mariodj Δημοσιεύτηκε April 4, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2023 Θέλω να παρω στην κόρη μου (Α λυκείου) τηλ. Xiaomi Κινητά Μέχρι 150€ -Τι προτείνετε ? ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. May 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 Πιθανόν να έχεις κάνει ήδη την αγορά αλλά θα τοποθετηθώ. Λοιπόν, σαν παλιός κάτοχος μιας συσκευής σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα σου πω τα εξής που αποκόμισα από την εμπειρία μου. Πολύ τίμια τηλέφωνα, προσφέρουν πάρα πολλά για αυτή την τιμή, θα έλεγα και παραπάνω πράγματα. Όμως, ο μεγάλος εφιάλτης τους, είναι το λογισμικό, το MIUI. Είχα 32 GB μνήμη και πραγματικά, το λογισμικό (ειδικά στις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις) έπιανε τη μισή μνήμη, ίσως και λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα, να τρώει κολλήματα το κινητό. Συνεπώς, αν υπάρχει κάποια σχετική πρόταση με παραπάνω χωρητικότητα μνήμης, να την λάβεις σοβαρά στα υπόψιν και επίσης, δεν ξέρω κατά ποσό μπορείς να επεκταθείς αλλά, ίσως με ένα μικρο άλμα στα 200€, θα βρεις πολύ καλύτερες προτάσεις γιατί με τα 150€ τη σήμερον ημέρα, δυσκολα να βρεις κάτι πραγματικά αξιόλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 12, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2023 2 ώρες πριν, tsimisde said: Πιθανόν να έχεις κάνει ήδη την αγορά αλλά θα τοποθετηθώ. Λοιπόν, σαν παλιός κάτοχος μιας συσκευής σε αυτή την κατηγορία τιμής, θα σου πω τα εξής που αποκόμισα από την εμπειρία μου. Πολύ τίμια τηλέφωνα, προσφέρουν πάρα πολλά για αυτή την τιμή, θα έλεγα και παραπάνω πράγματα. Όμως, ο μεγάλος εφιάλτης τους, είναι το λογισμικό, το MIUI. Είχα 32 GB μνήμη και πραγματικά, το λογισμικό (ειδικά στις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις) έπιανε τη μισή μνήμη, ίσως και λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα, να τρώει κολλήματα το κινητό. Συνεπώς, αν υπάρχει κάποια σχετική πρόταση με παραπάνω χωρητικότητα μνήμης, να την λάβεις σοβαρά στα υπόψιν και επίσης, δεν ξέρω κατά ποσό μπορείς να επεκταθείς αλλά, ίσως με ένα μικρο άλμα στα 200€, θα βρεις πολύ καλύτερες προτάσεις γιατί με τα 150€ τη σήμερον ημέρα, δυσκολα να βρεις κάτι πραγματικά αξιόλογο Σε ευχαριστω φιλε μου. Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγω και της πηρα το Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC Dual SIM (6GB/128GB) sta 209€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 Πολύ καλή επιλογή, πράγματι. Καλορίζικο και να το χαρεί στο έπακρο εύχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts