OverTheBroadband Δημοσιεύτηκε October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2022 Καλησπέρα αλάνια. Πρόκειται να μετακομίσω σε νέο σπίτι και ψάχνομαι για πάροχο ρεύματος. Βάση άλλων θεμάτων σε αντίστοιχα forum που έχω παρακολουθήσει διαβάζω πολύ οτι η ΔΕΗ συγκριτικά πάντα με τους άλλους , παραμένει ίσως λίγο πιο αξιόπιστη επιλογή, άρα λέω να πάω προς τα εκεί. Τα δεδομένα μου είναι : 1 άτομο , σπίτι 100τ.μ. κιλοβατόρες κατά προσέγγιση 200-300 MAX. Τα προγράμματα που είναι διαθέσιμα και που ακούγονται περισσότερο ειναι : Home Enter και Γ1Ν . Ποιό από τα δύο θα προτείνατε και για ποιο λόγο? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2022 ΔΕΗ και πάλι ΔΕΗ...Πέρασα και από elpedison και από protergia...απλά μακριά.Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts