Jump to content

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΤΙΤΛΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ


Chris1212
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χίλια συγγνώμη για την ενόχληση αλλά ειλικρινά θα τρελαθώ. Προσπαθώ να θυμηθώ και να βρω εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια παιδική ταινία που μου άρεσε πάρα πολύ όταν ήμουν μικρή. 

Ήταν μια κοπελίτσα με καστανό μαλλί που είχε έναν πατέρα επιστήμονα. Κάποια στιγμή ο πατέρας της άνοιξε μια πύλη για έναν άλλο κόσμο στον οποίο ζούσαν κάτι μικρά ανθρωπάκια που η μορφή τους ήταν σα να ήταν φτιαγμένα από ζελέ και είχαν διάφορα χρώματα και το μέγεθός τους ήταν μικρό (περίπου ως το γόνατο της κοπέλας αν θυμάμαι καλά). Ένα μπλε ανθρωπάκι με το όνομα Ούμι ή Ούπι ή κάπως έτσι κατάφερε να βγει από την πύλη, να έρθει στον κόσμο που ζει η κοπελίτσα και να τη συναντήσει. Της ζήτησε βοήθεια γιατί τα υπόλοιπα ανθρωπάκια σαν και αυτόν ήταν αιχμάλωτα από τον κακό/ κακιά (χρώμα μαύρο). Η κοπελίτσα δέχτηκε να τον βοηθήσει και πέρασε μέσα στην πύλη και βρέθηκε στον κόσμο του. Εκεί συνάντησαν άλλο ένα ανθρωπάκι σε ροζ χρώμα που ήταν φίλη με τον μπλε. Μάλιστα θυμάμαι μια χαρακτηριστική σκηνή που τα ανθρωπάκια ήταν αλυσοδεμένα και δούλευαν ως σκλάβοι για τον κακό/κακιά και τραγουδούσαν ένα (λυπητερό φαντάζομαι) τραγούδι. Προς το τέλος ο πατέρας της κοπέλας ήθελε να πουλήσει σε κάτι άλλους επιστήμονες της πύλη (ή κάτι τέτοιο) όμως η κόρη του προσπαθούσε να μη τον αφήσει ώστε να μη κινδυνέψει ο κόσμος για τα ανθρωπάκια. Εν τέλη όλα καλά τα ανθρωπάκια σώθηκαν.

Αν κατάλαβε και θυμάται κανείς για ποια ταινία μιλάω παρακαλώ πολύ ας με βοηθήσει γιατί δε νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος να τη βρω.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...