barcode Δημοσιεύτηκε October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 1, 2005 Καλησπέρα...Βασικά θα ή0θελα να μάθω τι ακριβώς χρειάζομαι για να στήσω ενα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι μου.. Για την ακρίβεια.. Έχω δυο desktop Pc και ένα laptop τα οποια θέλω να εχουν τη δυνατότητα προσβασης στην aDSL γραμμή που πρόκειται να τοποθετησω... Απ' οτι εχω ψιλοκαταλαβει χρειάζεται ενα wireless router και μερικές wireless καρτες δικτυου... Χρειάζεται κατι επιπλεον;; :X Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 να τις αγοράσεις :D Κοίτα να είναι όλα τις ίδιας εταιρείας πρώτον, και δεύτερον κοίτα να συνδέσεις τα PC μεταξύ τους και με το ΑΡ με ethernet και μόνο το laptop ασύρματα, θα παίζουν ποιό γρήγορα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 μπορείς είτε με καλόδια (ethernet) είτε μπορείς να πάς στον ΟΤΕ ο οποίος δίνει το TELINDUS 1132/1133 το οποίο είναι wirelless. 30ευρω κάνει το κάθε στικάκι για το κάθε pc. αρκετά καλο Modem.βασικά αν τα pc είναι κοντα το ενα με το αλλο, μπορεις να βάλεις απλα καλόδια και να κάνεις σύνδεση ethernet ετσι ώστε να γλυτώσεις τα stick Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts