Drioannis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Εγω αμα παιζω και κανω και δειχνω,ναι κραταει 1 ημερα.Αλλιως 2-2,5 ημερες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirit_IN_Black Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 ωωω καλα!εμενα απο την πρωτη μερα που το πηρα η μπαταρια μου κραταει 1 το πολυ 1,5 μερες!!ειναι υπερβολικα εκνευριστικο αυτο κ επισης φορτιζει υπερβολικα γρηγορα!σε 40 με το πολυ 50λεπτα εχει φορτισει!σκεφτομαι να παω ν'αλλαξω μπαταρια...δεν γινετε να συνεχιστει για πολυ αυτο...εκτος κ αν ετσι ειναι το κινητο με τις μπαταριες...μηπως ξερει κανεις τι παιζει????? 1 Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων ΟΠΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurry-o Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 paidia ekana ayto pou mou eipate sthn mmc anoixa to mmcstore kai den leei tpt mesa.Einai ena keno arxeio keimenou.Ti allo mporw na kanw? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Spirit_IN_Black ωωω καλα!εμενα απο την πρωτη μερα που το πηρα η μπαταρια μου κραταει 1 το πολυ 1,5 μερες!!ειναι υπερβολικα εκνευριστικο αυτο κ επισης φορτιζει υπερβολικα γρηγορα!σε 40 με το πολυ 50λεπτα εχει φορτισει!σκεφτομαι να παω ν'αλλαξω μπαταρια...δεν γινετε να συνεχιστει για πολυ αυτο...εκτος κ αν ετσι ειναι το κινητο με τις μπαταριες...μηπως ξερει κανεις τι παιζει????? Toso krataei me poli x Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος luke (31 Αύγ. 2004 , 17:16) re paidia exw to kinhto kana 7mhno kai thn teleytaia vdomada h mpataria peftei mesa se mia mera.sa na epese apotoma h apodosh ths.ti lete?normal? ιδεα:δεν βαζουμε 7-8 ντουρασελ να βρουμε την υγεια μας???(περισσοτερο θα κρατανε) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksssk Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Απο την μερα που το εχω παρει πανω απο 2 μερες δεν εχει κρατησει συνηθως με νορμαλ χρηση.Οταν το...πιεζω σε 1 μερα αδειαζει. :) 1 Παράθεση Konstantinos http://briefcase.pathfinder.gr/download/kostas_kostas/21443/337474/0/GR-FLAG.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chouette Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 kalimera.. treis erotisoules.. 1) apo pou mou proteinete na kano on line agores? 2) ena aksiopisto bluetooth handsfree gia 6600? 3) mia episis aksiopisti 128 mmc? Thanx!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elotia Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 καλημέρα.Μια ερώτηση.Επειδή έχω πολυ καιρό να μπω και να διαβάσω τα γραφόμενα (λόγω δουλειας) θέλω να συνδέσω το 6600 ( δεν έχω κάνει αναβάθμιση) με το Laptop και να μπω στο Internet μέσω gprs.είμαι στην Vodafone και τους έχω πάρει τηλέφωνο και δεν με βοηθάνε.Το πρόβλημα έιναι ότι μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το μόντεμ(κινητό) με υπέρυθρες μπήκα αλλά με Bluetooth δεν μπορώ να μπώ.Μου έιπαν να κατεβάσω καποιους drivers που μπορώ να τους βρώ?Η αν χρειάζεται ανβάθμιση το κινητό για να μπώ με Bluetooth. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chouette ( 2 Σεπ. 2004 , 08:45) kalimera.. treis erotisoules.. 3) mia episis aksiopisti 128 mmc? Thanx!! Εγώ έχω την kingstom την 128 που έχει και lifetime warranty :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chouette ( 2 Σεπ. 2004 , 08:45) kalimera.. treis erotisoules.. 1) apo pou mou proteinete na kano on line agores? 2) ena aksiopisto bluetooth handsfree gia 6600? 3) mia episis aksiopisti 128 mmc? Thanx!! για εξαρτιματα mmc κτλ.πλαισιο=εγγυηση Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chouette ( 2 Σεπ. 2004 , 08:45) kalimera.. treis erotisoules.. 2) ena aksiopisto bluetooth handsfree gia 6600? Thanx!! Εμενα με εχει βολεψει πολυ το HS-3W της Νοκια :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theris1 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Στο 6600 μπορεις να βαλεις σαν ringtones mp3 αρχεια? Αν ναι ας μου πει καποιος πως. Ευχαριστω. 1 Παράθεση ----<<<<T H E R I S>>>>---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theris1 ( 2 Σεπ. 2004 , 18:27) Στο 6600 μπορεις να βαλεις σαν ringtones mp3 αρχεια? Αν ναι ας μου πει καποιος πως. Ευχαριστω. Oχι δεν μπορεις...ετσι γλυτωνω και στο να απαντησω στο πως :p :D :cool: :o 1 Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 2 Σεπ. 2004 , 12:05) Εμενα με εχει βολεψει πολυ το HS-3W της Νοκια :) Αν και εχει ερωτηθει τελικα πιο ειναι το καλυτερο απ-ο πλευρας ακτινοβολιας το bluetooth handsfree η αυτο με καλωδιο? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος theris1 ( 2 Σεπ. 2004 , 18:27) Στο 6600 μπορεις να βαλεις σαν ringtones mp3 αρχεια? Αν ναι ας μου πει καποιος πως. Ευχαριστω. κατεβα σε το Adobe Audition 1.0 και μετετρεψε ενα μερος του μπ3 σε wav και θα παιζει τελια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 2 Σεπ. 2004 , 23:03) κατεβα σε το Adobe Audition 1.0 και μετετρεψε ενα μερος του μπ3 σε wav και θα παιζει τελια Γινεται και με το Nokia Multimedia Converter... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 3 Σεπ. 2004 , 00:37) Γινεται και με το Nokia Multimedia Converter... ;) ναι αλλα δεν το κανει σε wav αλλα σε πολυ κατοτερης ποιτητας αρχειο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stpantazis Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Θα ήθελα να ρωτήσω (έψαξα στο thread αλλα δε βρήκα κάτι) επειδή είμαι μεταξύ του 6600 και του 6230 αν το 6600 έχει αυτόματη άλλαγη προφίλ όπως το 6230 μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα και αν αυτό μπορεί να γίνει για ένα συγκεκριμένο προφιλ. Δηλαδή να θέσω ενα προφίλ "Δουλειά" το οποίο αυτόματα κάθε μέρα στις 4 θα απενεργοποιείται και θα μπαίνει το κανονικό... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stpantazis ( 3 Σεπ. 2004 , 12:04) Θα ήθελα να ρωτήσω (έψαξα στο thread αλλα δε βρήκα κάτι) επειδή είμαι μεταξύ του 6600 και του 6230 αν το 6600 έχει αυτόματη άλλαγη προφίλ όπως το 6230 μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα και αν αυτό μπορεί να γίνει για ένα συγκεκριμένο προφιλ. Δηλαδή να θέσω ενα προφίλ "Δουλειά" το οποίο αυτόματα κάθε μέρα στις 4 θα απενεργοποιείται και θα μπαίνει το κανονικό... Φιλε μου μπορει το 6600 να μην εχει αυτην την επιλογη αλλα σαν symbian κινητο μπορεις να του βαλεις εφαρμογες τριτου κατασκευαστη και να κανει σχεδον τα παντα.Για αυτο που θες υπαρχει το Smart Profiles της Symbianware. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Ithela na rotiso an yparxi kapio programa Calendar me perisoteres dinatotites apo ayto tis Nokia Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Σε λίγες μέρες σκοπεύω να επιστρέψω για σπουδές στην Αγγλία και έπειδη χρειάζομαι την γνώμη των χρηστών και των δύο κατηγοριών το post αυτό θα γίνει σε δύο κατηγορίες. Απ'ότι είδα το συμβόλαιο που με συμφέρει να αγοράσω ειναι orange αλλά εδώ έρχεται το θέμα συσκευης. :worry: Παλιά είχα μείνει ικανοποιημένη και με την Nokia και με την Ericsson αλλά το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το T68i και μπορώ να πω ότι είχε αρχίσει να φρικάρει :wacko: ( το δεύτερο κινητό που μου δώσανε γιατί το πρώτο βγήκε off μέσα σε 2 μήνες) Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε δύο συσκεύες το 6600 της Nokia που η Orange στο πρόγραμμα συμβολαίου που θα κάνω το δίνει δωρεάν και το P900 το οποίο το δίνει 199 λίρες δηλάδη 292 euro. :!: Έχω δεί τα menu και των δύο κινητών και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πιο εύχρηστο του P900 μιας και μου άρεσε η αίσθηση του palm :o , και λίγο αργό το 6600 :confused: . Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με. Επίσης σίγουρα το P900 έχει περισσότερες λειτουργίες. Αυτό που φοβάμαι :cry: είναι ότι όπως είπα έχω περάσει αρκετό καιρό στα services της sony ericsson και δεν έχω καμία διάθεση να το ξανακάνω ( μιας και τα κινητά που έχω ακούσει ως τώρα είναι ψιλομάπα όπως το δικό μου και το Z600 που έχω ακούσει από πολλούς τα χειρότερα), αλλά από την αλλή ξέρω ότι την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατων την έχει η Nokia (απλά δεν έτυχε να πάω ακόμα και την γλύτωσα). :whistle: Από εσάς θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για τα δύο αυτά κινητά, τα πλεονεκτήματα και τα μειώνεκτηματα που έχετε εντοπίσει στο δικό σας κινητό και τέλος τι θα κάνατε στην περίπτωση μου. :) Ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SOTHBYS_18 ( 3 Σεπ. 2004 , 13:16) Σε λίγες μέρες σκοπεύω να επιστρέψω για σπουδές στην Αγγλία και έπειδη χρειάζομαι την γνώμη των χρηστών και των δύο κατηγοριών το post αυτό θα γίνει σε δύο κατηγορίες. Απ'ότι είδα το συμβόλαιο που με συμφέρει να αγοράσω ειναι orange αλλά εδώ έρχεται το θέμα συσκευης. :worry: Παλιά είχα μείνει ικανοποιημένη και με την Nokia και με την Ericsson αλλά το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το T68i και μπορώ να πω ότι είχε αρχίσει να φρικάρει :wacko: ( το δεύτερο κινητό που μου δώσανε γιατί το πρώτο βγήκε off μέσα σε 2 μήνες) Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε δύο συσκεύες το 6600 της Nokia που η Orange στο πρόγραμμα συμβολαίου που θα κάνω το δίνει δωρεάν και το P900 το οποίο το δίνει 199 λίρες δηλάδη 292 euro. :!: Έχω δεί τα menu και των δύο κινητών και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πιο εύχρηστο του P900 μιας και μου άρεσε η αίσθηση του palm :o , και λίγο αργό το 6600 :confused: . Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με. Επίσης σίγουρα το P900 έχει περισσότερες λειτουργίες. Αυτό που φοβάμαι :cry: είναι ότι όπως είπα έχω περάσει αρκετό καιρό στα services της sony ericsson και δεν έχω καμία διάθεση να το ξανακάνω ( μιας και τα κινητά που έχω ακούσει ως τώρα είναι ψιλομάπα όπως το δικό μου και το Z600 που έχω ακούσει από πολλούς τα χειρότερα), αλλά από την αλλή ξέρω ότι την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατων την έχει η Nokia (απλά δεν έτυχε να πάω ακόμα και την γλύτωσα). :whistle: Από εσάς θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για τα δύο αυτά κινητά, τα πλεονεκτήματα και τα μειώνεκτηματα που έχετε εντοπίσει στο δικό σας κινητό και τέλος τι θα κάνατε στην περίπτωση μου. :) Ευχαριστώ πολύ. κειτα το κινητο θα το παρεις αναλογα με τις αναγκες σου.τωρα αν θες μια καλη καμερα μετριο ηχειο symbian 7 series 60,παρε 6600 το οποι ειναι καλη κατασκευει και αρκετα καλο κινητο.τωραν αν θες χαλια καμερα στερεοφονικο ηχειο και το συσχριστο symbian uiq τοτε π900.για το μονο που θα πας σε σερβισ της νοκια θα πας μονο για αναβαθμιση πραγμα που δεν θα σε παιδεψει καθολου.ελπιζω να βοηθησα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 3 Σεπ. 2004 , 13:21) κειτα το κινητο θα το παρεις αναλογα με τις αναγκες σου.τωρα αν θες μια καλη καμερα μετριο ηχειο symbian 7 series 60,παρε 6600 το οποι ειναι καλη κατασκευει και αρκετα καλο κινητο.τωραν αν θες χαλια καμερα στερεοφονικο ηχειο και το συσχριστο symbian uiq τοτε π900.για το μονο που θα πας σε σερβισ της νοκια θα πας μονο για αναβαθμιση πραγμα που δεν θα σε παιδεψει καθολου.ελπιζω να βοηθησα Μετριο ηχειο του 6600; :confused: Αντιθετως χαλια θα το ελεγα! :o Χαλια καμερα αυτη του Ρ900; :confused: Γιατι το λες αυτο; Μια χαρα ειναι. Και του Ρ900 και του 6600 ειναι VGA οποτε οι καμερες ειναι ιδιες, μην το ψαχνεις! ;) Δυσχρηστο το Symbian UIQ; :confused: Μα τι λες; Εχεις δουλεψει ποτε Ρ900 να δεις αν πραγματικα ειναι δυσχρηστο; :blink: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SOTHBYS_18 ( 3 Σεπ. 2004 , 13:16) Σε λίγες μέρες σκοπεύω να επιστρέψω για σπουδές στην Αγγλία και έπειδη χρειάζομαι την γνώμη των χρηστών και των δύο κατηγοριών το post αυτό θα γίνει σε δύο κατηγορίες. Απ'ότι είδα το συμβόλαιο που με συμφέρει να αγοράσω ειναι orange αλλά εδώ έρχεται το θέμα συσκευης. :worry: Παλιά είχα μείνει ικανοποιημένη και με την Nokia και με την Ericsson αλλά το τελευταίο κινητό που είχα ήταν το T68i και μπορώ να πω ότι είχε αρχίσει να φρικάρει :wacko: ( το δεύτερο κινητό που μου δώσανε γιατί το πρώτο βγήκε off μέσα σε 2 μήνες) Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε δύο συσκεύες το 6600 της Nokia που η Orange στο πρόγραμμα συμβολαίου που θα κάνω το δίνει δωρεάν και το P900 το οποίο το δίνει 199 λίρες δηλάδη 292 euro. :!: Έχω δεί τα menu και των δύο κινητών και μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πιο εύχρηστο του P900 μιας και μου άρεσε η αίσθηση του palm :o , και λίγο αργό το 6600 :confused: . Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με. Επίσης σίγουρα το P900 έχει περισσότερες λειτουργίες. Αυτό που φοβάμαι :cry: είναι ότι όπως είπα έχω περάσει αρκετό καιρό στα services της sony ericsson και δεν έχω καμία διάθεση να το ξανακάνω ( μιας και τα κινητά που έχω ακούσει ως τώρα είναι ψιλομάπα όπως το δικό μου και το Z600 που έχω ακούσει από πολλούς τα χειρότερα), αλλά από την αλλή ξέρω ότι την χειρότερη εξυπηρέτηση πελατων την έχει η Nokia (απλά δεν έτυχε να πάω ακόμα και την γλύτωσα). :whistle: Από εσάς θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για τα δύο αυτά κινητά, τα πλεονεκτήματα και τα μειώνεκτηματα που έχετε εντοπίσει στο δικό σας κινητό και τέλος τι θα κάνατε στην περίπτωση μου. :) Ευχαριστώ πολύ. Θα αναφερθω μονο στην φραση που σου εκανα με bold. Τα αλλα τα ειπα στο προηγουμενο μηνυμα. :) Και τα δυο κινητα μπορουν να επεκταθουν οσον αφορα τις λειτουργιες και τις δυνατοτητες τους. Υπαρχουν δεκαδες εφαρμογες και για τα δυο οι οποιες δεν θα φανταζοσουν ποτε πως θα μπορουσαν να λειτουργησουν σε ενα κινητο. Απλως το Ρ900 εχει λιγοτερες εφαρμογες απ' οτι το 6600. Οσον αφορα τις λειτουργιες, μην το σκεφτεσαι. Και τα δυο ειναι top! ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 3 Σεπ. 2004 , 15:09) Μετριο ηχειο του 6600; :confused: Αντιθετως χαλια θα το ελεγα! :o Χαλια καμερα αυτη του Ρ900; :confused: Γιατι το λες αυτο; Μια χαρα ειναι. Και του Ρ900 και του 6600 ειναι VGA οποτε οι καμερες ειναι ιδιες, μην το ψαχνεις! ;) Δυσχρηστο το Symbian UIQ; :confused: Μα τι λες; Εχεις δουλεψει ποτε Ρ900 να δεις αν πραγματικα ειναι δυσχρηστο; :blink: ενταξει στο οτι ειναι χαλια το ηχειο οκ.αλλα η καμερα του π900 μου φανηκε πολυ χαλια.και πιστευω οτι του 6600 ειναι καλυτερη.κειτα για εσενα που το ξερεις μπορει να ειναι ευχριστο.αλλα για καποιον που βλεπει πρωτη φορα το π900 δεν θα ξερει που να παει.ενω το λειτουργικο των series 60 οσο να ναι ειναι πιο ευκολο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts