ROCKY Δημοσιεύτηκε October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 3, 2005 Παρατηρώ ότι όποτε προσπαθώ να ανοίξω το winamp (5.01) για να δω κάτι από το internet tv, αμέσως μετά ο υπολογιστής γίνεται πολύ αργός, και η σύνδεση κρεμάει κυριολεκτικά! Ούτε σελίδα δεν ανοίγει! Κάτι λάθος με το firewall (Mcaffe) δεν φαίνεται να συμβαίνει, ούτε επίσης κάποιος ιός αφού έκανα scanning. Οπότε δοκιμάζω να κάνω επανεκκίνηση. Τότε μου βγάζει ότι το πρόγραμμα GDWH δεν έχει τερματίσει την λειτουργία του, οπότε το τερματίζω εγώ. Μόλις επανεκκινηθεί ο υπολογίστης όλα δουλεύουν ρολόι εκτός και αν προσπαθήσω να ξανανοίξω το winamp, οπότε μετά φτού κ από την αρχή! Αλήθεια αυτό το GDWH τι είναι; Μπορεί αυτό να ευθύνεται; Να σημειώσω ότι έχω WIN2000 PRO με SP4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 δεν πιστευω να ειναι το μηχανημα σου Dell? εαν ναι ειναι ενα προγραμμα που εγκαθιστα η Dell για δικους της λογους, για να το αφαιρεσεις τρεξε το regedit και πηγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run και αφαιρεσε το Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. October 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Όχι δεν έιναι DELL. Αυτό που ανέφερες το διάβασα εδώ Κοίταξα όμως στην registry αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts