Jump to content

Διπλή πίσω κάμερα, ασύρματη φόρτιση και οθόνη 90Hz για το Google Pixel 7a


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι που ενόχλησε και προκάλεσε παράπονα σε πολλούς σχετικά με το Google Pixel 6a που παρουσιάστηκε τον Μάιο, ήταν η έλλειψη οθόνης υψηλής ταχύτητας ανανέωσης και φαίνεται ότι ο γίγαντας της αναζήτησης στο διαδίκτυο εξέτασε σχολαστικά όλες τις αρνητικές κριτικές. Νέες πληροφορίες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν ότι το Pixel 7a θα περιλαμβάνει πάνελ FullHD+ 90Hz, που προέρχεται από τη Samsung.

Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από τον προγραμματιστή Kuba Wojciechowski, ο οποίος έσκαψε επίσης τα προγράμματα οδήγησης της κάμερας και διαπίστωσε ότι η ρύθμιση της κάμερας του Pixel 7a ονομάζεται “Pixel 22 Mid-range”.

Το Pixel 7a, με την κωδική ονομασία “lynx”, αναφέρθηκε αρχικά ότι είχε μια ρύθμιση πίσω κάμερας που περιλαμβάνει αισθητήρες GN1, IMX787 και IMX712. Ωστόσο, ο αισθητήρας GN1 έχει αφαιρεθεί από τον κωδικό και υπάρχουν μόνο δύο αισθητήρες τώρα που αναφέρονται ως “l10_wide” (IMX787) και “l10_UW” (IMX712). Αυτό σημαίνει ότι η κύρια κάμερα του Pixel 7a θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX787, ενώ η μονάδα ultrawide θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα IMX712.

Το Pixel 6a ήρθε επίσης με δύο πίσω κάμερες, αλλά η χρήση καλύτερου αισθητήρα για την κύρια κάμερα (IMX363 έναντι IMX787) στο 7a θα μεταφραστεί σε καλύτερες φωτογραφίες.

Στον κατάλογο δυνατοτήτων, προσθέστε πως το Pixel 7a θα διαθέτει επίσης ασύρματη φόρτιση, η οποία δεν υποστηριζόταν από τον προκάτοχό του. Ωστόσο, η ταχύτητα φόρτισής του θα περιοριστεί σε μόλις 5W.

Τέλος να πούμε ότι Pixel 5a είχε υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, η οποία αφαιρέθηκε από το 6a, οπότε μένει να δούμε αν η Google θα το επαναφέρει ή όχι με το 7a.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...