Jump to content

Μην καθυστερείτε, κατεβάστε το διορθωτικό update iOS 17.0.3 για τα iPhone 15 Pro και15 Pro Max


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το που ξεκίνησε η μέρα σήμερα μάθαμε πως κυκλοφόρησε από την Apple η νέα έκδοση iOS 17.0.3 που όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια πολύ μικρή ενημέρωση για το iOS 17 που θα δώσει όμως λύση σε πολλά ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατόχους των συσκευών iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Άρα μόλις λάβετε ειδοποίηση και έχετε φορτισμένο το τηλέφωνό σας, κάντε αμέσως την εγκατάσταση!

Σύμφωνα με την  Apple, το νέο update θα διορθώσει τα προβλήματα υπερθέρμανσης που πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max από τότε που κυκλοφόρησαν αυτές οι συσκευές. Την περασμένη εβδομάδα, η Apple αναγνώρισε τελικά τα προβλήματα ύστερα από αμέτρητες διαδικτυακές αναφορές και υποσχέθηκε ότι μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού, θα διορθώσει οτιδήποτε προκαλούσε την υπερθέρμανση.

Εν τω μεταξύ, η Apple συνεργάζεται επίσης με τους προγραμματιστές συγκεκριμένων εφαρμογών, όπως το Instagram και η Uber, οι οποίες “υπερφόρτωσαν” το chipset A17 Pro που χρησιμοποιούν τα δύο εν λόγω τηλέφωνα, οδηγώντας έτσι στα πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Η ενημέρωση που κυκλοφορεί σήμερα είναι η έκδοση 21A360 και αντιμετωπίζει επίσης μια ευπάθεια του πυρήνα που θα μπορούσε να επιτρέψει σε έναν εισβολέα να αποκτήσει αυξημένα προνόμια. Αυτό είναι ένα ελάττωμα που η Apple αναφέρει ότι χρησιμοποιήθηκε στο iOS 16.6 και σε παλαιότερες εκδόσεις. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε iPhone 15 Pro ή iPhone 15 Pro Max, είναι ασφαλές να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Σημειώστε ότι το iPadOS 17.0.3 κυκλοφορεί επίσης από αυτή την στιγμή, αλλά φέρει μόνο την επιδιόρθωση ασφαλείας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...