Jump to content

ΑΓΟΡΑ ΟΘΟΝΗΣ Η/Υ

papaspirou_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ , ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΣΕ 17ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΟ , ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ΠΟΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ , ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΣΕ 17ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 350 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΙΤΟ , ΕΙΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

καταρχας καλημερα.για ΤFT Οθονη μιλας??η για απλη??αν για TFT τοτε θα σου προτεινα να πας σε 19αρα ασυζητιτι θα το μετανιωσεις αν παρεις 17'' και οι λογοι πολλοι.anyway σημασια εχει για τι την θες την οθονη.για παιθχνιδια??η για απλη χρηση γραφειου??αν για παιχνιδια θα πρεπει να δεις τον χρονο αποκρισης(ποσο γρηγορα δλδ αλλαζει το πιξελ απο μαυρο σε ασπρο)με τα 8ms να ειναι η ιδανικη τιμη.γενικα αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις 480 ε θα σου ελεγα να παρεις την LG 19' LCD L1980Q η οποια θεωρω οτι ειναι απο τις κορυφαιες οσον εχω δοκιμασει με εκπληκτικο σχεδιασμο.αν παλι θες σε πιο φθηνο θα καταφυγεις σε μια μεσαιου τυπου οθονη σαν αυτη που πηρα εγω LG 19'' LCD L1915S TCO'99 η οποια ειναι αρκετα φθηνη και με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο..παντως απο εμπειρια θα σου ελεγα να μεινεις μακρια απο acer,benq k phillips(παρολο που ειναι απωνυμη δεν με εχει ενθουσιασει καθολου)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

• 2 weeks later...