resurection_boy Δημοσιεύτηκε October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2005 Απιστευτο και ομως αληθινο. Χριαζομαι εναν mp3 codec. Κατακαπιον τροπο (που δεν τον καταλαβα) πρεπει να εφυγε ο codec και τωρα δεν μου παιζουν τα mp3. Δεν καταφερα ομως ακομα να βρω κατι, ξερει κανεις που μπορω να βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Απιστευτο και ομως αληθινο. Χριαζομαι εναν mp3 codec. Κατακαπιον τροπο (που δεν τον καταλαβα) πρεπει να εφυγε ο codec και τωρα δεν μου παιζουν τα mp3. Δεν καταφερα ομως ακομα να βρω κατι, ξερει κανεις που μπορω να βρω; κατεβασε το καινουργιο winamp και ολα θα ειναι ok ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Όταν λές "δεν σου παίζουν τα mp3" τι εννοείς; Γιατί τουλάχιστον ο media player που θα έχεις τα υποστηρίζει. Αν εννοείς ότι με διπλό κλικ δεν ανοίγει ο media player ή το winamp (αν το έχεις, ή κάποιο άλλο πρόγραμμα) τότε υπάρχει πρόβλημα με το file association. Διάλεξε ένα mp3 --> δεξί κλικ --> Open with --> διάλεξε το πρόγραμμα που θέλεις και επέλεξε το Always open with this program. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Δεν ξερω τι στο καλο συμβενει. Εχτες που προσπαθισα να ανοιξω ενα mp3 μου ανηγε μεν ο WMP10 αλλα μου εβγαζε ταμπελακι οτι δεν εχει τον απαρετιτο codec. Εγω δεν σκευτικα να δοκιμασω με αλλο προγραμα, απλα ανοιξα μερικα ακομα για να συγουρευτω οτι δεν φταιει το συγκεκριμενο κλιπακι. Τωρα ομως παιζουν κανονικα.... Μηπος εχει μπει κανας Hacker στο συστιμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Μιας και ο φίλος ζήτησε codec για mp3, εγώ θέλω έναν για mp4. Ξέρει κανένας κάτι? Το winamp το καινούριο παίζει μόνο ήχο, εικόνα δεν δείχνει. Καμιά βοήθεια? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Μιας και ο φίλος ζήτησε codec για mp3, εγώ θέλω έναν για mp4. Ξέρει κανένας κάτι? Το winamp το καινούριο παίζει μόνο ήχο, εικόνα δεν δείχνει. Καμιά βοήθεια? http://www.free-codecs.com/download/MP4_Input_Plugin_for_Winamp.htm Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts