Athanasios Δημοσιεύτηκε October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2005 Εχω ενα καινουριο συστημα amd semron 3000+ με μια παλια καρτα γραφικων gforce 2 mx 440. δεν ηθελα να δωσω λεφτα για καρτα γιατι δεν επεζα παιχνιδια. ελα τωρα που κολλησα με to pro evolution 4και τοpc μου δεν τρεχει με τιποτα..σερνετε το παιχνιδι. τι φταιει? η καρτα ειναι τοσο χαλια η ο Η/Υ. η κατι αλλο? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Εννοείτε ότι φταίει η κάρτα γραφικών, βάλε μια νέας γεννιάς και θα δεις διφορά. δεν χρειάζεται να πάρεις καμιά ακριβή. μια με 100-150 ευρώ είναι υπεραρκετή για να πετάξει το pc σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Υπόψη ότι το Pro Evolution Soccer δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις, οπότε αν δώσεις €100 ας πούμε για την κάρτα θα πηγαίνει παραπάνω από καλά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts