Jump to content

[Επίσημο] Νokia 6600

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest andreadakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psaltas ( 7 Ιούλ. 2004 , 23:39)

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Paides mia voitheia:den mporo anigun oi fonitikes entoles.Ekana epanafora ergostasiakon rithmiseon alla tipota.Ekana full reseti me epanafora mnimis tilefonu apo mmc & den egine tipota.Ti na kano?

Ekana full reseti me epanafora mnimis tilefonu apo mmc ???

ti idus format ine afto file?

pos akrivos to ekanes?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreadakis ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:43)

Ekana full reseti me epanafora mnimis tilefonu apo mmc ???

ti idus format ine afto file?

pos akrivos to ekanes?

O φιλος psaltas ειχε παρει backup στην καρτα

και μετα εκανε επαναφορα

Φιλε psalta ,δοκιμασε να εκκινησεις το κινητο χωρις

την καρτα και δες εαν ισχυει ακομα το προβλημα

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pitsi ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:26)

tis teleutaies meres otan exo anapanthth klhsh den to grafei kai otan mou stelnoun mhnyma apla vgainei to mikro fakelaki epano deksia kai den grafei "1 mhnyma elifthi".

Kserete ti prepei na kano?

Βαλε τα μηνυματα να αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην MMC και καθαρισε το communications log.

Δοκιμασε να επανακινησεις το κινητο χωρις

την καρτα μια φορα. Μετα κανε αλλη μια επανακινηση με την

καρτα και δες εαν λυθηκε το προβλημα.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (4.09.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Ekana prota backup ton dedomenun to tilephonu stin mmc.Meta ekama format to tilephono.Dokimasa to vcommand kai duleve.Meta egama epanafora apo karta mmc sto tilefono,oste na dulepsun ta java paihnidia k loipa.Tote den dulevan oi fonitikes entoles.

Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psaltas ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:53)

Ekana prota backup ton dedomenun to tilephonu stin mmc.Meta ekama format to tilephono.Dokimasa to vcommand kai duleve.Meta egama epanafora apo karta mmc sto tilefono,oste na dulepsun ta java paihnidia k loipa.Tote den dulevan oi fonitikes entoles.

Τοτε θελει φορματ η καρτα φιλε psalta.

iPhone 5S Space Grey

G@moto!Sygnomi pantos.Iparhei periptosi na eftexe kati pu eggatastisa telefteos?Pos na soso pics,java?Den eho pc.Teleiose kai to dorean gprs pu eiha apo cosmote.Eho v.4.09.01

Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous ( 8 Ιούλ. 2004 , 01:53)

Βαλε τα μηνυματα να αποθηκευονται στην μνημη του τηλεφωνου και οχι στην MMC και καθαρισε το communications log.

Δοκιμασε να επανακινησεις το κινητο χωρις

την καρτα μια φορα. Μετα κανε αλλη μια επανακινηση με την

καρτα και δες εαν λυθηκε το προβλημα.

Euxaristo gia thn apanthsh.

dokimasa thn ekkinish tou kinhtou xoris thn karta.

Apla evgala thn karta, anoiksa to thlefono, evgale "eisagete karta sim" kai to ekleisa.

Den voithise, paramenei to provlhma.

pos katharizei to communications log?

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pitsi ( 8 Ιούλ. 2004 , 02:28)

Euxaristo gia thn apanthsh.

dokimasa thn ekkinish tou kinhtou xoris thn karta.

Apla evgala thn karta, anoiksa to thlefono, evgale "eisagete karta sim" kai to ekleisa.

Den voithise, paramenei to provlhma.

pos katharizei to communications log?

:blink: :wacko: :confused: :eek: :worry:

Εννοει την MMC!!! :whistle: :p :D :lol: :cool:

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Για καθαρισμό, πηγαίνεις μητρώο, πας δεξιά για να σου εμφανίσει την λίστα με τις επικοινωνίες σου, πατάς επιλογές και επιλέγεις σβήσιμο μητρώου.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος @phonekiller ( 8 Ιούλ. 2004 , 12:57)

paidia uparxei gia 6600 kanenas game boy advance emulator

please apantiste.

thanks in advance...

Προφανως φιλε μου αναφερεσαι στο αν υπαρχει καποιος emulator που να παιζει τα roms με καταληξη *.gba.Δυστυχως θα σε απογοητευσω γιατι δεν υπαρχει κατι.Το μονο που μπορεις να βρεις ειναι το Game Phone Advance που παιζει τα roms *.gb , *.gbc.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ρε παιδιά μια βοήθεια.

Έβγαλα την mmc και την έβαλα στον reader του pc μου για να περάσω έναν ήχο.

Όταν το πέρασα και την ξαναέβαλα μου έλεγε ότι δεν την έβρισκε.

Την βγάζω και την ξαναβάζω και μου είχε επαναφέρει το παλιό theme.

Όταν το φτιάχνω αυτό πάω να στείλω μληνυμα και είδα ότι κανένα μήνυμα στα εισερχόμενα δεν υπήρχε.Τι μπορεί να έγινε και πως μπορώ να τα ξανα-επαναφέρω

EDIT:Λύθηκε το πρόβλημα...

Φιλικά Δημήτρης

Καλημέρα σε όλους!

Έχει παρατηρήσει κανείς το εξής; (v. 3.42.1)

Καθώς ρυθμίζουμε την φωτηνότητα της οθόνης, τα 4 πρώτα επίπεδα είναι ανενεργά. Δηλαδή, το backlight παραμένει απενεργοποιημένο, μέχρι να μετακινήσουμε το joystick 5 φορές προς τα δεξιά.

Επίσης, η όλη συμπεριφορά είναι λίγο ασταθής: άλλοτε χρειάζονται 2 click για να μεταβληθεί η φωτηνότητα, άλλοτε 1, κλπ

Τι ισχύει με την νέα version;

Φιλικά,

Γιώργος.

Don't think you are, know you are...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eye ( 9 Ιούλ. 2004 , 11:34)

Καλημέρα σε όλους!

Καθώς ρυθμίζουμε την φωτηνότητα της οθόνης, τα 4 πρώτα επίπεδα είναι ανενεργά. Δηλαδή, το backlight παραμένει απενεργοποιημένο, μέχρι να μετακινήσουμε το joystick 5 φορές προς τα δεξιά.

Επίσης, η όλη συμπεριφορά είναι λίγο ασταθής: άλλοτε χρειάζονται 2 click για να μεταβληθεί η φωτηνότητα, άλλοτε 1, κλπ

Φιλικά,

Γιώργος.

Και ε΄γω την 3.41.1 έχω αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Είσαι σίγουρος ; :worry:

Ubuntu Linux

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Romel7 (10 Ιούλ. 2004 , 14:11)

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο εχει μια MMC και μέχρι πόσα Mb υπάρχουν??

Φιλε Romel7 ,οι πληροφοριες που ζητας βρισκονται

στο θεμα : Τι μάρκα MMC έχετε? :)

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eye ( 9 Ιούλ. 2004 , 11:34)

Καλημέρα σε όλους!

Φιλικά,

Γιώργος.

εχεις δικαιο οταν το τηλ εχει την φωτεινοτητα τερμα αρχιστε να μετακινηστε προς τη λιγοτερο.. στο 3 κλικ βλεπετε κατι ...μετα στο 5κλικ και συνεχιζει ανα δυο κλικ την μειωση τις περισσοτερες φορες
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Παιδια εχω το MiniGps και τωρα μου ζητα να το αγοράσω επειδη έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος,μηπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το cr***?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Romel7 (12 Ιούλ. 2004 , 14:15)

Παιδια εχω το MiniGps και τωρα μου ζητα να το αγοράσω επειδη έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος,μηπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το cr***?

Κοιταξε στο aivanet :)

iPhone 5S Space Grey

ρε παιδια συνεβει κατι πολυ παραξενο.... δοκιμασα να στειλω ενα MMS σε μια φιλη...

πρωτον.. εκανε απειρη ώρα αν φυγει και επι ΠΟΛυ ωρα μου ελεγε οτι δεν παραδοθηκε....

μιλησα μαζι της και μου ειπε οτι το ελαβε αλλα οχι πολυ καλο (κατι επαιζε με την φωτο..)

μετά απο πολύ ωρα μου εβγαλε αποτυχία αποστολης...

και εκτοτε το μυνημα ειναι στα εξερχόμενα.. ΔΕΝ φευγει και δεν μπορω να το διαγραψω , να το ανοιξω ή να το μετακινησω στα πρόχειρα όπωςε μπορω να ακνω με οποιοδήποτε αλλο MMS.

παρεπιπτωντος μετα απο αυτο εχω στειελι και αλλα ολα φευγουν κανονικα!

για δωστε καμια συμβουλη για το πως να το σβησω!!

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος koumobile (12 Ιούλ. 2004 , 22:17)

ρε παιδια συνεβει κατι πολυ παραξενο.... δοκιμασα να στειλω ενα MMS σε μια φιλη...

πρωτον.. εκανε απειρη ώρα αν φυγει και επι ΠΟΛυ ωρα μου ελεγε οτι δεν παραδοθηκε....

μιλησα μαζι της και μου ειπε οτι το ελαβε αλλα οχι πολυ καλο (κατι επαιζε με την φωτο..)

μετά απο πολύ ωρα μου εβγαλε αποτυχία αποστολης...

και εκτοτε το μυνημα ειναι στα εξερχόμενα.. ΔΕΝ φευγει και δεν μπορω να το διαγραψω , να το ανοιξω ή να το μετακινησω στα πρόχειρα όπωςε μπορω να ακνω με οποιοδήποτε αλλο MMS.

παρεπιπτωντος μετα απο αυτο εχω στειελι και αλλα ολα φευγουν κανονικα!

για δωστε καμια συμβουλη για το πως να το σβησω!!

με καποιον filemanager δοκιμασες? ;)