t300 Δημοσιεύτηκε October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2005 Το word αργεί να φορτώσει. Την ώρα που φορτώνει, στη μπάρα κάτω γράφει "Αίτηση για ανίχνευση ιών..." Είχα το Norton NAV 2005 και νόμιζα ότι φταίει αυτό. Τώρα όμως που το απεγκατέστησα και έβαλα το Nod32, δεν είδα καμιά διαφορά. Και πάλι τα ίδια. Σε άλλους Η/Υ βλέπω ότι φορτώνει αμέσως. Τι μπορεί να φταίει; Έχω 512ΜΒ Ram. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Kai egw nomizw prin 4-5 xronia pou eixa to norton, argouse na mou anoiksei ta office(word,excel,klp). Thumamai oti ebgaze ena eikonidiaki tou norton kai elegxe kati gia ious kai argouse na anoiksei. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Όταν το απεγκατέστησες το norton είδες διαφορά? (πριν βάλεις το άλλο anti-virus). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Εμενα παντως me to norton internet security 2005 δεν εχω κανενα προβλημμα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Παρόλο που έβγαλα ό,τι είχε σχέση με symantec και απενεργοποίησα το Nod32, δεν είδα αισθητή διαφορά. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Παρόλο που έβγαλα ό,τι είχε σχέση με symantec και απενεργοποίησα το Nod32, δεν είδα αισθητή διαφορά. Είσαι σίγουρος για το "οτι είχε σχέση"; Δεν φευγουν τα παντα, οχι απο το NAV 2005. Την εκδοση 2005. Προιοντα 2004 της symantec δεν δημιουργουν προβληματα μετα την απεγκατασταση. Tουλάχιστο απο την δική μου πείρα. :) Ριξ'του μια ματια, δεν χάνεις κάτι. Click Υ.α.γ Ναι, δική μου σελίδα είναι. Υ.β.γ Οχι, δεν μου κάνω διαφήμιση. Υ.γ.γ αν το ποστ ήτανε δικό μου, δεν θα υπήρχε το λινκ, θα το ειχα αναδημοσιευσει χωρις αναφορες κ.λπ :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Υπάρχει σχετικό εργαλείο στην σελίδα της Symatec για να κάνεις πλήρη αφαίρεση του Norton απο τον υπολογιστή σου. Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Yparxei to legomeno Office plugin mesa ston Norton Pigene sta options na to kaneis UNTICK! To idio mallon kai sta ypoloipa antivirus opws to NOD32! Sto NOD32 legetai DMON - tha to deis sta options. To kaneis disable kai den elenxei gia virus otan anoigeis to office document sou! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Τα tools από τη Symantec τα χρησιμοποίησα όλα. Επίσης απενεργοποιώ τον έλεγχο μέσα από το Nod32 αλλά και πάλι τίποτα. Θα το συνηθίσω :O Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts