nargiles_82 Δημοσιεύτηκε July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2022 Καλημέρα σας, Με εξαίρεση μία ώρα κατά την διάρκεια της ημέρας, όταν εργάζομαι το κινητό είναι στο αθόρυβο έτσι ώστε να μην διακόπτεται η ροή της εργασίας. Ωστόσο, όταν με καλούν 2 συγκεκριμένοι αριθμοί είναι πολύ σημαντικό να ακούω τον ήχο της κλήσης έτσι ώστε να απαντάω άμεσα. Ποια κινητά με κουμπιά προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα ; Υπάρχουν κινητά που προσφέρουν την δυνατότητα διαφορετικού ήχου κλήσης ανάλογα τον αριθμό, αλλά κινητά που να παύουν να είναι σε αθόρυβο ανάλογα τον αριθμό, δεν έχω υπ'όψιν μου κάτι. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nargiles_82 Δημ. July 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Το ότι δεν υπάρχει απάντηση μετά από μία εβδομάδα, δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω ! Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ; ή είμαι ο μοναδικός που έχω κινητό με κουμπιά..;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts