Jump to content

Μην αναβάλεις την νέα ενημέρωση σε iOS 17, υπάρχουν πολλές νέες λειτουργίες


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η νέα ενημέρωση iOS 17 της Apple ξεκίνησε και φέρνει φέρνει μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες στο iPhone. Για αρχή, η εφαρμογή Phone σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένα posters επαφών για εισερχόμενες κλήσεις και προσθέτει επίσης Live φωνητικό ταχυδρομείο που εμφανίζει μεταγραφές κειμένου καθώς εισέρχονται τα μηνύματα. Η εφαρμογή Messages έχει ενημερωθεί με μια ενοποιημένη εφαρμογή Stickers και προσφέρει νέους τρόπους για να ενημερώνετε τους άλλους όταν έφτασα σε μια τοποθεσία με ασφάλεια. Μπορείτε επίσης να δείτε μεταγραφές ηχητικών μηνυμάτων για ευκολότερη αναφορά αργότερα.

FaceTime Voicemail: Ηχογραφείς ένα μήνυμα βίντεο και το αφήνεις στον τηλεφωνητή

Καλείτε έναν φίλο/η στο FaceTime και δεν τον βρίσκετε; Κανένα πρόβλημα, μπορείτε πλέον να αφήσετε μηνύματα βίντεο ή ήχου. Υπάρχουν επίσης νέα εφέ 3D για να κάνουν τις βιντεο-κλήσεις σας πιο ελκυστικές.

Μια άλλη εντελώς νέα προσθήκη είναι η λειτουργία StandBy κατά την οποίο όταν φορτίζεται το iPhone σας και είναι στραμμένο στο πλάι, εμφανίζονται πλέον σημαντικές πληροφορίες, όπως η ώρα και διάφορα γραφικά στοιχεία που προσαρμοσμένα στο σημείο που βρίσκεται το τηλέφωνό σας.

Η ενημέρωση εισάγει επίσης περισσότερα διαδραστικά γραφικά στοιχεία για iPhone και Mac, μαζί με μια βελτιωμένη λειτουργία AirDrop που ονομάζεται NameDrop για ευκολότερη κοινή χρήση επαφών. Το πληκτρολόγιο είναι πιο έξυπνο, με καλύτερη αυτόματη διόρθωση και πρόβλεψη κειμένου και το Safari σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε προφίλ για να διαχωρίζετε την εργασία και την προσωπική σας περιήγηση. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε κωδικούς πρόσβασης με ασφάλεια μέσω των βελτιωμένων ρυθμίσεων απορρήτου.

Τώρα η υπηρεσία Apple Music απέκτησε μια λειτουργία SharePlay για κοινές εμπειρίες ακρόασης και μια λειτουργία crossfade για πιο ομαλή μετάβαση μεταξύ τραγουδιών. Το AirPlay δίνει προτεραιότητα στις συσκευές που χρησιμοποιείτε περισσότερο και τα AirPods λαμβάνουν νέες δυνατότητες, όπως προσαρμοστικές ρυθμίσεις ήχου και συνειδητοποίηση συνομιλίας, που σας βοηθούν να εστιάσετε στα άτομα που σας μιλούν.

Άλλες ενημερώσεις περιλαμβάνουν δυνατότητες χαρτών εκτός σύνδεσης και δρομολόγηση ηλεκτρικών οχημάτων στην εφαρμογή χαρτών. Η υπηρεσία Siri καταλαβαίνει πλέον περισσότερα αιτήματα φυσικής γλώσσας και τέλος η εφαρμογή Health περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία State of Mind για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τη συναισθηματική σας ευεξία.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...