kostasw Δημοσιεύτηκε May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 28, 2022 Καλημέρα. Φτάνει σιγά σιγά η ώρα αλλαγής κινητού για την σύζυγο. Αυτή την στιγμή έχει το ταπεινό nova 5t. Θα ήθελα προτάσεις για νέα συσκευή. Η χρήση εκτός των σοσιαλ περιλαμβάνει και gaming με ότι αυτό συνεπάγεται στην απόδοση και την μπαταρία. Δεν θέλω να δώσω μια περιουσία. Θα κυμανθω στα 300€ περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Realme gt neo 2 Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 μονο ταπεινο δεν ειναι το 5Τ, κινηταρα ειναι ακομα και σημερα. Α52S ή Α53 αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις στην επεξεργαστικη ισχυ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. May 29, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 On 28/5/2022 at 7:36 ΜΜ, ea6gka said: μονο ταπεινο δεν ειναι το 5Τ, κινηταρα ειναι ακομα και σημερα. Α52S ή Α53 αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις στην επεξεργαστικη ισχυ Expand Καλημέρα. Συμφωνώ ότι είναι κινηταρα πραγματικά ότι καλύτερο έχω συναντήσει σε συσκευή. Εντάξει δεν αλλάζουμε και συχνά 😅 Να πω την αλήθεια θα ήθελα να κρατήσει αρκετά από θέμα επεξεργαστή λόγω τού ότι παίζει παιχνίδια. Αν η μπαταρία τού α52 είναι όντως σε διάρκεια όσο του gt master edition τότε είναι μειονέκτημα για τα δικά μου κριτήρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts