geohack Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2005 Παιδιά, μου έτυχε το εξής πρόβλημα : Κατά την διάρκεια ενός Firmware update στο DVD-MP4 player μου (Waitec DVD-X5) υπήρξε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει άλλο πια . Το μηχάνημα τώρα παίρνει μόνο την ένδειξη ρεύματος, χωρίς να αποκρίνεται σε τηλεχειριστήριο. Υπάρχει κάποιος τρόπος επιδιόρθωσης (Flash Rom) ? , ή κάτι αντίστοιχο ? Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Ειναι το χειροτερο που μπορει να σου τυχει σε firmware update! Ψαξε στις οδηγιες και στο ιντερνετ αν η συσκευη σου εχει 2η ROM για τα firmware updates και κραταει παντα το αρχικο σε μια αλλη... αν ειναι ετσι τοτε θα πρεπει να εχει και ενα reset καπου στην πλακετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohack Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 paidia kamia allh protash????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Πολύ δύσκολα τα πράγματα... Ρώτα στην αντιπροσωπεία καλύτερα... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohack Δημ. October 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Λιγο δυσκολο για την αντιπροσωπια... (το ανοιξα το Waitec):O οπότε δεν εχω πια εγγύηση, αλλα βρήκα ενα TUT για να φλασάρω την ROM . Ελπιζω να πετύχει :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts