teitzis Δημοσιεύτηκε October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2005 Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: κατέβασα κάτι βιντεάκια από το ιντερνετ και όταν δοκίμασα να κάνω αναπαραγωγή με windows media αλλά και με winamp, μου έβγαλε θαυμαστικό οτι χρειάζεται, λέει, licence agreement, και μου βγάζει μια καρτέλα που ζητάει να πληρώσω για να τα έχω για 1 βδομάδα. Κρίμα ο κόπος δηλαδή που έκανα για να τα κατεβάσω! Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να τα "σπάσω" και να μποράσω να τα δώ κανονικά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Den nomizw na ginetai na ta deis me allo tropo an den exeis to name/pass. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: κατέβασα κάτι βιντεάκια από το ιντερνετ και όταν δοκίμασα να κάνω αναπαραγωγή με windows media αλλά και με winamp, μου έβγαλε θαυμαστικό οτι χρειάζεται, λέει, licence agreement, και μου βγάζει μια καρτέλα που ζητάει να πληρώσω για να τα έχω για 1 βδομάδα. Κρίμα ο κόπος δηλαδή που έκανα για να τα κατεβάσω! Μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω κάτι για να τα "σπάσω" και να μποράσω να τα δώ κανονικά? μήπως χρειάζεται απλά κάποιον codec για παίξει και δεν μας το μεταφράζεις καλα?? δεν έχω ξαναδει κάτι τετιο όπως τα λες... απο πού τα κατέβασες?? Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Υπαρχουν τετια βιντεο, συνιθος πορνο και video clip που για καπιον λογο ο κατωχος τους θελει μεν να το δεις αλλα θελει να βγαλει λευτα και να μην το εχεις για παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Υπαρχουν τετια βιντεο, συνιθος πορνο και video clip που για καπιον λογο ο κατωχος τους θελει μεν να το δεις αλλα θελει να βγαλει λευτα και να μην το εχεις για παντα Αυτό που λες είναι. Και μάλιστα της 1ης κατηγορίας! Δεν υπάρχει δηλαδή τρόπος "σπασίματος"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Oxi, ektos an breis klemmena user/pass. :lock: Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 «Έχουν» DRM (digital rights managment) και δεν σπάει με τίποτα όπως λένε τα παιδιά παραπάνω. .wmv δεν είναι τα αρχεία; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 «Έχουν» DRM (digital rights managment) και δεν σπάει με τίποτα όπως λένε τα παιδιά παραπάνω. .wmv δεν είναι τα αρχεία; Ακριβώς, wmv. Δεν γίνεται τίποτα δηλαδή ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. October 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Oxi, ektos an breis klemmena user/pass. :lock: Μπορώ να βρώ κάπου τέτοια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Sou stelnw PM. :lock: Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 den prepei na einai username kai pass pou na sxetizetai me to sigkekrimeno video file?? pws tha tou dwseis usern/pass? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosopel Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 kala xlomo to kobo na ta dei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 και συ δεν κατεβαζες πρωτα ενα...να :worry: αμα παιζουν :!: και μετα να κανες download και τα αλλα :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts