Pharmex Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τελικά το πήγα και σήμερα μου είπαν ότι θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό. Μου είπαν ότι θα κάνει περί τις 10-12 εργάσιμες. Ισχύει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Aρκετοι γραφουν πως περιμεναν το κινητο τους οταν το εστειλαν στο εξωτερικο πανω απο μηνα.. Ελπιζω το δικο σου να κανει 10-12 εργασιμες ημερες οπως σου ειπαν :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Τελικά το πήγα και σήμερα μου είπαν ότι θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό. Μου είπαν ότι θα κάνει περί τις 10-12 εργάσιμες. Ισχύει αυτό; ppiccasso 20 Απρ. 2008, 19:21 #218 χαιρετισματα στους σπανιους φιλους αυτου του κινητου.φυσικα και εγω ειχα προβλημα με το joystick και οταν το προβλημα εγινε ανυποφορο και με το κινητο εντος εγγυησης το πηγα κατευθειαν στην Νοκια στην Βουλα , μετα απο τρεις μερες μου ειπαν οτι θα το στειλουν εκτος Ελλαδος για 10 ημερες. φαινεται ομως οτι συνεχισε τον τουρισμο και μετα απο αρκετα τηλεφωνα και περιπου 25 ημερολογιακες ημερες , μου εδωσαν ενα ολοκαινουργιο οπως δειχνει Ε70. οποτε εαν οπως και εγω δεν εχετε βρει καποιο αλλο κινητο σε αυτα τα χρηματα 400 ευρω που να σας συγκινει (εκτος ισως απο το Ν82 στα 520), και ειστε εντος των δυο ετων εγγυησης , τρεχτε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 Παιδια απατη προχτες στις 3 20 πηρα το κινητο υστερα απο 20 ημερες γυρισε απ το εξωτερικο (τζου στικ) απο τη ΝΟΚΙΑ βαζοντας στο σπιτι τη μπαταρια ειδα οτι το τηλεφωνο ουτε καν το κοιταξαν το προβλημα ειναι οπως πριν τι παιζη απο δω και περα? Υ.Γ εριξα υνοπνευμα μεσα το αφησα να στεγνωση και τωρα ολα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 To pira ke ego (mou to antikatestisan telika). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 ας "ξυπνησω" ενα παλιο θεμα... τωρα ετυχε να το δω το κινητο πρωτη φορα και μπορω να πω οτι μαρεσει πολυ, καποια στιγμη θα το βαλω στη συλλογη μου αν το βρω :D μπορω να πω οτι δεν ειχα σκεφτει πως μπορεις να ανοιγεις ετσι πληρες πληκτρολογιο, εντυπωσιακο :) και απο δυνατοτητες δεν παει πισω, ειδικα για την εποχη του... να ρωτησω κατι, γιατι χαμηλωσαν την αναλυση στα επομενα μοντελα ? το Ν78 που βγηκε 3 χρονια μετα εχει 240χ320 ! κριμα ... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ας "ξυπνησω" ενα παλιο θεμα... τωρα ετυχε να το δω το κινητο πρωτη φορα και μπορω να πω οτι μαρεσει πολυ, καποια στιγμη θα το βαλω στη συλλογη μου αν το βρω :D μπορω να πω οτι δεν ειχα σκεφτει πως μπορεις να ανοιγεις ετσι πληρες πληκτρολογιο, εντυπωσιακο :) και απο δυνατοτητες δεν παει πισω, ειδικα για την εποχη του... να ρωτησω κατι, γιατι χαμηλωσαν την αναλυση στα επομενα μοντελα ? το Ν78 που βγηκε 3 χρονια μετα εχει 240χ320 ! κριμα ... Θα σε πείραζε να πεις και πού το είδες; Το ψάχνω κι εγώ (Εκτός αν εννοείς το είδες στο internet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Θα σε πείραζε να πεις και πού το είδες; Το ψάχνω κι εγώ (Εκτός αν εννοείς το είδες στο internet) στο ιντερνετ μονο... αλλα το ψαχνω :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Εγώ το έχω ακόμη στη συλλογή μου. Classic... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Εγώ το έχω ακόμη στη συλλογή μου. Classic... να σε ρωτησω κατι... το πληκτρολογιο ειναι καλο? ευκολο στο να γραψεις ? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 να σε ρωτησω κατι... το πληκτρολογιο ειναι καλο? ευκολο στο να γραψεις ? Ναι, μια χαρά είναι. Η οθόνη όμως, είναι πλέον μικρή για τα σημερινά δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts