LNinio Δημοσιεύτηκε October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2005 Τελείως τρελό πρόβλημα ανέκοιψε σε σύστημα με Win XP Home SP1. Έβαλα ένα ποντικι ασύρματο και τα πάντα πήγαιναν μια χαρα. Μια μέρα και για μια και μοναδική φορά, καθώς κουνούσα το ποντικι το σύστημα κόλλησε για λίγα κλάσματα δευτερολέπτου και έκανε restart από μόνο του :lol: !!! Υπέθεσα οτι είναι κάτι παροδικό, είτε οτι κάτι συνέβει με τον πόντικα και δεν έδωσα σημασία. Η μέρες συνεχίστηκαν και όλα ήταν μια χαρά, 'εως ότου μια μέρα παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα αλλά αυτή τη φορά είχε να κάνει με την σύνδεση ιντερνετ :blink: !!! Το πρόβλημα (το οποίο συνεχίζει εδώ και κάμποσες μέρες) είναι οτι... καλεί κανονικά το νούμερο (PSTN συνδεση) και μόλις αρχίζει ο ήχος συνδέσεως μετά από 2 δεύτερα το PC κάνει restart :mad: !!! Μπορεί να το κάνει και 4 φορές στην σειρά αλλά τελικά στο δίκτυο μπαίνει :wacko: (μετά απο 4 καπακωτά restart). Έχει κανείς κάποια ιδέα του τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Σε usb είναι το μοντεμ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 αν το μοντεμ ειναι σε pci δοκιμασε να το βγαλεις και να το ξανακανεις Install...αυτο θα το κανεις απο το control panel/system/hardware/device manager καπως ετσι τσπ πρωτα βγαλε το απο εκει που ειναι και μετα βαλτο σε αλλη θεση PCI ... αν δεν εχεις ελευθερη κανε μια ανταλλαγη και βλεπεις.... δεν νομιζω να ειναι το Mouse... εκτος κ αν δοκιμασες και εβαλες αλλο Mouse και τα προβληματα σταματησαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Το μοντεμ ειναι σε pci και οχι σε usb. Για το ποντικι, σκεφτηκα οτι ειναι γιατι το προβλημα αρχισε μετα την εγκατασταση του, αλλα και εμενα μου φαινεται τελειως κουφο να ειναι ο ποντικας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 auto to pragma mou exei simvei kai mena 2-3 fores... tin ora pou kanei ena tink kai paei na kalesei ton arithmo travaei to pc ena restart alla den ksero ti simvenei exo na kano kai kana 3mino format.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παντως με αλλο modem εχω συνδεθει μια χαρα 4 φορες εως τωρα χωρις κανενα προβλημα. Βεβαια το αλλο ειναι εξωτερικο παναρχαιο (33.6) αλλα τουλαχιστον δεν κλεινει το PC! Θα συνεχισω καμια μερα ακομη και αν ολα ειναι καλα, τοτε προφανως εχει πρόβλημα το modem. Οποτε τι προτεινετε να κανω; Reinstall κλπ κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Δοκίμασες να βάλεις την κάρτα σε άλλη θύρα pci; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Παντως με αλλο modem εχω συνδεθει μια χαρα 4 φορες εως τωρα χωρις κανενα προβλημα. Βεβαια το αλλο ειναι εξωτερικο παναρχαιο (33.6) αλλα τουλαχιστον δεν κλεινει το PC! Θα συνεχισω καμια μερα ακομη και αν ολα ειναι καλα, τοτε προφανως εχει πρόβλημα το modem. Οποτε τι προτεινετε να κανω; Reinstall κλπ κλπ; Μπορεί να είναι οι Drivers του modem σου. Εμένα αυτό ήταν σε ένα laptop και μου έκανε restart όποτε έμπαινα στο ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 alithia pio modem exeis? ego exo ena tornado tou <15 eurou lool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 Έχω ένα Zoom PCI v92 internal. Μου την εσπασε και αφου το εκανα ξανα εγκατασταση στην θεση pci που ηταν και μου ξαναεβγαλε το προβλημα, του αλλαξα θεση pci για τη ωρα (πρωτη απόπειρα) λειτουργει κανονικα. Αντε να δουμε τι θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Τελικά είναι να τρελαίνεσαι!!! Άλλαξα modem, το δοκιμασα σε 3 διαφορετικες θεσεις pci και το προβλημα είναι μεγαλύτερο πλέον!!! Με το νέο modem (crypto best II pci) ξεκινάει ο υπολογιστης και μολις βγει η «φουσκα» που το αναγνωριζει και ξεκιναει να κάνει εγκατάσταση των drivers ο υπολογιστης κανει restart!!! Δηλαδη πλέον, ούτε καν ξεκινάει ο υπολογιστης. Περιττό να πω ότι με το εξωτερικο modemaki ( με σειριακη συνδεση) όλα λειτουργουν μια χαρα!!! Τι διάολο συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Συμβαίνει ότι τα pci modems ανέκαθεν προκαλούσαν πολλά προβλήματα. Τα εξωτερικά ήταν πάντα πιο αξιόπιστα και ποιοτικά καλύτερα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Άλλαξα και το crypto και έβαλα pctel και η πρώτη προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία!!! Μπήκα κανονικά και όλα φαίνονται, να λειτουργούν καλά!!! Ίδωμεν, αν και η φύση του προβλήματος παραμένει ανεξυχνίαστη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Τρελλά τρελλά restart, αλλα μια χαρά προλαβαίνεις να γράφεις μεγάλες απαντήσεις. Πάντως, τώρα τελευταία και μένα μου κάνει τέτοιες παρόμοιες τρέλλες. Χθές γίνανε τεράστια τα γράμματα, χάθηκαν τα χρώματα και έσβησε ξαφνικά!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. October 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Τρελλά τρελλά restart, αλλα μια χαρά προλαβαίνεις να γράφεις μεγάλες απαντήσεις. Πάντως, τώρα τελευταία και μένα μου κάνει τέτοιες παρόμοιες τρέλλες. Χθές γίνανε τεράστια τα γράμματα, χάθηκαν τα χρώματα και έσβησε ξαφνικά!!!! Ε βέβαια και μπορούσα φίλε μου, αφού όταν υπήρχε το πρόβλημα, έμπαινα με εξωτερικό modem!!! Πάντως για την ώρα, και μετά την αλλαγή του modem όλα πάνε μια χαρά!!! Τώρα τι διάολο του έφταιγε... ένας Θεός ξέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts