Nagata Δημοσιεύτηκε September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 23, 2022 Κύρια πηγή έμπνευσης για πολλούς κατασκευαστές τηλεφώνων αποτελεί πλέον το iPhone 14 Pro, αφού πολλοί ζήλεψαν την Apple για τον έξυπνο νέο τρόπο που όχι μόνο μπορεί να συγκαλύψει την κάμερα selfie και τις εγκοπές αναγνώρισης προσώπου, αλλά να κάνει πραγματικά αυτόν τον χώρο χρήσιμο στο UI. Το “Dynamic Island” έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου και φαίνεται ότι ορισμένοι κατασκευαστές Android σχεδιάζουν να φτιάξουν τη δική τους αντίστοιχη εκδοχή. Τις τελευταίες δύο ημέρες, η Realme, έχει επιβεβαιώσει ρητά τα σχέδια να εργαστεί σε μια έκδοση του Dynamic Island για τα δικά της τηλέφωνα Android. Σε μια ανάρτηση στο φόρουμ , η Realme “προκαλεί” τους θαυμαστές της να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός “Realme Island” που επεκτείνεται από την κάμερα selfie με οπή. Η εταιρεία επισημαίνει ότι αυτός ο χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την “εμφάνιση εισερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων, ειδοποιήσεων, και πολλά άλλα”, καθώς μεταμορφώνεται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη γύρω από την κάμερα. Αυτό ακούγεται αρκετά παρόμοιο με το πώς η Apple χρησιμοποιεί το Dynamic Island, αλλά ίσως με πιο κεντρικά στοιχεία να εμφανίζονται σε αυτό το UI. Στα iPhone, το Dynamic Island εμφανίζει περιεχόμενο όπως ελαχιστοποιημένες προβολές εφαρμογών, μουσική που αναπαράγεται αυτήν τη στιγμή και πολλά άλλα, ενώ η έκδοση της Realme στο Android σίγουρα θα χρησιμοποιείται πιο συχνά. Ο πρόεδρος της Xiaomi, Lu Weibing, ήταν επίσης θετικός σε ένα αίτημα χρήστη για μια λειτουργία “Smart Island” σε μια ανάρτηση στο Weibo, αλλά η εταιρεία δεν έχει διατυπώσει ρητά σχέδια να υιοθετήσει έναν κλώνο του Dynamic Island. back to the Article 2 2 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2022 Έλεος ρε Κινέζοι..... έλεος 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 On 23/9/2022 at 10:17 ΜΜ, elteo said: Έλεος ρε Κινέζοι..... έλεος Τι νομίζεις, η Samsung δεν θα ακολουθήσει; Αλλά μάθαμε να έχουμε με τους Κινέζους πρόβλημα. Λες και είναι από άλλον πλανήτη! Έλεος! 1 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2022 Πραγματικά δεν θέλω τίποτα που προέρχεται ή μοιάζει με ios στις Android συσκευές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 On 25/9/2022 at 2:26 ΜΜ, evris2013 said: Τι νομίζεις, η Samsung δεν θα ακολουθήσει; Αλλά μάθαμε να έχουμε με τους Κινέζους πρόβλημα. Λες και είναι από άλλον πλανήτη! Έλεος! κινέζικο έχω Realme....ξεκόλλα λίγο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 On 25/9/2022 at 2:26 ΜΜ, evris2013 said: Τι νομίζεις, η Samsung δεν θα ακολουθήσει; Αλλά μάθαμε να έχουμε με τους Κινέζους πρόβλημα. Λες και είναι από άλλον πλανήτη! Έλεος! Καλά....χαλάρωσε και εσύ λιγάκι....δεν σε εβρισε....την γνώμη του είπε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 (edited) 3 ώρες πριν, elteo said: κινέζικο έχω Realme....ξεκόλλα λίγο. Δεν ξέρω τι συσκευή έχει ο καθένας. Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Έτσι που κατέκλυσε η Κίνα την αγορά κινητών, οι περισσότεροι κινέζικα έχουμε. Προς τι το έλεος όμως; Edited September 27, 2022 by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Τι νομίζεις, η Samsung δεν θα ακολουθήσει; Αλλά μάθαμε να έχουμε με τους Κινέζους πρόβλημα. Λες και είναι από άλλον πλανήτη! Έλεος! κινέζικο έχω Realme....ξεκόλλα λίγο. Δεν ξέρω τι συσκευή έχει ο καθένας. Αλλά τι σημασία έχει αυτό; Έτσι που κατέκλυσε η Κίνα την αγορά κινητών, οι περισσότεροι κινέζικα έχουμε. Προς τι το έλεος όμως;Μα εσύ είπες «έλεος» όχι ο elteo.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 40 minutes ago, bill_viper said: Μα εσύ είπες «έλεος» όχι ο elteo.. Sent from my iPhone using Tapatalk Για δες το πρώτο post πρώτα! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 @evris2013 δικηγόρο των κινέζων σε βάλανε? 1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts