Jump to content

laptop φορτιζονται απο τον ηλιο.

dalir
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν καποιος ξερει κατι ας βοηθήσει.

ειχα δει σε αυτη την ταινια ενα μοντελο laptop οπου διπλα στο touchpad

εχει ενα μικρο φωτοβολταικο κυτταρο-πανελ για να φορτιζει.

εαν προκειται για πραγματικο μοντελο laptop γνωριζει καποιος πληροφοριες

σχετικα με αυτην την δυνατοτητα ? επισης σχετικα site με πληροφοριες-τιμες ευπροσδεκτα...

file kati tetio pisteuw oti einai efikto kai an den kanw lathos iparxi..gia kinita na fortizou me ton ilio exw dei alla thelou poles wres..an twra einai mpataria apo laptot tha xriazete kapos pio megala plaisia kai poles wres

το συγκικριμενο μοντελο ειχε solar panel για φορτηση ενσωματωμενο στο μεγεθος περιπου του touchpad..

--------------------------------------------------------------------------

το συγκικριμενο μοντελο ειχε solar panel για φορτηση ενσωματωμενο στο μεγεθος περιπου του touchpad..

--------------------------------------------------------------------------

file tote auto to theoro ligo apithano..me tetio megethos den mporis na paraxi eparkes reuma wste na fortisi laptot..kai an mporouse tha xriazotane kai mia vdomada na to fortisi

Και εγω θελω το στυλο του James Bond που πεταει φωτιες,ενα φωτοσπαθο απο το Star Wars,εναν δικο μου Terminator να με προστατευει κλπ κλπ...

Σοβαρα τωρα κατι τετοιο πιστευω οτι μπορει να εχει το laptop του μελλοντος.Προς το παρον με τιποτα(κατσε να βγουν οι ενεργειακες κυψελες και βλεπουμε για solar panels).Λαμβανοντας επισης υποψιν οτι η ταινια ειναι 5 ετων τοτε μαλλον το laptop αυτο ανηκει στη gadgetοφαντασια του σεναριογραφου.......Do not believe what you see....

Screw you guys,I'm going home.........

Ένα τόσο μικρό cell δεν θα μπορούσε να τροφδοτήσει ένα laptop, θα είχαμε λύσει το ενεργιακό πρόβλημα έτσι...

Σχετικά με το τι θα θέλαμε, θέλω και 'γω ενα φωτόσπαθο απο το Star Wars δες και 'δω: http://electronics.howstuffworks.com/lightsaber.htm/printable

Δεν μου φαινεται και τοσο τραβηγμενο (αν και σιγουρα αν υπαρχει θα εχει υψηλο κοστος)

Το solar panel μπορει επισης να λειτουργει ως δευτερευουσα πηγη φορτησης και οχι ως κυρια..

επισης δεν αποκλειεται να τροφοδοτει ενα υπολογιστη περιορισμενων δυνατοτητων.

κατι σχετικο εδω

Όπως ήδη αναφέρθηκε, εάν το solar panel έχει μέγεθος νταλίκας, τότε κάτι γίνεται.

Διαφορετικά θα θέλεις 4 χρόνια για να φορτίσει η μπαταρία.

* Υπερβάλλω, αλλά τέλος πάντων είναι αδύνατον.

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Οι διαστάσεις είναι "τρελές" όμως...

:(

Η οθόνη του laptop μου είναι 14 x 10 ίντσες και είναι και widescreen στο site αναφέρονται σε πάνελ 11 x 16...

Αρα δεν θα μπορούσε στην ταινία ενα πάνελ που δεν μπορεί να είναι πάνω από 5 x 3 ιντσες να τροφοδοτήσει ένα φορητό που θα ξεκινήσει και θα κάνει και δορυφορική εκπομπή πίσω από ένα παράθυρο...

:w00t: :w00t: :w00t:

Γι' αυτό είπα οτι θα λυθεί το ενεργιακό πρόβλημα...

για δορυφορικη εκμπομπη και βαριες εφαρμογες μου φαινετε και εμενα μαλλον δυσκολο ως αδυνατο.

αλλα για κατι απλο οπως Office σε συνδιασμο με underclocking (αν και δεν γνωριζω πολλα για το συγκικριμενο θεμα..) δεν φαινετε απιθανο.. (?)