RAAD Δημοσιεύτηκε October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2005 Θέλω να αγοράσω (εντός λίγης ώρας) ένα σκληρό δίσκο και έχω SATA (το 1) και θέλω καλή ταχύτητα το θέμα είναι ότι είχα αποφασίσει WESTERN DIGITAL 36,7 GB (10.000rpm, 8MB buffer, SATA) αλλά ξαφνικά βγήκε SEAGATE 120 GB (7200.9 Rpm-8 MB cache, SATA) ο οποίος βγάζει 3 GBIT / SEC και σε ένα compare στο πλαίσιο έχουμε Τι να προτιμήσω; Όπως είπα θέλω ταχύτητα.Θα είναι το C όπου θα έχει λειτουργικό μόνο,μελοντικά θα πάρω ένα ακόμα D όπου εκεί θα έχω το My Documents μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 To 3Gbit/sec ειναι λαθος! Αποκλειεται να εχει τετοιο ρυθμο μεταγωγης ο απλος SATA δισκος!!!! Αν θελεις τον ταχυτερο τοτε παρε εναν με 10000rpm. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Αν θες ταχύτητα, πάρε καλύτερα τον Raptor (10000rpm). Είναι πολύ γρήγορος δίσκος. Τον έχω έναν χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 gia na petyxeis taxytites sta 3gbit/sec prepei na pareis sata II.kai ego ton protino anepifylakta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 3GB/s είναι το ανώτατο θεωρητικό bandwidth που έχει το πρωτόκολλο. Δεν υπάρχουν δίσκοι που να πλησιάζουν τέτοιες ταχύτητες ούτε για αστείο. Προς το παρόν για να αυξήσεις τις επιδόσεις πρέπει να αυξήσεις και τις στροφές στις οποίες γυρίζει ένας δίσκος. Γι'αυτό και οι SCSI δίσκοι που χρησιμοποιούνται σε servers και σε κρίσιμες εφαρμογές μπορεί να γυρίζουν μέχρι και στις 15000 στροφές. Γι'αυτό τον λόγο ο Raptor είναι καλύτερος από τους δύο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts