Jump to content

Canalys: Τέσσερα iPhone θριάμβευσαν κατά το πρώτο τρίμηνο του 2023


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα τα στοιχεία που κατέγραψε η Canalys στην τελευταία της έκθεση, επαληθεύουν τις υποψίες κάποιων πως η σειρά iPhone της Apple ήταν στην κορυφή της κατηγορίας premium τηλεφώνων κατά το 1ο τρίμηνο του 2023! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, το iPhone 14 Pro Max ήταν η ναυαρχίδα με τις περισσότερες πωλήσεις, ακολουθούμενη από τα iPhone 14 Pro, iPhone 14 και iPhone 13.

Οι υπολογισμοί των ειδικών καταλήγουν στο πόρισμα πως το 31% όλων των αποστολών μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου 2023 αφορούσαν συσκευές premium που ξεπερνούν τα 500 $, το υψηλότερο χρηματικό μεσαίο budget τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτό το συγκεκριμένο τμήμα αυξήθηκε 4,7% ετησίως, ξεπερνώντας κατά πολύ τη συνολική αγορά smartphone, η οποία μειώθηκε κατά 13,3% σε ετήσια βάση.

Τα ίδια δεδομένα αποκάλυψαν ότι η ναυαρχίδα στην κατηγορία των Android τηλεφώνων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 1ο τρίμηνο ήταν το Samsung Galaxy S23 UltraΤο Top 15 καταλαμβάνεται κυρίως από συσκευές Samsung και Apple, κάτι που είναι κατανοητό δεδομένης της πολύ ευρύτερης διαθεσιμότητας των premium συσκευών τους.

Για παράδειγμα, η Google πουλά τη σειρά Pixel 7 σε 17 χώρες. Η Oppo κρατά το Find N2 στην Κίνα, ενώ η Honor εξακολουθεί να προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά και άργησε στο πάρτι με την κυκλοφορία του Magic5 Pro τον Απρίλιο.

Η αναλύτρια της Canalys, Nicole Peng, δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιστρέψουν οι πωλητές σε καλό δρόμο και να καταγράψουν μια υγιή αύξηση στις αποστολές. Η πρόβλεψη για το 2023 είναι πως θα έχουμε μια αργή ανάπτυξη, αλλά οι ελπίδες είναι ότι το 2024 θα υπάρξει επιστροφή στην κερδοφορία για πολλούς μεγάλους παίκτες της αγοράς!

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...