Jump to content

Όλες οι εκδόσεις του Xiaomi Pad 5 λαμβάνουν Android 12 και MIUI 13.1


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι Global και Ευρωπαϊκές μονάδες Xiaomi Pad 5 παρατάσσονται για να λάβουν την ενημέρωση στο Android 12, η έναρξη του προγράμματος γίνεται με έναν μικρό αριθμό χρηστών που θα λάβουν άμεσα το νέο update και αργότερα θα επεκταθεί. Υπάρχει επίσης ένας χειροκίνητος τρόπος ενημέρωσης για τους πιο ανυπόμονους.

Το Pad 5 κυκλοφόρησε πέρυσι με Android 11 και MIUI 12.5. Η νέα ενημέρωση θα το φέρει σε Android 12 και MIUI 13.1 και περιλαμβάνει επίσης την τελευταία ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του μήνα Σεπτεμβρίου. Οι εκδόσεις που πρέπει να προσέξετε είναι η 13.1.1.0.SKXMIXM εάν έχετε μια global μονάδα και η 13.1.2.0.SKXEUXM για τις ευρωπαϊκές μονάδες. Η ινδική έκδοση κυκλοφόρησε φέτος και είχε το MIUI 13 από το κουτί.

Στο αρχείο καταγραφής αλλαγών απλώς σημειώνεται η νέα έκδοση Android και η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας. Το MIUI 13 εισάγει νέα γραφικά στοιχεία, βελτιώνει την ασφάλεια και την ενσωμάτωση του έξυπνου σπιτιού, βελτιώνει τη σχεδίαση και πολλά άλλα. Μια σημαντική ενημέρωση στην έκδοση 13 ήταν η εισαγωγή ενός “MIUI Pad”, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεγάλες οθόνες.

Παρεμπιπτόντως, το Pad 5 είναι μόνο μία από τις δύο δωδεκάδες συσκευές της Xiaomi που έχουν προγραμματιστεί να λαμβάνουν MIUI 13 έως τα τέλη του έτους.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι η τελευταία έκδοση MIUI της Xiaomi δεν συνδέεται απαραίτητα με την πιο πρόσφατη έκδοση Android.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...