StavrosD Δημοσιεύτηκε June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2022 (edited) Ψάχνω κινητό για τον πατέρα μου. Οι απαιτήσεις είναι: 1.Το τηλέφωνο να είναι με πλήκτρα, δεν μπορεί να πατήσει με ακρίβεια στην οθόνη. Και να έχει οθόνη αφής δεν θα την χρησιμοποιεί. 2. flip phone. Θέλω να ανοίγει το κινητό για να απαντήσει και να το διπλώνει για να τερματίσει την κλήση. Χωρίς γυαλιά δεν βλέπει να πατήσει πλήκτρα (κόκκινο, πράσινο) οπότε τα αναδιπλούμενα κινητά είναι μονόδρομος. 3. Να είναι 4G τουλάχιστον, μέχρι τέλος του έτους θα καταργηθούν από τα δίκτυα οι παλαιότερες τεχνολογίες. 4. Να παίρνει τουλάχιστον 2 κάρτες sim. Άλλοι τον παίρνουν στην μια γραμμή και άλλοι στην άλλη, δεν θέλω να πάρω 2 συσκευές. 5. Να έχει σχετικά μεγάλη οθόνη, να μπορεί να ψάξει στις επαφές. Βρίσκω συσκευές που να καλύπτουν μερικές απαιτήσεις αλλά όχι όλες. Έχετε να προτείνετε κάποια συσκευή; Edited June 20, 2022 by StavrosD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Το 4g γιατί ακριβώς το θέλεις; Θα μπαίνει internet; Το 2g δεν σε καλύπτει μόνο για ομιλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Το 2G δεν καταργείται τουλάχιστον για μια 5ετία ακόμη.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. June 20, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2022 Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν το ήξερα ότι θα μείνει το 2G, νόμιζα ότι τα παλιά κινητά θα πάνε για πέταμα. Έχετε να προτείνετε κάποιο flip phone dual sim με σχετικά μεγάλη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Ποιο μεγάλη οθόνη από 2,8 δεν ξέρω αν υπάρχει.https://www.skroutz.gr/s/25687152/Alcatel-3026X-Single-SIM-Κινητό-με-Κουμπιά-για-Ηλικιωμένους-Αγγλικό-Μενού-Metallic-Silver.html Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2022 Αν θες φλιπ κινητό εμείς αγοράσαμε στον παππού μας (93) το turbo x flip 3 Το δουλεύει μια χαρά και εχει και δυνατούς ήχους και η μπαταρία του κρατάει μέρες με χαλαρή χρήση.Φορτίζει πανεύκολα σε βάση.Στα 49,90 κοιταξε στην σελίδα του πλαίσιου τα specs Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. June 22, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2022 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts