Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξερω τι κανει ο file manager αλλα θα σου πω τι καλο κανει το SeleQ και θα μου πεις αν δεν το κανει το filemanager.

1ον Μπορει να κανει τους φακελους κρυφους και να μην φαινονται

2ον Βαζει λογοτυπα

3ον Σου λεει διαφορες πληροφοριες για φακελους και αρχεια

4ον Μπορει να κανει αρχεια και φακελους read only

Αυτα βρηκα αμα θες καθομαι και βρησκω αλλα 1000 αλλα το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι κανει το filemanager. Μπορει και τα 4 που σου ειπα να τα κανει. Τοτε τι να σου πω. Ειναι ισαξιοι!!!

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Paidia, to unixode gia to sms to exoun ftia3ei, kai an oxi 3eroume pote? Ta 7650 kai 3650 eixan to idio problhma? Me to unicode twn 70 characters, grafeis kai 160 as poume ama 8es, kai meta apla to spaei se diaforetika sms sthn apostolh (opos to t68i kai alla), h mporeis mono mexri 70, kai meta prepei na arxiseis kainourgio sms gia na sinexiseis auta pou egrafes?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (11 Ιαν. 2004 , 02:35)

Paidia, to unixode gia to sms to exoun ftia3ei, kai an oxi 3eroume pote? Ta 7650 kai 3650 eixan to idio problhma? Me to unicode twn 70 characters, grafeis kai 160 as poume ama 8es, kai meta apla to spaei se diaforetika sms sthn apostolh (opos to t68i kai alla), h mporeis mono mexri 70, kai meta prepei na arxiseis kainourgio sms gia na sinexiseis auta pou egrafes?

όχι, δεν ξέρουμε. Όχι από όσο ξέρω. Το σπάει σε 3 μηνύματα.

I Am The One, Orgasmatron...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (11 Ιαν. 2004 , 02:04)

Δεν ξερω τι κανει ο file manager αλλα θα σου πω τι καλο κανει το SeleQ και θα μου πεις αν δεν το κανει το filemanager.

1ον Μπορει να κανει τους φακελους κρυφους και να μην φαινονται

2ον Βαζει λογοτυπα

3ον Σου λεει διαφορες πληροφοριες για φακελους και αρχεια

4ον Μπορει να κανει αρχεια και φακελους read only

Αυτα βρηκα αμα θες καθομαι και βρησκω αλλα 1000 αλλα το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι κανει το filemanager. Μπορει και τα 4 που σου ειπα να τα κανει. Τοτε τι να σου πω. Ειναι ισαξιοι!!!

Loipon shetika me ayta pou etheses , o file manager tis psiloc:

1. Mporei

2.Vazei

3.To idio

4.Mporei

Ara de vlepo kamia diafora se ayta pou etheses.

Oi diafores pou ego vrika einai:

O seleq kleinei tis yperithres eno doulevoun, o file manager de mporei.

O seleq de mporei na svisei taytohrona polla arheia mazi enos fakelou paroti ta eheis kanei marked, o file manager mporei :)

O file manager mou fainetai pio elafrys.

Psifizo halara file manager.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Georgel (11 Ιαν. 2004 , 07:42)

h kapia kolpa opos to *#0000# gia na dis tin version tou logismikou?

Αυτο δεν αποτελει πλεον κολπο...

Υπαρχει σε ολα τα κινητα της Nokia :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Ρε παιδια σχετικα με το Seleq! Καπου διαβασα οτι μπορεις να μεταφερεις τα μηνυματα σε οποιονδηποτε φακελο. Πως γινεται αυτο;!

Εχω το εξης προβλημα με το 6600: Οταν ανοιγω ενα .wav κομματι με την εγγραφη και παω να το αποθηκευσω σ'αυτη, μου γραφει "Ανεπαρκης μνημη για την ενεργεια αυτη, διαγραψτε δεδομενα πρωτα". Κανονικα θα επρεπε ανοιγοντας το προφιλ να δειχνει το .wav αρχειο αυτο και διπλα του το σημα της mmc. Σε μενα δεν το κανει και δεν εμφανιζεται πουθενα το αρχειο αυτο. Τι μπορει να φταιει; Το τηλ. εχει αλλα 1300 ΚΒ περιπου ελευθερο χωρο και το αρχειο που παω να βαλω ειναι 1600ΚΒ.

Παίδες μήπως ξέρει κανένας πως να κάνω απεγκατάσταση τα παιχνίδια του Ngage????Και αν ο καλύτερος τρόπος να απεγκαθιστούμε εφαρμογές είναι απο την διαχείρηση ή αφήνει μέσα κατάλοιπα απο τα προγράμματα...???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Robert_De_Nitro (11 Ιαν. 2004 , 14:58)

Εχω το εξης προβλημα με το 6600: Οταν ανοιγω ενα .wav κομματι με την εγγραφη και παω να το αποθηκευσω σ'αυτη, μου γραφει "Ανεπαρκης μνημη για την ενεργεια αυτη, διαγραψτε δεδομενα πρωτα". Κανονικα θα επρεπε ανοιγοντας το προφιλ να δειχνει το .wav αρχειο αυτο και διπλα του το σημα της mmc. Σε μενα δεν το κανει και δεν εμφανιζεται πουθενα το αρχειο αυτο. Τι μπορει να φταιει; Το τηλ. εχει αλλα 1300 ΚΒ περιπου ελευθερο χωρο και το αρχειο που παω να βαλω ειναι 1600ΚΒ.

Αν πας στεις ρυθμισεις της εγγραφης εχει επιλογη save to: μνημη κινητου, καρτα μνημης. Διαλεξε την καρτα μνημης.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MetaLMaN (11 Ιαν. 2004 , 14:31)

Ρε παιδια σχετικα με το Seleq! Καπου διαβασα οτι μπορεις να μεταφερεις τα μηνυματα σε οποιονδηποτε φακελο. Πως γινεται αυτο;!

Τα μηνυματα ειναι στον φακελο c:\System\Mail. Μπορεις να τα μετακινησεις αλλα μετα το κινητο ΔΕΝ θα μπορει να τα διαβασει. Μαλλον δεν γινεται αυτο που λες. (Βασικα δεν υπαρχει και λογος για να το κανεις)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @phonekiller (11 Ιαν. 2004 , 11:39)

re paidia mia erotish:

exo kati arxeia gia 6600 pou den tou ta exo perasei

akoma.Auta ta arxeia pano lene oti einai cracked....

ti shmainei ayto??mporoun na paiksoun?

Euxaristo ek ton proteron.. :)

Τα cracked προγραμματα ή παιχνιδια ειναι τα προγραμματα που εχουν παρει καποιοι προγραμματιστες και τους εχουν αφαιρεσει τους περιορισμους χρησης τους, δηλαδη 15 μερες λειτουργιας κτλ κτλ. Ειναι παρανομα να εχεις τετοιου ειδους αρχεια και αν τα εχεις δεν το λες

:)

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stratisd (11 Ιαν. 2004 , 15:51)

Παίδες μήπως ξέρει κανένας πως να κάνω απεγκατάσταση τα παιχνίδια του Ngage????Και αν ο καλύτερος τρόπος να απεγκαθιστούμε εφαρμογές είναι απο την διαχείρηση ή αφήνει μέσα κατάλοιπα απο τα προγράμματα...???

Ο καλυτερος τροπος ειναι απο την διαχειρηση αλλα πολλα προγραμματα αφηνουν καποια αρχεια πισω. Αυτα δυστυχως δυσκολα μπορεις να τα βρεις με ενα SeleQ μιας και δεν εχουν ευκολα εντοπισημα ονοματα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kelfer (10 Ιαν. 2004 , 01:23)

:mad:

SOS γιατί θα το σπάσω…

Ρε παιδία είπα και εγώ να πάρω ένα ρημάδι Bluetooth ώστε να μην είμαι στην τσίτα να μην κουνήσω το κινητό και χάσει την σύνδεση με τις υπέρυθρες.

Ε δεν θέλει με τίποτα να παίξει.

Αφού με χίλια ζόρια κατάφερα να το κάνω authenticate με το pc μου, όταν του ζητάω να κάνει σύνδεση μου λέει : το προφίλ ανοιχτής συνομιλίας Bluetooth δεν υποστηρίζεται από το pc μου.

:mad: :cry: :mad:

odhgies selida 15 sto sxetiko me bt thread.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stratisd (11 Ιαν. 2004 , 17:15)

OK trod να'σαι καλά...αλλά πώς θα μπορέσω να απεγκαταστείσω το Sonic για παράδειγμα που δεν υπάρχει στη διαχείρηση??

svineis ena fakelo "sonicn" me ton file manager,pou briskete sto E: kai ena mikro fakelo me to idio onoma sto C:

xerei kaneis... an yparxei crack gia to miniGPS sto 6600 8a to h8ela poly... den exw prolabei na dw sta furoym an kapoios to deinei alla an xerei kapoios...perimenw..
Ο άνθρωπος που εμπιστεύεται τους άλλους θα κάνει λιγότερα λάθη, από αυτόν που δεν εμπιστεύεται κανέναν. Camillo Benso Conte di Cavour

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (10 Ιαν. 2004 , 22:49)

Δεν θυμαμαι τι ειχα κανει.Νομιζω ειχα αντικαταστησει το αρχειο app με ενα αλλο πες μου το e-mail σου να σου το στειλω

λοιπον

charger@mycosmos.gr

ευχαριστω προκαταβολικα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @phonekiller (11 Ιαν. 2004 , 19:09)

re paidia gia na katalabo kai kati ta arxeia pou

einai cracked emena me simferoun na ta exo

sto 6600 mou??????

εφοσον ειναι full βεβαια αφου δεν τα αγοραζεις :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish