jotz Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Stereo handsfree υπάρχει για το κινητό, πού βρίσκεται και πόσο έχει; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω (το V1075) και μου αρεσει που ακούω καλά λόγια. :) ΕDIT: Και 2η ερώτηση. Μήπως γνωρίζεται το mini usb καλώδιο που έχει με πόσα pin είναι (5πινο πχ) για να ξέρω τι καλώδιο να ζητήσω; Για την πρώτη ερώτηση: Βρήκα στο service της Motorola με 15 ευρώ πριν αρκετό καιρό. Λογικά τώρα θα έχει και αλλού. Για τη δεύτερη δεν έχω ιδέα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Stereo handsfree υπάρχει για το κινητό, πού βρίσκεται και πόσο έχει; Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω (το V1075) και μου αρεσει που ακούω καλά λόγια. :) ΕDIT: Και 2η ερώτηση. Μήπως γνωρίζεται το mini usb καλώδιο που έχει με πόσα pin είναι (5πινο πχ) για να ξέρω τι καλώδιο να ζητήσω; Τα ακουστικα ειναι μεσα στην συσκευασια της βονταφον και ειναι στερεοφωνικα και εχουν τελειο ηχο, το mini usb καλωδιο ειναι ενα απλο οπως εχουν οι ψηφιακες, το πηρα απο γερμανο 6-7 ευρω. απλα αν δεν εχεισ το MPT της μοτορολα θα το βλεπει σαν σκληρο. το MPT η το κατεβαζεισ η παιρνεισ καλωδιο απο βοντα με το προγραμμα αλλα στα 20 25 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Συμφωνώ με αυτό που λες. Το έχω σχεδόν 6 μήνες και ακόμα και τώρα ανακαλύπτω νέες δυνατότητες, η οθόνη δεν παίζεται και η φωτογραφική μηχανή είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει. Δεν αναφέρομαι σε ποιότητα ήχου κατά την ομιλία κτλ, γιατί αυτά τα θεωρώ δεδομένα για ένα Motorola. Απλά όταν σου διαφημίζουν μια συσκευή την αγοράζεις με βάση το σύνολο των δυνατοτήτων της και όταν ανακαλύπτεις ότι κάτι λείπει (ενώ περιγράφεται στις οδηγίες) σίγουρα αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύουν. Η φωνητική κλήση αριθμών και ονομάτων δεν με απασχολεί. Η έλλειψη DAP όμως, είναι για μένα σημαντική γιατί είχα συνηθίσει από το προηγούμενο κινητό. Και δεν αντιλέγω ότι ίσως είναι καλύτερα να ακούς από τους ήχους αλλά η δύναμη της συνήθειας βλέπεις! τελικα ειδα οτι τις ρυθμισεις που κανεις στο μενου ΗΧΟΙ τις κραταει και στο μεντια πλαιιερ! επειδη εχω και το 1050 που και αυτο εχει καλη οθονη θα πω πως απλα δεν υπαρχει θεμα συγκρισης ειναι κατα πολυ ανωτερη αυτη του 1075, οσο για την καμερα δεν ειναι απλα καλη αλλα επιτελους και ευχρηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Thanks για τις απαντήσεις! :) Είναι πολύ καλό που η voda τουλάχιστον δίνει και στέρεο ακουστικά στο πακέτο. Όσο για το ΜΡΤ θα το κατεβάσω. Με ανησύχησε λίγο βέβαια αυτό που λες οτί η οθόνη του 1070 είναι πολύ καλύτερη από του 1075. Μπορείς να το διευκρινίσεις λίγο; Είχα την εντύπωση οτί και τα δύο έχουν τις ίδιες οθόνες... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Φίλε μου JoeBar μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμα. Ο alfa είπε ότι έχει το V1050 και V1075 αυτά τα δύο σύγκρινε. Τα Ε1070 και V1075 ουσιαστικά είναι το ίδιο κινητό. Το πρώτο κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες σαν αποκλειστικό της ΤΙΜ ενώ το 75 αποτελει τη Vodafone Live εκδοχή του με κάποιες διαφοροποιήσεις στο λογισμικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ακριβως αυτο εννοω, τα δυο κινητα 1070 και 1075 ειναι ουσιαστικα ιδια, το 1050 ειναι που εχει χειροτερη οθονη ( αν και καλυτερη απο πολλα αλλα κινητα πολ/σιας αξιας) αντε να μαζευτουμε πολλοι και να γινει το θεμα επισημασμενο. Α, και νομιζω οτι πρεπει να αλλαξει ο τιτλος σε μοτορολα 1070/1075 γιατι πολλοι μπερδευωνται (μοντερατορς ακουτε η κανετε μπανια:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Έτσι πρέπει να γίνει. Το πρότεινα κι εγώ στο θέμα του 1050 γιατί εκει ζητούσαν πληροφορίες για το 75! Χαίρομαι που επιτέλους αυξανόμαστε αυτοί που έχουμε το συγκεκριμένο κινητό γιατί τόσο καιρό νόμιζα πως μόνο εγώ το είχα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ουπς μάλλον φταίει το γεγονός οτί περιμένω την άδεια... :wacko: Συμφωνώ και εγώ οτί πρέπει να μετονομαστεί το θέμα σε Ε1070/V1075 και να γίνει sticky! Κάνω παράλληλα την τελειωτική έρευνα αγοράς μου γιατί αύριο πάω για κινητό. Αν και με βλέπω τελικά να το χτυπάω το 1075... :up: Από φινίρισμα και ποιότητα πώς είναι; Έχει "soft touch" φινίρισμα; Τι made in είναι τα τηλ σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Ουπς μάλλον φταίει το γεγονός οτί περιμένω την άδεια... :wacko: Συμφωνώ και εγώ οτί πρέπει να μετονομαστεί το θέμα σε Ε1070/V1075 και να γίνει sticky! Κάνω παράλληλα την τελειωτική έρευνα αγοράς μου γιατί αύριο πάω για κινητό. Αν και με βλέπω τελικά να το χτυπάω το 1075... :up: Από φινίρισμα και ποιότητα πώς είναι; Έχει "soft touch" φινίρισμα; Τι made in είναι τα τηλ σας; Το τιλεφωνο εχει φοβερη ποιοτητα ειδικα το 1075 που εχει την περιεργη αισθηση του καουτσουκ (οπως το 1050) ειναι γερμανιας και πραγματικα το μονο που του λειπει (αν και δεν με χαλαει) ειναι το ραδιοφωνο. η δε τιμη που το εχει η βοντα σιγουρα ειναι καλη αφου συγκρινετε με αλλα ακριβοτερα ανετα, και απο λειτουργιες αλλα και απο ποιοτητα. παντως οτι και να παρεις με γεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Να κανω μια ερωτηση, το v360 που εχει ο γιος μου εχει εναν αισθητηρα που οταν εχει πολυ φως δεν αναβει το πληκτρολογιο οπως και το v3x, διαβασα στις οδηγιες οτι κανει κατι παρομοιο οτι ενεργοποιουμε την οικονομια μπαταριας αλλα δεν βλεπω τιποτα! μηπως δεν καταλαβα κατι? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου φίλε μου! :) Αυτή την στιγμή καθώς γράφω το μνμ το 1075 κάθεται στο γραφείο και κάνει την πρώτη του φόρτιση. Πραγματικά όταν πήγα και το είδα δεν το σκέφτηκα 2η φορά. Το τηλ είναι απλά τέλειο εμφανισιακά. Η ποιότητα του είναι απλά καταπληκτική, το φινίρισμα του φοβερό και πολύ μ' αρέσει που δεν είναι made in China αλλά Germany... Πρώτες (πολύ πρώτες) εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Θα το ψάξω (αν και παλιός στην Moto) και θα αναφέρω περισσότερα. Όσο για τον αισθητήρα που έχουν για το πληκτρολόγιο κάποια Moto (όπως είχε το ΜΡx220 που είχα) δεν βλέπω κάτι σε αυτό. Μάλλον δεν έχει. Άντε και να το κάνουμε sticky! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Με γιες και καλοδουλευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Παιδια αισθητήρα γισ το πληκτρολόγιο νομίζω πως έχουν όλα τα Motorola. Απλά σε κάποια φαίνεται πχ V360 και σε κάποια όχι πχ Ε398, Τ720i, κτλ. Για το 1070/1075 δεν είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το κοιτάξω. Πάντως λογικά θα έχει. alfa με γεια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 2η μερά και είμαι ακόμα πιο ευχαριστημένος με το τηλέφωνο. Σύνδεση με το pc μέσω bluetooth γίνεται μια χαρά. Αγόρασα και μια κάρτα μνήμης της Moto (SanDisk) στα 512ΜΒ με 37€, ή οποία δουλέυει μια χαρά, καθώς και ένα mini usb με 4€. :) Το μόνο που με χαλάει είναι οτί πρέπει να γυρίσεις σε λατινικούς χαρακτήρες τα ονόματα στον κατάλογο για να έχεις την δυνατότητα φωνητικής κλήσης. Καλό το voice independent recognition αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνο στα αγγλικά... Συμφωνώ με τον alfa οτί με ένα ραδιάκι θα ήταν τέλειο αλλά προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ (με το mp3 player είμαι καλυμένος). Ακόμα καλό θα ήταν να μπορούσες να βάζεις διαφορετικό wallpaper στην εξωτερική οθόνη. Κατά τα άλλα αισθητήρα δεν έχει και αν έχει θα πρέπει να δουλέψει καλύτερα... :p Θα συνεχίσω αύριο με τα mp3 τεστ γιατί παίζει πολύ δουλειά. Συνολικά μια απίστευτη αγορά, από όλες τις απόψεις και ιδιαίτερα αν υπολογίσεις και την τιμή του. :up: Να μην είχε και το VF Live μενου... More to come. BTW κανά site με wallpapers ή/και themes για το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Απο σημερα και εγω με το 1075. Αλλο πηγα να παρω λογω ανανεωσης συμβολαιου, αλλα μολις το ειδα κολλησα. Πολυ καλη πρωτη εντυπωση . Τωρα φορτιζει. Αυριο μολις μπορεσω θα αρχισω το ψαξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Join the club! Kαλορίζικος! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Αντε να γινουμε πολλοι:lol: μεγεια σε ολους που το πηραν. μια σελιδα ενος φιλου απο το Myphone (Ας με συγχωρησει που δεν θυμαμε το ονομα του) που εχει πολυ ωραιες εικονες σε αναλυση 320χ240 http://homepages.pathfinder.gr/xux99/240x320/ οσο για παιχνιδια και εφαρμογες ετοιμαζω ενα αρχειο ζιπ και θα σας δωσω λινκ εν καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Τα wallpapers εκπληκτικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Σήμερα ασχολήθηκα με τα mp3. Λοιπόν το τηλ έχει πολύ καλό ακουστικό (όχι βέβαια σαν το Ε398) αλλά είναι κλάσεις ανώτερο από το GX40 που είχα. Όσο για τον ήχο μέσω των ακουστικών είναι απλά πάρα πολύ καλός. Τα ακουστικά είναι καλής ποιότητας και η ρυθμίσεις των ήχων δίνουν το κάτι παραπάνω. Γενικά πολύ ικανοποιημένος και ίσως περισσότερο από ότι περίμενα... :up: Το μόνο πρόβλημα που μένει είναι η φωνητική κλήση. Έχω γυρίσει τον γλώσσα σε Αγγλικά (όπου εμφανίζεται το μενού για την ρύθμιση της στο Personalize) αλλά μέσα σε μια καταχώρηση (είτε παλιά με λατινικούς χαρακτήρες) είτε καινούργια δεν μου βγάζει επιλογή για να καταγράψεις φωνή. Πρέπει να έχεις όλες τις καταχωρήσεις με λατινικούς χαρακτήρες; Εκτός βέβαια αν δεν λειτουργεί έτσι αλλά πρέπει να του μάθεις απλά την φωνή σου και να μιλάς αγγλικά... :blink: Ακόμα μια παρατήρηση. Χρησιμοποιώ των ίδιο ήχο που είχα και σε άλλα Motorola παλαιότερα (MPx220, E398, V525) και αντί να τον επαναλάβει δύο φορές τον "κόβει" στην μια. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 για την φωνητικη κληση οταν η γλωσσα ειναι στα ελληνικα απλα στην επαφη που θελεις πατας επιλογες και προσθηκη φωνητικης ετικετας. δεν χρειαζετε να ειναι στα αγγλικα, μονο για την κληση αριθμων και για την επανακληση πρεπει να ειναι στα αγγλικα. αυτο για τον ηχο δεν το καταλαβα και δεν εχω δει(ακουσει) κατι περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ωραία στα ελληνικά το βρήκα. Αλλά εγώ έχω αγγλικά στο μενού λόγω συνήθειας. Στην περίπτωση μου τότε η φωνητική κλήση πρέπει να γίνει στα αγγλικά (αφού μετατραπουν οι καταχωρήσεις σε λατινικούς χαρακτήρες); Δεν υπάρχει καταγραφή φωνής σε κάθε καταχώρηση όπως στα ελληνικά; Αυτό με το ήχο στο μνμ το έκανε τελικά μόνο στον συγκεκριμένο ήχο. No prob. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ωραία στα ελληνικά το βρήκα. Αλλά εγώ έχω αγγλικά στο μενού λόγω συνήθειας. Στην περίπτωση μου τότε η φωνητική κλήση πρέπει να γίνει στα αγγλικά (αφού μετατραπουν οι καταχωρήσεις σε λατινικούς χαρακτήρες); Δεν υπάρχει καταγραφή φωνής σε κάθε καταχώρηση όπως στα ελληνικά; Αυτό με το ήχο στο μνμ το έκανε τελικά μόνο στον συγκεκριμένο ήχο. No prob. στα αγγλικα αναγνωριζει φωνη και γραφη, αρα θα πρεπει να γραψεις τα ονοματα στα λατινικα και μαλιστα να εχουν σχεση με ξενα δεν μπορεις να γραψεις π.χ giorgos γιατι στην προσφωνηση δεν θα το αναγνωρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Thnx για την απάντηση. Άρα με αγγλικό μενού δεν έχουμε φωνητική... :( Μα χάθηκε η φωνητική του να μην ήταν τόσο εξελιγμένη... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Πέρασε το unbranded λογισμικό (Ε1070) και θα έχεις απλά φωνητική κλήση όπως τα παλιότερα Motorola. Να θέσω ένα άλλο ερώτημα τώρα: Ξέρει κανείς πως μπορούμε να αυξήσουμε το μεγεθος του MMS πάνω από τα 100kb; Παλιότερα είχα δει ότι γίνεται αυτό με το Leader_GL για το Ε1000, όμως στο 398 δεν λειτούργησε. Μπορεί να γίνει με seem editing; Επίσης η Frog Mobile γραφει στο site της ότι υποστηρίζει MMS μέχρι 512kb, επομένως, αφού πρόκειται για θυγατρική της Cosmote λογικά θα το δίνει και η μητρική εταιρεία. Tελικά βρήκα μονος μου τη λύση. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να αυξήσει τον όγκο των MMS με το leader gl flex editor, και μπορεί να το βρει στο http://www.leadergl.net. Σε Normal mode πηγαίνεις στο struments και από κει στην αντίστοιχη επιλογή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Thnx για την συμβουλή σου jotz (αν και δεν θα ήθελα να αλλάξω firmware και να "παίξω" με την εγγύηση). Δλδ αν κατάλαβα καλά είναι θέμα του firmware της Vodafone και όχι της Μoto; Μια ακόμα ερώτηση. Όταν παίζεις mp3, από τους ήχους μου, πρέπει να κάνεις playlist για να παίξει περισσότερο από ένα κομμάτια; Βολέυομαι καλύτερα από τους ήχους μου μιας και σου βγάζει και επιλογές να χειριστείς όλες τις λειτουργίες με το τηλ κλειστό. Αλλά είναι σπαστικό που παίζει ένα τραγούδι μόνο και μετά άντε πάλι από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts