Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu (31 Δεκ. 2004 , 18:05)

καλησπερα παιδες! χτεσ μου παρουσιασε το εξης προβλημα το 6600 μου: δεν μπαινει στο μητρωο. δηλ χανω τισ αναπαντητες κλησεις μου... τι προτεινετε; εχω την 4.09.1. ακομη το πηγα σημερα στη νοκια και μου ειπαν να το παω για αναβαθμιση απο τριτη. ρωτησα αν γινεται να μου βαλουν παλι την ιδια εκδοση λογισμικου κ μου ειπε δε γινεται, μονο την 5. ειναι δυνατον να μην μπορουν να το κανουν αυτο; ("κανουμε αναβαθμιση, οχι υποβαθμιση")

Μπορεις τουλαχιστον να καθαρισεις το μητρωο (communication log ) ?

Εαν ναι ,καντο ,και δες εαν συνεχιζει να παρουσιαζει το προβλημα .

(Γινεται αμα θελουν υποβαθμιση)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Παίδες καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός 6600 εδώ και 12 μήνες και τονίζω το ευτυχής διότι είναι το μοναδικό κινητό που δεν εχω μετανιώσει που τα έσκασα για να το πάρω.Στο θέμα τώρα, επειδή έχω μια πολή καλή επιχορήγηση απο τη Vodafone και μπορώ να πάρω νέα συσκευή και έχω βρεί να δώσω το 6600 ποιό smartphone θα μου προτείνατε αυτή τη στιγμη;(με ενδιαφέρει να έχει στερεοφωνικό ήχο,ραδιόφωνο και καλύτερη κάμερα απο το 6600, ή αν όχι όλα μαζί τουλάχιστον τα 2 απο αυτά).Μήπως αξίζει να περιμένω για να βγεί κάτι καλύτερο στον επόμενο μήνα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stratisd (31 Δεκ. 2004 , 19:26)

Παίδες καλησπέρα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.Είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενός 6600 εδώ και 12 μήνες και τονίζω το ευτυχής διότι είναι το μοναδικό κινητό που δεν εχω μετανιώσει που τα έσκασα για να το πάρω.Στο θέμα τώρα, επειδή έχω μια πολή καλή επιχορήγηση απο τη Vodafone και μπορώ να πάρω νέα συσκευή και έχω βρεί να δώσω το 6600 ποιό smartphone θα μου προτείνατε αυτή τη στιγμη;(με ενδιαφέρει να έχει στερεοφωνικό ήχο,ραδιόφωνο και καλύτερη κάμερα απο το 6600, ή αν όχι όλα μαζί τουλάχιστον τα 2 απο αυτά).Μήπως αξίζει να περιμένω για να βγεί κάτι καλύτερο στον επόμενο μήνα;

Φιλε μου Καλη Χρονια :)

Νομιζω οτι εχεις 4 επιλογες για series 60 :

ή να περιμενεις μεχρι τον Φεβρουαριο που εχει ακουστει οτι η Νοκια θα ανακοινωσει καποια τηλεφωνα (λογικα θα αργησουν να κυκλοφορησουν λιγο)

ή να παρεις το 6630 ,το οποιο ειναι αρκετα αναβαθμισμενο σε σχεση με το 6600,

ή να περιμενεις το 3230 , (Φεβρουαριο μαλλον )

ή τελος , να παρεις καποιο της σειρας 7610,6670,6260

Το θεμα ειναι ,μεχρι ποτε εχεις την επιχορηγηση.

Ειναι καθαρα δικη σου αποφαση.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Καλή χρονιά σε όλους!

Κατέβασα το παιχνίδι sonic.zip (που το βρήκα απο το kazaa) και μέσα έχει το εξής path:

sonic.zip---->Game.id, Nokia.dat, (dir)System/Apps/SonicN/(τα αρχεία του παιχνιδιού) (προφανώς είναι το αποσυμπιεσμένο sis αρχείο εγατάστασης)

μετονώμασα το .zip σε .sis αλλα και πάλι το 6600 δεν το δέχετε, χρησιμοποίησα το MAKESIS αλλα προκύπτει σφάλμα.

Τελικα στο τέλος έστειλα ενα-ένα όλα τα αρχεία του παιχνιδιου στο κινητό και με τη βοήθεια του fexplorer δημιούργησα τα συγκεκριμένα directories στην mmc και μετακίνησα τα αρχεία (εκτός απο το game.id και το nokia.dat που δεν ήξερα που να τα βάλω) αλλα όταν πάω να τρέξω το SONICN.APP δεν το ανοίγει.Το παιχνίδι είναι για το n-gage.

Καμια λύση?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PHILOS ( 1 Ιαν. 2005 , 16:33)

Καλή χρονιά σε όλους!

Κατέβασα το παιχνίδι sonic.zip (που το βρήκα απο το kazaa) και μέσα έχει το εξής path:

sonic.zip---->Game.id, Nokia.dat, (dir)System/Apps/SonicN/(τα αρχεία του παιχνιδιού) (προφανώς είναι το αποσυμπιεσμένο sis αρχείο εγατάστασης)

μετονώμασα το .zip σε .sis αλλα και πάλι το 6600 δεν το δέχετε, χρησιμοποίησα το MAKESIS αλλα προκύπτει σφάλμα.

Τελικα στο τέλος έστειλα ενα-ένα όλα τα αρχεία του παιχνιδιου στο κινητό και με τη βοήθεια του fexplorer δημιούργησα τα συγκεκριμένα directories στην mmc και μετακίνησα τα αρχεία (εκτός απο το game.id και το nokia.dat που δεν ήξερα που να τα βάλω) αλλα όταν πάω να τρέξω το SONICN.APP δεν το ανοίγει.Το παιχνίδι είναι για το n-gage.

Καμια λύση?

Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειχε κυκλοφορησει σε *.blz φορμα οποτε κοιτα να το βρεις και να το ξανακατεβασεις και δεν θα εχεις κανενα προβλημα με την εγκατασταση.

Καλη χρονια σε ολους με υγεια και οτι αλλο επιθυμειτε!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Και αν θες την γνωμη μου αποφευγε παιχνιδια και τετοια αρχεια απο Kazaa ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Ρε παιδιά κατέβασα το μότοGp απο aiνanet και μου ζητάει κωδικό. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα; Και κάτι ακόμα. Παιδεύομαι να βρω ένα τάβλι και το βρίκα τελικά αλλά δεν μου κάνει εγκατάσταση ενώ στου φίλου μου το κιν που του το έστειλα εγώ παίζει κανονικά. Αυτός έχει την πρώτη ενώ εγώ την αναβάθμηση 4.09.1 . Λέτε να φτάει αυτό? το αρχείο είναι Backgammon.sis. Αν μπορεί να μου στείλει κάποιος κάποιο άλλο τάβλι ή το ίδιο (μήπως φτάει κάτι στο αρχείο). :rolleyes:

a_christoforos yahoo.gr

Βάλε γλώσσα τηλεφώνου αγγλικα, κάνε την εγκατάσταση, και μετά ξαναγύρνα το στα ελληνικά :) Είναι bug της 4.09.1.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis ( 1 Ιαν. 2005 , 18:51)

Βάλε γλώσσα τηλεφώνου αγγλικα, κάνε την εγκατάσταση, και μετά ξαναγύρνα το στα ελληνικά :) Είναι bug της 4.09.1.

Πάλι δεν γίνεται το άτιμο. Μου την έχει σπάσει.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω διαβάσει για restart στο τηλέφωνο. Ενοείτε ότι το κλείνουμε και το ανοίγουμε ή υπάρχει άλλος τρόπος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_christoforos ( 1 Ιαν. 2005 , 21:42)

Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Έχω διαβάσει για restart στο τηλέφωνο. Ενοείτε ότι το κλείνουμε και το ανοίγουμε ή υπάρχει άλλος τρόπος

Αυτο ακριβως φιλε a_christoforos ,

Καλη Χρονια :)

iPhone 5S Space Grey

Επίσης αλλη μια ερώτηση

Πώς μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο το pc μεσω bt στην mmc χωρίς να περνάνε απο το τηλέφωνο?(δεν ενοώ με mmc reader) (το 6600 δε δέχεται αρχεία μεγαλύτερα απο την ελέυθερη μνήμη στο inbox)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PHILOS ( 2 Ιαν. 2005 , 00:34)

Επίσης αλλη μια ερώτηση

Πώς μπορώ να μεταφέρω αρχεία απο το pc μεσω bt στην mmc χωρίς να περνάνε απο το τηλέφωνο?(δεν ενοώ με mmc reader) (το 6600 δε δέχεται αρχεία μεγαλύτερα απο την ελέυθερη μνήμη στο inbox)

Θα αλλαξεις απο τις ρυθμισεις των μυνηματων ,τα μυνηματα να αποθηκευονται στην καρτα και οχι στο τηλεφωνο.

(μνημη σε χρηση ή καπως ετσι )

iPhone 5S Space Grey

καλησπερα και χρονια πολλα αγορασα προσφατα το 6600 και θα ηθελα να μου προτεινετε καποια προγραμματα για απειρο βιντεο και καποιον mp3 player συγνωμη που ρωταω πραγματα που εχουν ξαναυποθει!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος necropethamenos ( 2 Ιαν. 2005 , 01:38)

καλησπερα και χρονια πολλα αγορασα προσφατα το 6600 και θα ηθελα να μου προτεινετε καποια προγραμματα για απειρο βιντεο και καποιον mp3 player συγνωμη που ρωταω πραγματα που εχουν ξαναυποθει!

Kαλη Χρονια φιλε μου

Philips capcorder pro 1.02,1.03 για απειρο βιντεο

ultra mp3 για mp3 player

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (31 Δεκ. 2004 , 18:15)

Μπορεις τουλαχιστον να καθαρισεις το μητρωο (communication log ) ?

Εαν ναι ,καντο ,και δες εαν συνεχιζει να παρουσιαζει το προβλημα .

(Γινεται αμα θελουν υποβαθμιση)

το εκανα φιλε nervous αλλα τιποτα... υπαρχει αλλος τροπος; κ αντε δεν υπαρχει, με συμφερει να βαλω την ν. 5; (απο αποψης κλειδωματων, συμβατοτητων κλπ)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu ( 2 Ιαν. 2005 , 02:08)

το εκανα φιλε nervous αλλα τιποτα... υπαρχει αλλος τροπος; κ αντε δεν υπαρχει, με συμφερει να βαλω την ν. 5; (απο αποψης κλειδωματων, συμβατοτητων κλπ)

Κριμα φιλε ginalovu , στο εχει ξαναπαρουσιασει αυτο το προβλημα ?

Δοκιμασες να κανεις καποιο φορματ;

Απο συμβατοτητα εφαρμογων δεν θα εχεις προβλημα με 5.27.

Σχετικα τωρα με την αποστολη απαγορευμενων αρχειων την λυση την δινουν

καποιες εφαρμογες ,πχ profilexplorer add-on εφαρμογη της εφαρμογης profilmail.

iPhone 5S Space Grey

δεν δοκιμασα φορματ. αλλα θελω να το αποφυγω γιατι λογικα θα πρεπει να το κανω στη μνημη του τηλεφωνου και ετσι θα μου σβησει 1800 μηνυματα... οποτε παω αφοβα για αναβαθμιση...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu ( 2 Ιαν. 2005 , 02:45)

δεν δοκιμασα φορματ. αλλα θελω να το αποφυγω γιατι λογικα θα πρεπει να το κανω στη μνημη του τηλεφωνου και ετσι θα μου σβησει 1800 μηνυματα... οποτε παω αφοβα για αναβαθμιση...

Και με την αναβαθμιση θα χασεις τα μηνυματα σου. :o

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu ( 2 Ιαν. 2005 , 02:45)

Στις επιλογές των μηνυμάτων επέλεξε αποθήκευση μηνυμάτων στην κάρτα, θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να μεταφέρει τα υπάρχοντα μηνύματα εκεί (έτσι δεν θα τα χάσεις).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a_christoforos ( 1 Ιαν. 2005 , 21:42)

Υπάρχη και μια εφαρμογή, symboot, που απλά με ένα κλικ στο εικονίδιό της στο menu το τηλέφωνο κάνει restart :devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 2 Ιαν. 2005 , 04:30)

Στις επιλογές των μηνυμάτων επέλεξε αποθήκευση μηνυμάτων στην κάρτα, θα σε ρωτήσει εάν θέλεις να μεταφέρει τα υπάρχοντα μηνύματα εκεί (έτσι δεν θα τα χάσεις).

με ποιο τροπο γινεται αυτο; δεν βρηκα καποια επιλογη στα μηνυματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ginalovu ( 2 Ιαν. 2005 , 14:29)

με ποιο τροπο γινεται αυτο; δεν βρηκα καποια επιλογη στα μηνυματα.

μυνηματα---->ρυθμησεις----->αλλο----->μνημη σε χρηση----->mmc

Η v. 5 του firmware τί αλλαγές επιφέρει εν σχέσει με τις προγενέστερες?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 2 Ιαν. 2005 , 14:36)

μυνηματα---->ρυθμησεις----->αλλο----->μνημη σε χρηση----->mmc

Ή αλλιως...Manual 6600 :) ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος BestMan ( 2 Ιαν. 2005 , 16:10)

Η v. 5 του firmware τί αλλαγές επιφέρει εν σχέσει με τις προγενέστερες?

Για τις διαφορες ριξε μια ματια ΕΔΩ . :)