Jump to content

S22 ultra η s21 ultra;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, επειδή σκέφτομαι εβδομάδες να πάρω το s22 ultra αλλά με πάνε πίσω τα αρνητικά σχόλια στο Σκρουτζ.. 

Η μπαταρία δεν με νοιάζει καθόλου (δεν έκανα ποτέ βαριά χρήση στα κινητά μου ούτε τα είχα όλα ΟΝ και ας μη τα χρειάζομαι, όπως δεδομένα συν wifi ταυτόχρονα, nfc, 4g - το γυρνάω σε 2g οποτε δεν μπαίνω ίντερνετ, φωτεινότητες και βαρύ gaming) όσον αφορά τα σχόλια καθώς και σε άλλα κινητά που είχα , ενώ στο Σκρουτζ διάβαζα τα χειρότερα εμένα μου κράταγαν όσο ήθελα και παραπάνω. 

Τα οποία αλλά προβλήματα έχουν ληθεί καθόλου, όπως στις κλήσεις και σημα, στο gps, και δεν ξέρω πού αλλού; 

Έχω καταλάβει ότι όσοι δεν λένε ποτέ κάτι αρνητικό για τη συσκευή, την οποία συσκευή, το κάνουν για να έχει καλή μεταπωλητικη αξία, στο Σκρουτζ και εδώ γενικά. Με το που το πουλήσουν μόνο τότε λένε αλήθειες, και αν γίνεται και ανώνυμα, για να μην διαβάσει κάποιος πιθανός η νυν, αγοραστής , τα σχόλια του. 

Ο λόγος που με κάει να το πάρω είναι γιατί θέλω ένα καινούριο κινητό με πιο μεγάλη οθόνη από το τωρινό μου (Xiaomi mi note 10 pro cc9) , με ίδιες και καλύτερες κάμερες. Βασικά το 10x οπτικό είναι που ζηλεύω πολύ και δεν υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω σε άλλο κινητό , έχω την εντύπωση απ' ότι είδα στο YouTube ότι ακόμα και από το s21 ultra τραγαβει πιο καλές με το 10x οπτικό. 

Αξίζει να το πάρω τώρα η να περιμένω; Είχε και το s21 ultra παρόμοια προβλήματα και διορθώθηκαν πλέον η ακόμα υπάρχουν, και θα υπάρχουν και στο s22 τελικά; Αν το πάρω τωρα θα διορθωθούν μέχρι φθινώπορο δηλαδή; 

Δεν θέλω να περιμένω άλλο να πέσει η τιμή, δεν με νοιάζει αυτό, έχει ήδη πέσει αρκετά σε πολλά μαγαζιά. Και αν είναι ίσως το πάρω και μεταχειρισμένο είτε το 21 η το 22. 

Μου κάνει εντύπωση πάντως και το γεγονός ότι στο bestprice βρίσκεις το s22 ultra στα 850-940 8/128 ΜΟΝΟ! 750 δίνουν πολλοι το s21 ultra μεταχειρισμένο! Στο Σκρουτζ είναι 100 ευρώ πιο πάνω η χαμηλή τιμή. Τι παίζει εδώ; 

Είναι όπως στα Xiaomi, όπου αυτά που εισάγονται από infoquest είναι πιο ακριβά, ενώ τα σκρουτζομαγαζια τα δίνουν πιο φθηνα; Το ίδιο γίνεται και με τη Samsung; ; ;

Είπα πολλά μαζεμένα, απαντήστε σε ότι θέλετε. 🙂

Είχα καιρο να συνδεθώ στο myphone, αν και παρακολουθώ χωρίς να μιλαω.