danton Δημοσιεύτηκε October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2005 Σκεφτομαι να αγορασω το Ondslkit και αντι να χρησιμοποιησω την internet προσβαση που ενπεριεχεται να ενεργοποιησω την HOL συνδρομη που εδινε δωρο το RAM. Λετε να γινεται αυτο? Η πρεπει υποχρεωτικα να χρησημοποιησω την οτενετ για ροσβαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Σκεφτομαι να αγορασω το Ondslkit και αντι να χρησιμοποιησω την internet προσβαση που ενπεριεχεται να ενεργοποιησω την HOL συνδρομη που εδινε δωρο το RAM. Λετε να γινεται αυτο? Η πρεπει υποχρεωτικα να χρησημοποιησω την οτενετ για ροσβαση? Θα παρεις το πακετο, θα δωσεις λεφτα και θα χρησιμοποιησεις την HOL?? Γινεται, αλλα μου ακουγεται λιγο κουφο. Παρε ενα φτηνο modem (νομιζω οτι με ενεργοποιηση της γραμμης ο ΟΤΕ σου κανει δωρο ενα modem. Τουλαχιστον ετσι ητνα παλια, δεν ξερω για τωρα), κανε την γραμμη dsl και βαλε την HOL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Ginetai na xrisimopoieis alli sundesi, alla giati na to kaneis auto afou tha exeis tin otenet? Tzampa tin plirwses? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 To Ondsl kit εμπεριεχει και την παροχη σου στο internet μεσω της Otenet,ενω η προσφορα της HOL ειναι για παροχη και γραμμη (διορθωστε με αν κανω λαθος) για 20 μηνες(απλα σου κανουν εκπτωση). Το Ondsl kit σε καλυπτει για 3 μηνες,αναλογως το βαλαντιο σου επενδυεις για μακροπροθεσμη συνδεση ή οχι Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 To Ondsl kit εμπεριεχει και την παροχη σου στο internet μεσω της Otenet,ενω η προσφορα της HOL ειναι για παροχη και γραμμη (διορθωστε με αν κανω λαθος) για 20 μηνες(απλα σου κανουν εκπτωση). Το Ondsl kit σε καλυπτει για 3 μηνες,αναλογως το βαλαντιο σου επενδυεις για μακροπροθεσμη συνδεση ή οχι Η προσφορα του RAM ειναι για 3 μηνες. Μετα αποφασιζεις αν θα συνεχισεις ή πας αλλου. Το ιδιο και με το dsl kit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. October 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Θέλω να πάρω το ondslkit με την ογκοχρέωση και να χρησιμοποιώ την HOL, για να μην έχει ογκοχρέωση. Μου φαίνεται πιο συμφέρον να αγοράσω το πακέτο από το να δώσω χρήματα για ενεργοποίηση, modem και το πάγιο της γραμμής χώρια. Γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Η προσφορα του RAM ειναι για 3 μηνες. Μετα αποφασιζεις αν θα συνεχισεις ή πας αλλου. Το ιδιο και με το dsl kit. Kαι στο τελος αν θελεις κανεις 12μηνη κ σου δινουν 20 μηνες στο τελος :) Αν εχεις τον εξοπλισμο για dsl και θες να ξενοιασεις με 2oυς λογαριασμους σε ISP,με τις τωρινες τιμες , εγω θα εβαζα αυτο Παντα εξαρταται και απο την περιοχη που βρισκεσαι και την καλυψη που εχεις σε παροχεις. Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Θέλω να πάρω το ondslkit με την ογκοχρέωση και να χρησιμοποιώ την HOL, για να μην έχει ογκοχρέωση. Μου φαίνεται πιο συμφέρον να αγοράσω το πακέτο από το να δώσω χρήματα για ενεργοποίηση, modem και το πάγιο της γραμμής χώρια. Γίνεται αυτό? Το dsl kit δεν βγαινει με ογκοχρεωση. Και απο οτι ειδα, ουτε εδω αναφερουν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. October 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Είναι σίγουρο οτι δεν υπάρχει ογκοχρέωση ή περιορισμός στα gb upload/download στο ondslkit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Είναι σίγουρο οτι δεν υπάρχει ογκοχρέωση ή περιορισμός στα gb upload/download στο ondslkit?Ειναι σιγουρο οτι παρεχουν flat rate χρεωση κ οχι ογκοχρεωση Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. October 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 ok thanks. Επικοινώνησα και με otenet και μου το επιβεβαίωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts