ozi Δημοσιεύτηκε July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2022 Λοιπόν φίλος μου δίνει το XS Max(64gb) ,νομίζω με 85% υγεία μπαταρίας ,σε πολύ καλή κατάσταση με 200Ε. Η άλλη επιλογή είναι να πάρω κάποιο καινούριο android γύρω στα 200.Τώρα έχω ένα Xiaomi mi A3(2,5 ετών) που δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έχει nfc,που νομίζω όλα τα κινητά έχουν πλέον και για αυτό θέλω να το κρατήσω για δεύτερο. Oι μόνες μου απαιτήσεις είναι 1)απροβλημάτιστη λειτουργικότητα,2)decent μπαταρία και καλή υποστήριξη και nfc φυσικά Το κινητό το χρησιμοποιώ για παιχνίδια και φωτογραφίες πολύ σπάνια. Γνώμη για το δίλημμα και προτάσεις σε android σε αυτά τα χρήματα περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2022 Γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιο νεότερο τηλέφωνο. Εκεί στα 200-250 έχεις πολλές επιλογές. Μπορεί να είναι καλό χρυσό το iphone και σε δελεαστική τιμή, όμως το ποσοστό μπαταρίας δεν είναι το καλύτερο. Υπολόγισε πόσα χρήματα θα κοστίσει ενδεχόμενη αλλαγή της αργά η γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts