Jump to content

Η σειρά iPhone 15 είναι απογοητευτική κατά την προσωπική άποψη του CEO της Honor


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκληρή κριτική ασκεί ο CEO της Honor, George Zhao, σχετικά με το iPhone 15 και όλο αυτό έγκειται στην προσπάθειά του να μειώσει τη φήμη της Apple ως  ηγέτη στη βιομηχανία των smartphones. O ίδιος επέκρινε την Apple σε συνέντευξή του, λέγοντας ότι μόνο η αύξηση της απόδοσης και της ποιότητας της κάμερας δεν αρκούν.

“Όταν όλοι μπορούν να το περιμένουν πριν από την κυκλοφορία, νιώθουμε λίγο απογοητευμένοι”, είπε ο Zhao. Πιστεύει ότι η σειρά iPhone 15 θα έχει εξαιρετικές πωλήσεις, παρόλο που δεν έχει πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Ένας κατασκευαστής Android δεν θα εντυπωσιαστεί με το USB-C και το περισκόπιο, αλλά ο Zhao υπαινίσσεται τον παράγοντα μορφής ως τον τομέα όπου η Apple δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο – εξακολουθεί να πουλά μόνο τα ίδια σχεδιαστικά τηλέφωνα.

Εν τω μεταξύ, ο ανταγωνισμός έχει περάσει από πολλές γενιές πτυσσόμενων τηλεφώνων με σημαντικές βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει και την Honor όπου έδειξε την περίεργη ιδέα του Honor V Purse και σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη συσκευή στην Κίνα μέσα στις επόμενες ώρες. Ο σχεδιασμός του “τσαντιού” μοιάζει περισσότερο με κόλπο για να τραβήξει την προσοχή του γυναικείου κοινού, η πραγματική αξία του V Purse είναι ότι είναι ένα σπάνιο πτυσσόμενο μοντέλο που εκτείνεται προς τα έξω και είναι εξαιρετικά λεπτό – μόλις 9 mm όταν είναι κλειστό.

Η Apple φημολογείται εδώ και καιρό ότι εργάζεται σε αναδιπλούμενα πρωτότυπα, αλλά τίποτα δεν είναι κοντά σε ένα τελικό σχέδιο (από όσο γνωρίζουμε). Μια από τις πιο πρόσφατες αναφορές υποδηλώνει ότι η Apple κατασκευάζει έναν αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή – αυτός που θα παρουσιαστεί το 2025 ή νωρίτερα και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Έχει γίνει λόγος για πτυσσόμενα iPhone και iPad φυσικά, αλλά και αυτά φαίνονται χρόνια μακριά μας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...