Yorgosx Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2003 Μετά απο επίθεση ιων,φορματ και επανεγκατάσταση XP Home,έχω το εξης πρόβλημα: Οταν είμαι on-line και χρησιμοποιώ Ιντερνετ Εξπλόρερ ή Νετσκειπ, η σύνδεση μου διακόπτεται μετα από 2-3 λεπτά. 'Οταν όμως είμαι on-line και δεν χρησιμοποιώ browser, η σύνδεση μου δεν διακόπτεται. Ποιά ρύθμιση πρέπει ν'αλλάξω? Το "disconnet idle time" το έχω απενεργοποιήσει. Μου συμβαινει και με Οτενετ και με Παναφον και με τους δυο browser. Γιώργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Yorgosx Μετά απο επίθεση ιων,φορματ και επανεγκατάσταση XP Home,έχω το εξης πρόβλημα: Οταν είμαι on-line και χρησιμοποιώ Ιντερνετ Εξπλόρερ ή Νετσκειπ, η σύνδεση μου διακόπτεται μετα από 2-3 λεπτά. 'Οταν όμως είμαι on-line και δεν χρησιμοποιώ browser, η σύνδεση μου δεν διακόπτεται. Ποιά ρύθμιση πρέπει ν'αλλάξω? Το "disconnet idle time" το έχω απενεργοποιήσει. Μου συμβαινει και με Οτενετ και με Παναφον και με τους δυο browser. Γιώργος χμ... Το NIS 2004 εχει s/w για αποφυγη disconnect !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. November 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Wirelessly posted (OnTheMove with: Nokia7250/1.0 (3.12) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Yorgosx Μετά απο επίθεση ιων,φορματ και επανεγκατάσταση XP Home,έχω το εξης πρόβλημα: Οταν είμαι on-line και χρησιμοποιώ Ιντερνετ Εξπλόρερ ή Νετσκειπ, η σύνδεση μου διακόπτεται μετα από 2-3 λεπτά. 'Οταν όμως είμαι on-line και δεν χρησιμοποιώ browser, η σύνδεση μου δεν διακόπτεται. Ποιά ρύθμιση πρέπει ν'αλλάξω? Το "disconnet idle time" το έχω απενεργοποιήσει. Μου συμβαινει και με Οτενετ και με Παναφον και με τους δυο browser. Γιώργος Sou rixnei tin grammh amesws h kollaei h syndesh sou? Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yorgosx Δημ. November 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Soulman Sou rixnei tin grammh amesws h kollaei h syndesh sou? Rixnei tin grammh meta apo 1-3 lepta. Den kollaei h syndesh. Otan omos den eimai sto web (px otan eimai sto Outlook Express se newsgroups), h grammh den peftei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts