Friend Δημοσιεύτηκε October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 15, 2005 Γεια σας φίλοι συνφορουμίτες! Συμμετέχω στον διαγωνισμό του Μύθου (Θεσσαλονίκη) με το τραγούδι "Αχ να θυμότανε". Έχω γράψει τους στίχους και παίζω κιθάρα στο κομμάτι. Μπορείτε να το ακούσετε στον Μύθο 93.4 στα fm και να μου πείτε την γνώμη σας. Αν σας αρέσει και θέλετε να βοηθήσετε έναν νέο μουσικό και την παρέα μου (ονομαζόμαστε Εναλλάξ) μπορείτε να μας βοηθήσετε με την ψήφο σας γράφοντας στο κινητό σας: Μύθος 3 και το στέλνετε στο 4330. Μπορείτε να ψηφήσετε σήμερα μέχρι τις 24:00 το βράδυ και μετά την Δευτέρα 17/10 από τις 24:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα (Κυριακή δεν έχει ψηφοφορία). Κάθε γνώμη για το τραγούδι είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Καλημέρα από εμένα φίλε. Εγώ προσωπικά θα σε ακούσω(και θα σε ψηφίσω αν αφήνει η q-telecom) μιας και είμαι τακτικός ακροατής του Μύθου. Καλή σου επιτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Friend Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε jog! :) Μέχρι τώρα προηγούμαστε με 34 ψήφους μπροστά! Χρειαζόμαστε ολονών την βοήθεια! :rolleyes: Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Και εγω θα σε ψηφισω, εαν ακουσω το τραγουδι σου. Δε το εχεις πουθενα να μου το στειλεις; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Εγώ ψηφίζω χωρις ν' ακούσω :) :) Δαγκωτό!!!! :) :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Friend Δημ. October 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 stefane και swiffer σας ευχαριστώ πολύ! :) Αυτή τη στιγμή προηγούμαστε με 516 ψήφους έναντι 482 που έχει το δεύτερο. Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε μέσω internet στην διεύθυνση http://www.mythosradio.gr είναι το Νο3 με τον τίτλο "Αχ να θυμότανε". Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Smiley Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Εξακολουθω να μη μπορω να το βρω στην σελιδα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Bρε παιδιά στο site δεν βρίσκω τίποτα που να αφορά το διαγωνισμό που λέτε! :wacko: Τι στο καλό τέτοια γκαβομάρα μ'έπιασε; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts