Jump to content

Η Apple πουλά τώρα refurbished iPhone 13 στην Ευρώπη


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αγορά ενός τηλεφώνου των 1.500 ευρώ σε χαμηλότερη τιμή από την αρχική του, είναι δελεαστική πρόταση και υπάρχουν πολλοί που προτιμούν τέτοιες συσκευές. Έτσι λοιπόν η Apple για να ικανοποιήσει το κοινό της Ευρώπης, φέρνει refurbished μονάδες των iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max στην Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι η πρώτη φορά που αυτά τα συγκεκριμένα smartphones είναι διαθέσιμα σε αυτές τις χώρες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple ως μέρος του προγράμματος Certified Refurbished.

Αυτό που λαμβάνετε με αυτό το πρόγραμμα είναι συσκευές που διαθέτουν όλες μια νέα μπαταρία, ένα νέο εξωτερικό πλαίσιο, γνήσια εναλλάξιμα ανταλλακτικά Apple (αν χρειάζεται), έχουν υποστεί έναν σχολαστικό καθαρισμό, φέρουν προ-εγκατεστημένο το αρχικό λειτουργικό σύστημα ή μια πιο πρόσφατη έκδοση και ένα ειδικό κουτί με όλα τα αξεσουάρ και καλώδια. Η εταιρεία πραγματοποιεί επίσης πλήρεις λειτουργικές δοκιμές πριν από την αποστολή τους και προσφέρει εγγύηση ενός έτους σε αυτά, με δωρεάν παράδοση και επιστροφές.

Σε σχέση με το κόστος τους ως καινούργιο, κάνετε εξοικονόμηση 100 έως 230 £ στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανάλογα με το μοντέλο και 120 έως 280 € στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία, ανάλογα με την ακριβή μοντέλο χώρας και το μοντέλο iPhone. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ ωραίο, αλλά όταν λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα πιστοποιημένα refurbished  smartphones δεν φέρουν σχεδόν καμία διαφορά από ένα καινούργιο σφραγισμένο iPhone, τότε είναι λογικό να υπάρχουν τόσο μικρές μειώσεις τιμών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...