Jump to content

To Mi Band 7 της Xiaomi κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άναναζητήσουμε στατιστικά πωλήσεων για να επιβεβαιώσουμε ποιες wearable συσκευές θεωρούνται οι πιο επιτυχημένες εμπορικά, σίγουρα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι σειρά fitness trackers Mi Band της Xiaomi συνεχίζει να κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως, κάτι που οφείλεται κυρίως στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει αλλά και την εξαιρετική της τιμολόγηση!

Συνεχίζοντας την επιτυχία της, η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να κυκλοφορήσει το Mi Band 7 επόμενης γενιάς στις 24 Μαΐου και μοιράστηκε μια νέα αφίσα teaser, επιβεβαιώνοντας ότι το Mi Band 7 θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Τρίτη (24.5) στην Κίνα, μαζί με τα smartphones της σειράς Redmi Note 11T.

Με βάση την αφίσα του teaser, φαίνεται ότι ο σχεδιασμός της επερχόμενης wearable συσκευής δεν αλλάζει, διατηρείται η ίδια όψη με τον προκάτοχο. Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει μια Standard Edition και NFC Edition του Mi Band 7.

Η επίσημη εισαγωγή υποδεικνύει ότι το προϊόν θα είναι πιο άνετο στη χρήση. Θα προσφέρει πιο ισχυρή απόδοση και θα έχει υποστήριξη για πολλαπλές αθλητικές λειτουργίες, μαζί με καλύτερη εμπειρία χρήστη και ένα ανανεωμένο UI.

Εάν οι αναφορές γίνουν πιστευτές, τότε το fitness tracker θα διαθέτει οθόνη AMOLED 1,56 ιντσών με ανάλυση οθόνης 490×192 pixel. Θα συνοδεύεται από υποστήριξη για πολλά διαφορετικά αθλητικά μοντέλα για παρακολούθηση υγείας και φυσικής κατάστασης.

Ορισμένες από τις αναφορές ισχυρίζονται ότι η συσκευή μπορεί επίσης να περιλαμβάνει έναν αισθητήρα παρακολούθησης του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να έχετε ενσωματωμένη υποστήριξη GPS. Φημολογείται επίσης ότι θα συνοδεύεται από λειτουργίες όπως Smart Alarm και Power Saving Mode.

Για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Mi Band 7, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους συνόλου προδιαγραφών, χαρακτηριστικών, τιμών και διαθεσιμότητας, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη εκδήλωση παρουσίασης την επόμενη εβδομάδα.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...