kles Δημοσιεύτηκε October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2023 Παληκάρια καλημέρα. Στo samsung που έχω, έχω κατεβάσει χάρτες sygic. Αν βγάλω την σιμ θα δουλεύουν κανονικά ως gps έτσι; ή κάνω λάθος; Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 Παληκάρια καλημέρα. Στo samsung που έχω, έχω κατεβάσει χάρτες sygic. Αν βγάλω την σιμ θα δουλεύουν κανονικά ως gps έτσι; ή κάνω λάθος; Ευχαριστώ Ναι εφόσον έχεις κατεβάσει τον χάρτη της χώρας παίζει κανονικά με η χωρίς simSent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. October 14, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 4 minutes ago, zerokill said: Ναι εφόσον έχεις κατεβάσει τον χάρτη της χώρας παίζει κανονικά με η χωρίς sim Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Ωραία. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts