Jump to content

Στα Apple Stores τα iPhone θα λαμβάνουν update χωρίς να ανοιχτούν τα κουτιά τους!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μόλις αγοράσετε ένα νέο iPhone, εξαρχής θα πρέπει να το ρυθμίσετε και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε για κάποιο update. Για παράδειγμα, φέτος η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17 .0.1 προτού αρχίσει να εμφανίζεται προς πώληση η νέα της σειρά iPhone 15. Φέτος ειδικά επειδή προέκυψαν πολλά bugs από την πρώτη στιγμή,  όσοι λαμβάνουν το τηλέφωνο ενδέχεται αναγκαστικά πρέπει να σκεφτούν να ελέγξουν σίγουρα εάν η συσκευή τους εστάλη με την πιο πρόσφατη ενημέρωση.
Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο εβδομαδιαίο του ενημερωτικό δελτίο Power On, η Apple για να μας εγγυηθεί την μέγιστη ασφάλεια, αναπτύσσει ένα σύστημα που θα της επιτρέπει να ενημερώνει τις μονάδες iPhone στα Apple Stores χωρίς να χρειάζεται ένας υπάλληλος να ανοίγει κάθε κουτί και να ενημερώνει χειροκίνητα κάθε τηλέφωνο. Όλα γίνονται μαγικά με την χρήση της τεχνολογίας ενός ασύρματου pad στο οποίο τοποθετούνται τα iPhone σφραγισμένα με το κουτί τους. Το pad θα ενεργοποιήσει ασύρματα τις μονάδες iPhone που είναι στοιβαγμένες πάνω του, θα ενημερώσει το iOS και θα απενεργοποιήσει τα τηλέφωνα χωρίς να ανοιχτεί καν η συσκευασία.
Σταδιακά η Apple θα αρχίσει να αποστέλλει τα ειδικά pad’s στα Apple Stores πριν από το τέλος του έτους. Δεν είναι σαφές εάν η Apple θα επιτρέψει τελικά τη χρήση της τεχνολογίας από τους συνεργάτες της για την ενημέρωση των ήδη διαθέσιμου stock μονάδων iPhone σε αυτά τα καταστήματα.
Μέχρι τότε ισχύουν τα γνωστά: μόλις αγοράσατε ένα iPhone, μπορείτε να ενημερώσετε το τηλέφωνό σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης.
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Κάτι τέτοιο δεν θα αδειάσει την μπαταρία, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι η μπαταρία αποφορτίζεται σταδιακά ακόμα και όταν η συσκευή κάθεται σβηστή μέσα στο κουτί; Και δεν νομίζω να είναι δυνατή η ασύρματη φόρτιση μέσα στο κουτί.

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...