phonekiller Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 kapios me rotise an ginete na balei sto 6600 toy san ixo klishs tragoydia mp3. yparxei kanena tetoio programma na toy katebaso apo kanena mirc ;) ??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 kapios me rotise an ginete na balei sto 6600 toy san ixo klishs tragoydia mp3. yparxei kanena tetoio programma na toy katebaso apo kanena mirc ;) ??? Θα τα μετατρεψεις σε *.ogg με καποιον converter (κυκλοφορουν αρκετοι στο net) και μετα θα μπορεις να τα βαλεις σαν ringtone. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gascoin Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Έχω κάνει εγκατάσταση το profimail 1.2.4. Το κακό είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει την Ελληνική γραμματοσειρά. Δοκίμασα να εγκαταστήσω την έκδοση 1.02 αλλά ενώ μου αναγνώριζε την Ελληνική γραμματοσειρά δεν υπήρχε ενεργοποιημένη η εντολή SEND. Μήπως έχετε καμιά ιδέα; Πρέπει να εγκαταστήσω κάποια άλλη έκδοση ή να κάνω κάποια ρύθμιση; Που μπορώ να βρω μια έκδοση που να δουλεύει σωστά; Αν μπορείτε στείλτε το μου με e-mail (gascoin@mail.gr) 1 Παράθεση gascoin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Έχω κάνει εγκατάσταση το profimail 1.2.4. Το κακό είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει την Ελληνική γραμματοσειρά. Δοκίμασα να εγκαταστήσω την έκδοση 1.02 αλλά ενώ μου αναγνώριζε την Ελληνική γραμματοσειρά δεν υπήρχε ενεργοποιημένη η εντολή SEND. Μήπως έχετε καμιά ιδέα; Πρέπει να εγκαταστήσω κάποια άλλη έκδοση ή να κάνω κάποια ρύθμιση; Που μπορώ να βρω μια έκδοση που να δουλεύει σωστά; Αν μπορείτε στείλτε το μου με e-mail (gascoin@mail.gr) H τελευταια ειναι η 2.17 Δοκιμασε νεοτερη εκδοση ,πχ 2.12( υποστηριξη Greek coding ) Version history Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 σε ευχαριστώ πολύ φιλε sadiagraxa. ως ώρας με έχεις καλύψει. όταν παραλάβω τo κινητό και αρχίζω να τα βλέπω σκούρα θα σας ξανά ενοχλήσω σίγουρα!:lol: όσον αφορά τo wap και online browsing γενικά από τo κινητό ξέρεις μήπως ποσο χρεώνεται με what's up που έχω? οι ταχύτητες είναι καλές? sorry αν αυτό είναι offtopic αλλα δε βρίσκω κάποιο σχετικό με τo θέμα section! ΥΓ: κάτι μου θυμίζει η υπογραφή σου, είσαι και χρηστης της insomnia?νομιζω ειναι 1 λεπτο/kb+ΦΠΑ. πολλα δηλαδη και δε θα στο προτεινα γιατι πεφτουν τα ευρω πριν προλαβεις να δεις τιποτα. οσο για την ταχυτητα ειναι αρκετα καλη για αυτα που θελεις να κανεις με το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Δεν γνωρίζω αν έχει αναφερθεί αλλά χθες διαπίστωσα bug στο bluetooth. Ενώ το είχα κλείστο ένα P900 με βρήκε και επιχείρησε να μου στείλει ένα αρχείο.ειχα κι εγω το ιδια προβλημα (ακομα και με απενεργοποιημενο το mobiluck) το οποιο λυθηκε οταν εβγαλα το mobiluck. το ειχα ξανααναφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan21 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Ηello! 1. Από κάποιον διάβασα ότι παίζει παιχνίδια ncage kai mame. Για να παιξει κανείς mame χρειάζεται κάποιο προγαραμματάκι μετατροπής, η καποια εαρμογή να την εγκαταστήσω πριν τα περάσω μέσα? Αν οχι και απλά τα βρίσκεις έτοιμα απο κάπου, που μπορώ να τα βρώ? 2. Έχω την έκδοση 4,09 και λέω να πάω να την αναβαθμήσω. Δεν ξέρω ποσο πάει το μαλλί αλλά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο και αν έχει μεγάλες διαφορές. Μπορείτε να μου επεισημάνετε μερικές από αυτές? 3. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνετε με κάποιο προγραμματάκι να φτιάχνεις δικό σου theme για το κινητό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Ηello! 1. Από κάποιον διάβασα ότι παίζει παιχνίδια ncage kai mame. Για να παιξει κανείς mame χρειάζεται κάποιο προγαραμματάκι μετατροπής, η καποια εαρμογή να την εγκαταστήσω πριν τα περάσω μέσα? Αν οχι και απλά τα βρίσκεις έτοιμα απο κάπου, που μπορώ να τα βρώ? 2. Έχω την έκδοση 4,09 και λέω να πάω να την αναβαθμήσω. Δεν ξέρω ποσο πάει το μαλλί αλλά θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο και αν έχει μεγάλες διαφορές. Μπορείτε να μου επεισημάνετε μερικές από αυτές? 3. Μήπως ξέρει κανείς αν γίνετε με κάποιο προγραμματάκι να φτιάχνεις δικό σου theme για το κινητό? Ναι ισχυει οτι μπορεις να παιξεις και τους δυο τυπους αρχειων.Για τα mame θα χρειαστεις και τον καταλληλο emulator.Περισσοτερα και για τα 2 δες ΕΔΩ και ΕΔΩ Αν εισαι εντος εγγυησης τοτε η αναβαθμιση ειναι δωρεαν αλλιως 15 €.Για δοαφορες δες ΕΔΩ Series 60 Theme Studio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 παιδιά μου είπε ένας πωλητής στον γερμανό ότι οι μεγάλες σε χωρητικότητα μνήμες μειώνουν την ταχύτητα, την μακροζωία και την απόδοση του κινητού. κάτι τέτοιο στέκει η μου έλεγε μπούρδες επειδή δεν είχε 512 MB MMC in stock? επίσης τo 6600 υποστηρίζει rs-mmc και dv-mmc και ποιο τύπο/μάρκα/μέγεθος μου προτείνεται? ευχαριστώ 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 παιδιά μου είπε ένας πωλητής στον γερμανό ότι οι μεγάλες σε χωρητικότητα μνήμες μειώνουν την ταχύτητα, την μακροζωία και την απόδοση του κινητού. κάτι τέτοιο στέκει η μου έλεγε μπούρδες επειδή δεν είχε 512 MB MMC in stock? επίσης τo 6600 υποστηρίζει rs-mmc και dv-mmc και ποιο τύπο/μάρκα/μέγεθος μου προτείνεται? ευχαριστώ Μονο το πρωτο ισως να ισχυει λιγο, αναλογα με τις εφαρμογες/αρχεια που εχεις .Τα αλλο 2 που σου ειπε ειναι μπουρδες :cry: :lol: Υποστηριζει ,προτιμησε μια απλη mmc ,ειναι φτηνοτερη, αν σκεφτεσαι να κρατησεις πολυ το τηλεφωνο. Η dv-mmc δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα ,τις αναμενουμε με τσιμπημενες τιμες. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 ευχαριστω. επειδη δεν ξερω ποσο θα κρατησω το κινητο και η διαφορα της mmc με την rs-mmc ειναι μολις 10 ευρω δε το συζηταω. η Transcend που εχει το πλαισιο τι λεει σαν μαρκα; το 6600 αν υποστηριζει dv-mmc Ισως να περιμενω ακομα λιγο (εχω μια 32 MB MMC και την ψιλο παλευω ακομα) και να χτυπησω μια τετοια ωστε να την δουλεψω και σε μελλοντικες συσκευες που ισως αποκτησω (αλη8εια το 6680 τι μνημες παιρνει;). υποστηριζει ομως αυτο το format? επισης αυτη η μειωση της ταχυτητας αποκρισης του κινητου ειναι πολυ αισθητη/ενοχλητικη; γιατι εχω διαβασει πως ηδη απο τη μανα του δεν ειναι και απο τα πιο γρηγορα κινητα το 6600... για help λιγο co-mod γιατι ο Noobie τα εχει βρει λιγο δυσκολα!:-P 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 ευχαριστω. επειδη δεν ξερω ποσο θα κρατησω το κινητο και η διαφορα της mmc με την rs-mmc ειναι μολις 10 ευρω δε το συζηταω. η Transcend που εχει το πλαισιο τι λεει σαν μαρκα; το 6600 αν υποστηριζει dv-mmc Ισως να περιμενω ακομα λιγο (εχω μια 32 MB MMC και την ψιλο παλευω ακομα) και να χτυπησω μια τετοια ωστε να την δουλεψω και σε μελλοντικες συσκευες που ισως αποκτησω (αλη8εια το 6680 τι μνημες παιρνει;). υποστηριζει ομως αυτο το format? επισης αυτη η μειωση της ταχυτητας αποκρισης του κινητου ειναι πολυ αισθητη/ενοχλητικη; γιατι εχω διαβασει πως ηδη απο τη μανα του δεν ειναι και απο τα πιο γρηγορα κινητα το 6600... για help λιγο co-mod γιατι ο Noobie τα εχει βρει λιγο δυσκολα!:-P Η dv-mmc ειναι downwards compatible , το θεμα ειναι οτι ακομα δεν κυκλοφορουν. Και εμεις με το 6630 περιμενουμε , θα ειναι και λιγο τσουκτερες στην τιμη ,στην αρχη τουλαχιστον. Οταν ειχα το 6600 ,απο οτι θυμαμαι , η μειωση της ταχυτητας δεν ηταν ενοχλητικη. Αν σκοπευεις να παρεις καινουργιο τηλεφωνο (6630,6680,6681 και ποιος ξερει πιο αλλο ακομα :D ),μην παρεις απλη rs-mmc γιατι θα σου ειναι αχρηστη. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Αν σκοπευεις να παρεις καινουργιο τηλεφωνο (6630,6680,6681 και ποιος ξερει πιο αλλο ακομα :D ),μην παρεις απλη rs-mmc γιατι θα σου ειναι αχρηστη. γιατι δε θα υποστηριζετε αυτος ο τυπος μνημης απο τις νεοτερες συσκευες; θα εχω καποιο κερδος αν παρω rs-mmc η τσαμπα το 10ευρω; τελικα η Transced του πλαισιου τι λενε σαν μαρκα; 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prasinos Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 παιδια κατι ασχετο με οτι λετε(sorry που αλλαζω την κουβεντα σας) εχω τον caribe και δεν ξερω τι να κανω...χρειαζομαι βοηθεια...(nokia 6600) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 παιδια κατι ασχετο με οτι λετε(sorry που αλλαζω την κουβεντα σας) εχω τον caribe και δεν ξερω τι να κανω...χρειαζομαι βοηθεια...(nokia 6600) Ειτε ακολουθεις τις οδηγιες που θα δεις ΕΔΩ ειτε μπορεις να κατεβασεις το Removal tool .Γενικοτερα να προσεχεις οταν εχεις ενεργοποιημενο το bluetooth. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 γιατι δε θα υποστηριζετε αυτος ο τυπος μνημης απο τις νεοτερες συσκευες; θα εχω καποιο κερδος αν παρω rs-mmc η τσαμπα το 10ευρω; τελικα η Transced του πλαισιου τι λενε σαν μαρκα; Απλα απ'οτι φαινεται η Nokia παει να υιοθετησει τις dual voltage rs-mmc. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 μαλιστα... καλα μαλλον θα κοιταξω να βολευτω τωρα. εχει διαφορα στην αποδοση η rs απο την απλη mmc? οι transcend του πλαισιου ειναι καλες; ευχαριστω 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 μαλιστα... καλα μαλλον θα κοιταξω να βολευτω τωρα. εχει διαφορα στην αποδοση η rs απο την απλη mmc? οι transcend του πλαισιου ειναι καλες; ευχαριστω σαν μαρκα ειχα παρει 128 απλη mmc και ειμουν πολυ ευχαριστημενος.καλυτερα παρε καμια rs mmc που ξερεις μπορει να βγει και κανα νεο κινητο(λεμε τωρα) με rs mmc και να σου φανει χρισημη Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Μα ηδη υπάρχουν πολλα...Απλα το θεμα ειναι οτι ενω θεωρητικα γινεται αυτο που λες, αν το εχει δοκιμασει κανεις σιγουρα, και να μην μεινει με την...καρτα στο χερι.... :) Θα το δοκιμασω αν ειναι εγω με την καρτα του φιλου μου, και εχω την εντυπωση οτι θα δουλευει στο 6600 μου με τον ανταπτορα Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorGR Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 μπραβο φιλε, τσεκαρε το και πες μου, αν μπορεις μεσα στο σαββατοκυριακο! ευχαριστω!!! 1 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/predatorGR/21242/260346/0/prdtlogo_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordan21 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 1. Eχω εγκαταστήσει στο κινητό μου το surprise_lenses_v1.0-ximpda και ενώ έχω κάνει εγκατάσταση όταν πάω να το ανοίξω, μαυρίζει η οθόνη. Μήπως ξέρει κανείς τι να κάνω? 2. Μήπως υπάρχει πρόγραμμα που να ανοίγει αρχεία Word , Excell, PowerPoint. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 1. 2. Μήπως υπάρχει πρόγραμμα που να ανοίγει αρχεία Word , Excell, PowerPoint. Φυσικά και υπάρχει θα το, το Quickoffice premier θα το βρείς εδώ----> http://smartsam.de/util/getdownload.php?s60_quickoffice_standard_ml1.sis&id=47919 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Παιδία παλιότερα όταν έβαζα την mmc στο card reader μου εμφάνιζε και τον φάκελο system και όλους τους υποφακέλους τώρα μου εμφανίζει μόνο τους φακέλους Images,Nokia,Others,Sounds,Videos,. Τι πρέπει να κάνω για να τον επαναφέρω ;τον χρειάζομαι για να μεταφέρω απευθείας τα n-gage games 1 Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Παιδία παλιότερα όταν έβαζα την mmc στο card reader μου εμφάνιζε και τον φάκελο system και όλους τους υποφακέλους τώρα μου εμφανίζει μόνο τους φακέλους Images,Nokia,Others,Sounds,Videos,. Τι πρέπει να κάνω για να τον επαναφέρω ;τον χρειάζομαι για να μεταφέρω απευθείας τα n-gage games Θα πρεπει να ορισεις στο pc σου να φαινονται τα hidden files/folders tools->folder options->view->show hidden files or folders Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefstaurou Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 kserei kaneis an i nokia paragei akoma ti siskeui? tin exw paraggeilei apo tim edw kai mia bdomada kai lene oti den exounstis apothikes.pote prepei na arxisw na anisixw lete? :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts