babill2004 Δημοσιεύτηκε June 2, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 2, 2022 Εχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο κινητό σε περιοχή που γενικά πιάνει 5G, αν βγάζει 5G σήμα, σε οποιοδήποτε δίκτυο? Αν είστε Αθήνα και με Wind, θα είναι ιδανικά Θέλω να προχωρήσω στην αγορά του άμεσα αλλά θα είναι αποτρεπτικός παράγοντας αν δεν.... Ευχαριστώ Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 3, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Απαντάω...... στον εαυτό μου. Το ρίσκαρα κι προχώρησα στην (μτχ) αγορά του. Θα ενημερώσω σε 3,4 μέρες, αν δεν έχω λάβει κάποια απάντηση από μέλος πιο πριν.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2022 Αν πάρεις την κινεζική έκδοση θα έχεις κανονικά 5g τουλάχιστον εγώ με cosmote είχα κανονικά Στάλθηκε από το RMX3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Καλημέρα. Το έχω μερικές μέρες στην κατοχή μου. Με wind, έχω ένδειξη κανονικά για 5g, άσχετο αν οι ταχύτητες του δικτύου είναι, για 5g πάντα, στα τάρταρα. Δεδομένου ότι οι κάτοχοι Vivo όλο και αυξάνονται, και οι συσκευές της είναι αντάξιες ή και καλύτερες άλλων εταιριών, το myphone πρέπει να ενταξει τη Vivo στη λίστα με τις άλλες εταιρίες Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos82 Δημ. December 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2022 Εχει ελληνικα στο μενου του ή ειναι στα αγγλικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2022 Θα με ενδιέφερε και μένα η συμβατότητα με το δίκτυο της wind.Γενικότερα αυτά που πουλάει η vivo στην Κίνα παίζουν σε όλες της συχνότητας κινητής της χώρας μας; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tedyboys88 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Μιας και είμαι κάτοχος του, μπορώ να πω ότι τα πάει καλά στο 5g, τουλάχιστον με cosmote. Αύριο θα δοκιμάσω και vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts