Jump to content

Win Millenium και External Hard Disc


stefanos_79
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τα Millenium και δεν γνωρίζω αρκετα.Τοποθέτησα ένα σκληρο δίσκο και ενώ αγνωρίστηκε απο το σύστημα τοσο απο το safe remove hardware όσο και απο το device manager τα windows δεν τον βλέπουν. Υπάρχει στα millenium disk managment μήπως κάνω κάτι απο εκεί?Πρεπει να βαλω κάποιον sp ή να κάνω κάποια άλλη αναβάθμιση?
Υπογραφή....
Link to comment
Share on other sites

Μετά από τόσα χρόνια, δεν θυμάμαι καθόλου πως είναι τα Me πλέον. Αν υπάρχει disk management όμως και ο δίσκος είναι νέος και άρα δεν έχει γίνει format, θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Αν το disk management είναι όπως αυτό των xp, θα μπορείς να κάνεις νέο partition και format από αυτό.
Link to comment
Share on other sites

Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος και περιέχει αρχεία.Κατάφερα και του έδωσα γράμμα (disc magment δεν υπάρχει) αλλά μόλις έκανα κλικ πάνω μου έβγαλε μήνυμα Raw disc do you want to format?πρεπει να είναι μακράν το πιο για τον π*&^%ο λειτουργικό :)
Υπογραφή....
Link to comment
Share on other sites

Φίλε Στέφανε αν ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε NTFS τα me δεν θα τον αναγνωρίσουν γιατί δεν υποστηρίζουν το εν λόγω φορμάτ.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...