Jump to content

Χάλασε το αυτοκίνητό σας; Υπάρχει πλέον η υπηρεσία Roadside Assistance της Apple


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνεις μια βόλτα με το αυτοκίνητό σου και βρίσκεται ξαφνικά στο πουθενά, σε έναν ερημικό δρόμο; Θα χρειαστείς βοήθεια γιατί ξαφνικά το αγαπημένο σου αυτοκίνητο αποφάσισε να χαλάσει; Αυτό σκοτώνει αμέσως όλη τη καλή διάθεση που είχες πριν ξεκινήσει την διαδρομή σου, του δρόμου, έτσι δεν είναι;

Στην πραγματικότητα, είναι ένας εφιάλτης το να είσαι εγκλωβισμένος στο δρόμο, χωρίς να μπορείς να καλέσεις για βοήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple παρουσίασε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Roadside Assistance, ένας νέος τρόπος επικοινωνίας μέσω δορυφόρου με την ολοκαίνουργια σειρά iPhone 15 και επιτρέπει στους χρήστες iPhone 15 που είναι αποκλεισμένοι στο δρόμο να καλούν οδική βοήθεια ακόμα και σε μέρη χωρίς κάλυψη δικτύου.

Η νέα δυνατότητα Roadside Assistance μέσω δορυφόρου της Apple θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και θα λειτουργεί με AAA. Ωστόσο, θα χρειαστείτε ένα iPhone 15 ή ένα iPhone 14 με iOS 17 για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.

Αρχικά προβλέπεται πως η νέα λειτουργία έκτακτης ανάγκης θα είναι δωρεάν για δύο χρόνια, ξεκινώντας από τη στιγμή της ενεργοποίησης ενός νέου iPhone από τις σειρές iPhone 15 ή iPhone 14. Η Apple μοιράστηκε επίσης ότι οι χρήστες iPhone 15 και iPhone 14 που δεν είναι μέλη της AAA μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της AAA και να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα Roadside Assistance μέσω Satellite σε βάση πληρωμής ανά χρήση.

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία Roadside Assistance της Apple, θα πρέπει να βρίσκεστε σε ανοιχτό χώρο με καθαρή οπτική γωνία προς τον ουρανό. Η Apple σημειώνει επίσης ότι εμπόδια όπως δέντρα ή γύρω κτίρια μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

περα απο iphone14/15 Θα πρεπει να διαμενεις και στο US of A...... οποτε σε ελληνικο site που απευθυνετε σε ελληνες (κυριως) αναγνωστες/επισκεπτες που διαμενουν στην Ελλαδα/Ευρωπη ειναι η αχρηστη πληροφορια της ημερας....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...