Flipflames Δημοσιεύτηκε August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 7, 2022 Πώς μπορώ να συνδέσω δύο mi wifi repeater 2 μεταξύ τους . Δηλαδή ,παίρνω σήμα από το μόντεμ του παρόχου, βάζω το πρώτο repeater ,όλα καλά ,έχω σήμα σε χώρο που δεν είχε καθόλου wifi . Το δεύτερο πως μπορώ να κάνω να παίρνει σήμα από από το πρώτο repeater ώστε να επεκταθεί λίγο ακόμη το σήμα,; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2022 Πώς μπορώ να συνδέσω δύο mi wifi repeater 2 μεταξύ τους . Δηλαδή ,παίρνω σήμα από το μόντεμ του παρόχου, βάζω το πρώτο repeater ,όλα καλά ,έχω σήμα σε χώρο που δεν είχε καθόλου wifi . Το δεύτερο πως μπορώ να κάνω να παίρνει σήμα από από το πρώτο repeater ώστε να επεκταθεί λίγο ακόμη το σήμα,;Νομίζω τα Mifi έχουν μόνο routing Mode και όχι repeater.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. September 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2022 On 7/8/2022 at 7:05 ΠΜ, Flipflames said: Πώς μπορώ να συνδέσω δύο mi wifi repeater 2 μεταξύ τους . Δηλαδή ,παίρνω σήμα από το μόντεμ του παρόχου, βάζω το πρώτο repeater ,όλα καλά ,έχω σήμα σε χώρο που δεν είχε καθόλου wifi . Το δεύτερο πως μπορώ να κάνω να παίρνει σήμα από από το πρώτο repeater ώστε να επεκταθεί λίγο ακόμη το σήμα,; Δοκίμασε να πατήσεις το WPS κουμπί στο 1ο repeater και μετά στο 2ο. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts