t300 Δημοσιεύτηκε November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2003 Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να γράφει τον ήχο από το line-in της κάρτας ήχου σε μορφή mp3; Έχω την creative live player 5.1 η οποία έχει ένα πραγραμματάκι αλλά το κακό είναι ότι γράφει σε μορφή wav και έτσι δημιουργούνται τεράστια αρχεία. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Γραφτο σε .wav και μετα καντο .mp3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. November 5, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Το Musicmatch JUKEBOX 7.1 κανει αυτο που θελεις. Φανταζομαι και αλλα προγραμματα αλλα αυτο το εχω δοκιμασει, το χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σου κανει Mp3 ο,τι του δωσεις, ειτε ειναι απο τη line in ειτε απο μικρωφωνο ειτε φυσικα απο cd κλπ. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. November 5, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Γραφτο σε .wav και μετα καντο .mp3 Μέχρι να γράψω σε wav όλο αυτό που θέλω θα χρειαστώ έναν τεράααααστιο σκληρό δίσκο! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts