dalir Δημοσιεύτηκε October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 17, 2005 ψαχνω να βρω ενα προγραμμα η site οπου να μπορω να βλεπω την επισκεψιμοτητα στο blog μου.Γνωριζετε κατι αναλογο ? Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 το blog σου σ'αφήνει να έχεις custom scripts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 δεν γνωριζω πολλα πανω στο θεμα και δεν ξερω τι ειναι τα custom scripts.παντως αναφερομαι σε blog απο το http://www.blogger.com Σε πολλα site υπαρχει κατι σαν counter.Κατι τετοιο ψαχνω αλλα να μπορω να το βλεπω μονο εγω. επιθυμητες λειτουργιες ειναι η αναλυση ανα ημερα/ωρα/viewer location. λογικα θα υπαρχει καποια απλη λυση. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Δεν έχω blog sto blogger, και έτσι δεν γνωρίζω αν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία απο τη μαμά του. Δηλαδή να υπάρχει έτοιμη. Αλλιώς θα χρειαστείς υποστήριξη .php καθώς και την δυνατότητα να κάνεις upload κάποια αρχεία. Εγώ σκέφτομαι βέβαια τί θα έκανες αν είχες ένα κανονικό σαιτ, οπότε για περίμενε μήπως κάποιος άλλος έχει την λύση για blog... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalir Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 για πες για site,με ενδιαφερει. το blog στην ουσια ειναι ενα ετοιμο template με html uploading (τουλαχιστον το συγκικριμενο δεν φαινετε να εχει ftp). βεβαια με τα blog εχω ασχοληθει ελαχιστα,μπορει να κανω λαθος. καποιο add-on, η ενα καταλληλο κομματι κωδικα να το κανω copy-paste θα ηταν βολικο. Παράθεση lonelyplanet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts