mol Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 και γω είχα το κόλλημα που λες kostas_v και δυστυχώς παράτησα την σειρά στην 3μιση σεζόν :( από τότε έχασα το ενδιαφέρον μου για τη σείρα, αλλά δε λέω ότι είναι άσχημη. με την πρώτη ευκαιρία θα τη συνεχίσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 και γω είχα το κόλλημα που λες kostas_v και δυστυχώς παράτησα την σειρά στην 3μιση σεζόν :( από τότε έχασα το ενδιαφέρον μου για τη σείρα, αλλά δε λέω ότι είναι άσχημη. με την πρώτη ευκαιρία θα τη συνεχίσω :) Πλάκα μου κάνεις!! Ειδικά η 3η σεζόν με τον "Χασάπη" ήταν μακράν η καλύτερη! Για μένα, η δεύτερη σεζόν είναι η πιο μέτρια, με την έννοια ότι δεν συνέβη τίποτα το σημαντικό. Συνέχισέ το! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 το χω βάλει στο πρόγραμμα να την δω πολλές φορές, αλλά όλο κάτι τυχαινει :( όπως προείπα, με την πρώτη ευκαιρία την συνεχίζω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Βλέπω για δεύτερη φορά το niptuck έπειτα από ένα χρόνο και ομολογώ ότι για άλλη μια φορά καταλαβαίνω γιατί λάτρεψα τόσο αυτή τη σειρά. Έχει αλήθεια. Αλήθεια στις επεμβάσεις, στους χαρακτήρες, στις υποθέσεις, στο συναίσθημα. Αρκετοί φίλοι μου που τους λέω ότι έχω κολλήσει με το niptuck, δυσανασχετούν απορώντας τι το ενδιαφέρον έχει μια σειρά με χειρουργία και αίματα. Κι όμως! Το niptuck για μενα είναι μια αμιγώς κοινωνική σειρά, που σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα ιατρική. Ναι, έχει ιατρικά περιστατικά. Όχι, δεν εστιάζει μόνο σε αυτά. Ίσως εστιάζει πολύ περισσότερο στην ερωτική ζωή των πρωταγωνιστών παρά στις πλαστικές. Κι αυτό ακριβώς είναι το στοιχείο που θα την κάνει διαχρονική. Θεωρώ απίθανο κάποιος να ξεκινήσει να βλέπει τη σειρά και να την παρατήσει. Κολλάς! Κολλάς ακόμη και στην επανάληψη! Με ελάχιστες σειρές μου έχει συμβεί αυτό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους δεν το έχουν δει. Ειδικά όποιος βαριέται ή δεν έχει δουλειά, θα αποκτήσει τρομερό ενδιαφέρον το καλοκαίρι του!Αληθεια στις επεμβασεις;Που ολοι γινονται καλα σε μια μερα;Αληθεια στους χαρακτηρες;Που εξαφανιζονταν οταν δεν χρειαζονταν και μετα τσουπ εμφανιζονταν οταν κολλαγε το σεναριο;Ειδικα η Τζουλια και ο Ματ;Που ξεκιναγαν μια ιστορια και την ξεχναγαν μετα;Οπως με τον Ματ γιατρο κλπ στο μελλον; Ειδικα στις 2 τελευταιες σεζον το ειχαν χαλασει πολυ,εχασε το εξυπνο κλπ που ειχε στην αρχη.Εγω το το ειδα μεχρι το τελευταιο επεισοδιο αλλα με χαλασε πολυ η καταντια γιατι και εμενα μου αρεσε η σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Αληθεια στις επεμβασεις;Που ολοι γινονται καλα σε μια μερα;Αληθεια στους χαρακτηρες;Που εξαφανιζονταν οταν δεν χρειαζονταν και μετα τσουπ εμφανιζονταν οταν κολλαγε το σεναριο;Ειδικα η Τζουλια και ο Ματ;Που ξεκιναγαν μια ιστορια και την ξεχναγαν μετα;Οπως με τον Ματ γιατρο κλπ στο μελλον; Ειδικα στις 2 τελευταιες σεζον το ειχαν χαλασει πολυ,εχασε το εξυπνο κλπ που ειχε στην αρχη.Εγω το το ειδα μεχρι το τελευταιο επεισοδιο αλλα με χαλασε πολυ η καταντια γιατι και εμενα μου αρεσε η σειρα. Όντως, προς το τέλος το χάλασαν λίγο.... Οι επεμβάσεις ήταν αληθοφανείς. Οι εικόνες στο χειρουργείο ήταν αληθοφανείς (αν όχι αληθινές). Όχι σαν κάτι άλλες σειρές που όταν πιάνει ο "γιατρός" νυστέρι, η σκηνή τελειώνει εκεί. Όσο για τους ασθενείς, δεν θυμάμαι περιστατικά που ήταν την επόμενη μέρα μια χαρά. Ίσα ίσα που θυμάμαι οι περισσότεροι να αναρρώνουν επί μέρες, άλλοι να μην φεύγουν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, σε άλλους να ξεχνάνε εργαλεία μέσα τους, άλλοι να πεθαίνουν στο χειρουργείο... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές, δεν συμμετέχουν όλοι οι χαρακτήρες σε κάθε επεισόδιο. Πάντα ένα επεισόδιο αφορά συγκεκριμένους χαρακτήρες και συγκεκριμένες υποθέσεις. Και στη ζωή κάπως έτσι δεν είναι? Εσένα δηλαδή σου συμβαίνουν κάθε μέρα αξιοσημείωτα πράγματα? Κάποιες μέρες είναι ήσυχες κι άλλες πιο...ανατρεπτικές. Καμία ιστορία κανενός πρωταγωνιστή δεν έμεινε στη μέση. Όλες είχαν μια κατάληξη, πειστική ή μη. Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπίζομαι μια πολύ καλή σειρά. Αν όμως κάποιος που δεν το έχει δει μας διαβάζει, είναι κρίμα να μην το ξεκινήσει παίρνοντας υπόψην τραβηγμένα σχόλια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Όντως, προς το τέλος το χάλασαν λίγο.... Οι επεμβάσεις ήταν αληθοφανείς. Οι εικόνες στο χειρουργείο ήταν αληθοφανείς (αν όχι αληθινές). Όχι σαν κάτι άλλες σειρές που όταν πιάνει ο "γιατρός" νυστέρι, η σκηνή τελειώνει εκεί. Όσο για τους ασθενείς, δεν θυμάμαι περιστατικά που ήταν την επόμενη μέρα μια χαρά. Ίσα ίσα που θυμάμαι οι περισσότεροι να αναρρώνουν επί μέρες, άλλοι να μην φεύγουν ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, σε άλλους να ξεχνάνε εργαλεία μέσα τους, άλλοι να πεθαίνουν στο χειρουργείο... Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως σου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση. Σε όλες τις τηλεοπτικές σειρές, δεν συμμετέχουν όλοι οι χαρακτήρες σε κάθε επεισόδιο. Πάντα ένα επεισόδιο αφορά συγκεκριμένους χαρακτήρες και συγκεκριμένες υποθέσεις. Και στη ζωή κάπως έτσι δεν είναι? Εσένα δηλαδή σου συμβαίνουν κάθε μέρα αξιοσημείωτα πράγματα? Κάποιες μέρες είναι ήσυχες κι άλλες πιο...ανατρεπτικές. Καμία ιστορία κανενός πρωταγωνιστή δεν έμεινε στη μέση. Όλες είχαν μια κατάληξη, πειστική ή μη. Δεν έχω κανένα λόγο να υπερασπίζομαι μια πολύ καλή σειρά. Αν όμως κάποιος που δεν το έχει δει μας διαβάζει, είναι κρίμα να μην το ξεκινήσει παίρνοντας υπόψην τραβηγμένα σχόλια. :) Η δικια μου ζωη δεν ειναι τηλεοπτικη σειρα.:lol:Το κακο στο Νιπ/Τακ ηταν οτι τους εβαζαν οταν και οποτε τους θυμοντουσαν.Και στο επομενο επεισοδιο χανωνταν παλι.Ειδικα στις δυο τελευταιες σεζον το παραεκαναν.ΙΣως γιατι επρεπε να την τελειωσουν την σειρα πιο νωρις,την παρατραβηξαν σε διαρκεια και την χαλασαν. Γνωμη μου φυσικα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 ...Ειδικα η Τζουλια και ο Ματ;Που ξεκιναγαν μια ιστορια και την ξεχναγαν μετα;Οπως με τον Ματ γιατρο κλπ στο μελλον; Ειδικα στις 2 τελευταιες σεζον το ειχαν χαλασει πολυ,εχασε το εξυπνο κλπ που ειχε στην αρχη.Εγω το το ειδα μεχρι το τελευταιο επεισοδιο αλλα με χαλασε πολυ η καταντια γιατι και εμενα μου αρεσε η σειρα... Ο Ματ είναι ένας από τους πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες ever σε σειρά. Ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο που έψαχνε πάντα τον εύκολο δρόμο, έκανε μονίμως τα ίδια ανώριμα πράγματα και έπαιρνε μονίμως τις λάθος αποφάσεις. Ήθελε να το παίξει επανάσταση και ανεξαρτησία και το μοναδικό πράγμα που έκανε σε όλη τη σειρά ήταν να τα σκατώνει και να επιστρέφει κλαίγοντας στους μπαμπάδες και τη μαμά του. Δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που λες, αλλά ήθελα να το πώ :lol: H Julia ήταν από κάποια φάση και μετά βοηθητικός χαρακτήρας. Προσωπικά πάντως δε μου φάνηκε ποτέ ότι την εμφάνιζαν όποτε ήθελαν χωρίς λόγο. Οι δύο τελευταίες σεζόν έπασχαν από ιδέες. Υποτίθεται ότι το Nip/Tuck ήταν μια σειρά με βασικό στόχο να σοκάρει το κοινό και αφού τα έκαναν όλα στις πρώτες 2-3 σεζόν... τίποτα φυσιολογικό δε μας έκανε τόσο εντύπωση και κάπου εκεί το έχασαν. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Ο Ματ είναι ένας από τους πιο εκνευριστικούς χαρακτήρες ever σε σειρά. Ένα κακομαθημένο κωλόπαιδο που έψαχνε πάντα τον εύκολο δρόμο, έκανε μονίμως τα ίδια ανώριμα πράγματα και έπαιρνε μονίμως τις λάθος αποφάσεις. Ήθελε να το παίξει επανάσταση και ανεξαρτησία και το μοναδικό πράγμα που έκανε σε όλη τη σειρά ήταν να τα σκατώνει και να επιστρέφει κλαίγοντας στους μπαμπάδες και τη μαμά του. Δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που λες, αλλά ήθελα να το πώ :lol: H Julia ήταν από κάποια φάση και μετά βοηθητικός χαρακτήρας. Προσωπικά πάντως δε μου φάνηκε ποτέ ότι την εμφάνιζαν όποτε ήθελαν χωρίς λόγο. Οι δύο τελευταίες σεζόν έπασχαν από ιδέες. Υποτίθεται ότι το Nip/Tuck ήταν μια σειρά με βασικό στόχο να σοκάρει το κοινό και αφού τα έκαναν όλα στις πρώτες 2-3 σεζόν... τίποτα φυσιολογικό δε μας έκανε τόσο εντύπωση και κάπου εκεί το έχασαν. Ο Ματ και ο Αντονυ Τζουνιορ απο τους Σοπρανο!Για πολλες σφαλιαρες και οι δυο :lol: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Ο Ματ και ο Αντονυ Τζουνιορ απο τους Σοπρανο!Για πολλες σφαλιαρες και οι δυο :lol: . Εντάξει ρε...ο Anthony είχε και ένα λόγο να το παίξει επανάσταση. Ήταν σε μια οικογένεια μαφιόζων! Ο άλλος τώρα απλά ήταν για σφαλιάρες αλλά δεν του τις έδωσαν όταν έπρεπε :mad:! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 (edited) πήρε το αυτί μου ότι τα χώνουεμ στο Ματ και κάτι τέτοια δε τα χάνω!!! πόσο συμφωνώ!!! δλδ δεν έχει πόσο συμφωνώ!!! έχω δει κι έχω δει αλλά σαν το Ματ, όχι απλώς σφαλιάρες παιδιά, αυτό δεν ήταν για σφαλιάρες... αυτό ήταν άνω ποταμών.. τόσο ξεφτίλα χαρακτήρα, τόσο χ***η, τόσο απροσάρμοστο και εκνευριστικά πνευματικά ανάπηρο πλάσμα δεν έχω ματαξαναδεί .. όπως πολύ σωστά είχe πει και κάποιος μερικές σελίδες πριν DIE MAT!! DIE!!!! :ρ:knife::kill::kill::shoot::shoot::chair::chair: Edited July 16, 2011 by lisa Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts