπωση ότι στην παρούσα φάση δεν ειναι συμβατό με Wm6. Αυτό το Leng που μπορώ να το βρω (νόμιμα)? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/LL_NEO/5373/187775/0/sig80.JPG Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 To aekmap το εχω υπόψη μου, αλλά είχα την εντύπωση ότι στην παρούσα φάση δεν ειναι συμβατό με Wm6. Αυτό το Leng που μπορώ να το βρω (νόμιμα)? Παιζει απλα αψογα (αλλωστε δεν παιζουν γενικα σημαντικες ασυμβατοτητες μεταξυ WM5 και 6). Για το leng δες το ποστ του Zaharakis παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Παιζει απλα αψογα (αλλωστε δεν παιζουν γενικα σημαντικες ασυμβατοτητες μεταξυ WM5 και 6). Για το leng δες το ποστ του Zaharakis παραπανω και για να γινουν νομιμα :) pm me :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts